Orijinalini görmek için tıklayınız : Intihar ediyorum
ouztek
01-10-2015, 08:54 PM
Arkadaşlar intihar ediyorum çok ciddiyim kararlıyım sizce 90 tane 300 mg serequel ve 10 tane 10 mg antibiyotik beni öldürür mü sadece soruma cevap verin ben çok ciddiyim ismim Oğuz bu arada ?
öyle yani
01-10-2015, 09:00 PM
Hayır. .
Fearless
01-10-2015, 09:18 PM
Niye hiç mi umudun kalmadı yaşamaya karşı umudun kalmadıysa sıfırdan başlamaya paran mı yok ? cesaretin mi ? gücün mü ? Hayata karşı çabuk mu pes ediyosun bunları düşün derim .
İllede ben intihar edicem diyorsan bende intihar etsem hap içip ederdim bence evdeki ilaçlardan bi ortaya karışık yap
hüzünn
01-10-2015, 11:52 PM
Kolaya kaç intihar et, biz bilmiyoruz çünkü intihar etmesini, o kadar basit dimi, pki ya ölmezsen? Ya her şeye rağmen ölmezsen? O zaman napicaksın? Bugün bulunduğun durumdan kat be kat kötü hale gelebilirsin? O zaman ne yapicaksın? Tekrar mı intihar edicen? Belki o zaman intihar edicek durumun bile olmayacak. Bi film izlemiştim çocuğun belden aşağısı yoktu elleri de, ölmek istiyordu, anlatıyordu, sadece zar zor kendimi yataktan aşağı atabiliyorum onunla da ölünmüyor sadece yaralanıyorum...
öyle yani
02-10-2015, 12:05 AM
Bazen içinde olduğun zifiri karanlığın ne kadar karanlık olduğunu başkasının anlaması mümkün değil.
Kubbe
02-10-2015, 12:12 AM
Sakın öyle bir şey yapma oğuz sakın öyle bir şey yapma 'Allah'tan umudunu yalnız inançsızlar keser' Allah büyüktür kardeşim sıkıntılarını bizlerle paylaş belki sana yardımcı olabiliriz Allah yardımcın olsun oğuz
hüzünn
02-10-2015, 12:25 AM
Bazen içinde olduğun zifiri karanlığın ne kadar karanlık olduğunu başkasının anlaması mümkün değil.
Her insanın karanlığı var acıdan öldüm diye inlediğimiz anlar var, buna rağmen yaşayan insanlar neden yaşıyorlar? Sen kendine can vermedin, öyleyse kendi canına kıyma lüksün var mı? Olmamalı.
öyle yani
02-10-2015, 09:21 AM
Her insanın karanlığı var acıdan öldüm diye inlediğimiz anlar var, buna rağmen yaşayan insanlar neden yaşıyorlar? Sen kendine can vermedin, öyleyse kendi canına kıyma lüksün var mı? Olmamalı.
Öyle bir lüksü yoksa bu dünya bir hapishane mi?
dreamer8
02-10-2015, 09:34 AM
Arkadaşlar intihar ediyorum çok ciddiyim kararlıyım sizce 90 tane 300 mg serequel ve 10 tane 10 mg antibiyotik beni öldürür mü sadece soruma cevap verin ben çok ciddiyim ismim Oğuz bu arada ?
Bilgisayarı açacak, foruma girecek, harfleri yanyana dizecek şuurda bir insanın edemeyeceği laflar. Hiç araştırdın mı intihar etmenin acılara son verme olduğunu sanıyorsun sanırım. Hava çok sıcak deyip kaynar kazanın içine atladığının farkında mısın, geri dönüşü olmayan bir yol olduğunun, acılarının, ruhunun ıstıraplarının katlanacağının. Biliyorum sevmiyorsun, nefret ediyorsun hayattan, ben de nefret ediyorum. Maskaraya dönsek de yaşamak zorundayız bu pislik yerde.
dreamer8
02-10-2015, 09:45 AM
Dünya bir hapishane evet. Ayda ya da uzay boşluğunda yaşayamazsın, dünyaya mahkumsun. Ama yaşamak ya da ölmek arasında seçimin var. İntihar edenler ve yaşamayı seçenler gibi. Tıpkı insan öldürmekte ve hırsızlık yapmakta serbest olduğun gibi. Bedelini ödersin.
öyle yani
02-10-2015, 09:53 AM
Dünya bir hapishane evet. Ayda ya da uzay boşluğunda yaşayamazsın, dünyaya mahkumsun. Ama yaşamak ya da ölmek arasında seçimin var. İntihar edenler ve yaşamayı seçenler gibi. Tıpkı insan öldürmekte ve hırsızlık yapmakta serbest olduğun gibi. Bedelini ödersin.
İki acı şey önüne konuluyor ve tercih et diyorlar.hangisini tercih edersen et her şekilde acı verecek.bir birinden farksız iki seçenek gerçek bir seçenek mi yoksa Formalıteden ibaret seçenek mi
dreamer8
02-10-2015, 10:02 AM
Cana kıymak bir seçenek bile değil, öyle bir seçenek yok. Hayat eline batan bir iğneyse, ancak canına kıyanların anlayabileceği ve geri dönüp anlatamayacağı ölümse kalbe saplanan bir bıçaktır. İkisi de acı verir, daha az acı veren seçilmeli ve yaşamaya devam etmeli. Bizler buna inandık, buna iman ettik.
öyle yani
02-10-2015, 01:06 PM
Cana kıymak bir seçenek bile değil, öyle bir seçenek yok. Hayat eline batan bir iğneyse, ancak canına kıyanların anlayabileceği ve geri dönüp anlatamayacağı ölümse kalbe saplanan bir bıçaktır. İkisi de acı verir, daha az acı veren seçilmeli ve yaşamaya devam etmeli. Bizler buna inandık, buna iman ettik.
NEyse konu dine kayar:) Ben farklı düşüncelerde lduğumdan dolayı yazmanın manası yok:) saygılar
hüzünn
02-10-2015, 07:23 PM
Evet bu dünya bir hapishane, intiharı çözüm olarak gördüğünde bu dünyadaki hapishaneden kurtulup refaha ereceğini mi sanıyorsun?
öyle yani
02-10-2015, 08:23 PM
Evet bu dünya bir hapishane, intiharı çözüm olarak gördüğünde bu dünyadaki hapishaneden kurtulup refaha ereceğini mi sanıyorsun?
İntiharı teşvik ediyorum algılanmasın lütfen ama düşüncelerimi de belirtmem gerekir se hapishaneden kurtulup refaha eremeyeceğini düşündürten nedir? Sonuçta ölüp dirilen yok haliyle ölümden sonrasını hiç kimse tahmin dahi edemez:) Ben huzura kavuşacağımı inanıyorum siz inanmıyorsunuz:) ikimiz de inanç.Yanılıyorsam düzeltin.:)
ardadeniz
03-10-2015, 09:27 AM
bazen dertler icinden cıkılamayacak hale gelir, köşeye sıkısırsın, o an tek isteğin bu dünyadan yok olup gitmek...
kaçmak en kolayı, kalıp savaşmak en erdemlisi. ileride dertlerinden kurtulup güzel bir hayat kurdugunda, vay be nereden nereye demek var, bunun için yaşa, geleceğin için.
bu arada neden intihar etmek istiyorsun ? sıkıntın nedir ?
hüzünn
03-10-2015, 02:37 PM
İntiharı teşvik ediyorum algılanmasın lütfen ama düşüncelerimi de belirtmem gerekir se hapishaneden kurtulup refaha eremeyeceğini düşündürten nedir? Sonuçta ölüp dirilen yok haliyle ölümden sonrasını hiç kimse tahmin dahi edemez:) Ben huzura kavuşacağımı inanıyorum siz inanmıyorsunuz:) ikimiz de inanç.Yanılıyorsam düzeltin.:)
Kur'an-ı Kerim. İnanlar için onda büyük öğütler vardır. Herkesi bütün alemi kapsayan öğütler. İnanmasanız bile gerçek budur.
öyle yani
03-10-2015, 03:38 PM
Kur'an-ı Kerim. İnanlar için onda büyük öğütler vardır. Herkesi bütün alemi kapsayan öğütler. İnanmasanız bile gerçek budur.
Seni kırmim, ama bana göre sana göre gerçeklikler değişiyorsa burda salt bir gerçek olmadığını gösterir.Ölümün varlığı bir gerçek hiç kimse ölüm yok diyemez ama diğer her şey tartışmaya açıktır. İnansam da inamasam da olay bu:)
Elixir
03-10-2015, 11:01 PM
Seni kırmim, ama bana göre sana göre gerçeklikler değişiyorsa burda salt bir gerçek olmadığını gösterir.Ölümün varlığı bir gerçek hiç kimse ölüm yok diyemez ama diğer her şey tartışmaya açıktır. İnansam da inamasam da olay bu:)
kırmim iyi bir şey değil ,arkadaşım Konuşmak lazım,onaylamıyorum
benefşe
03-10-2015, 11:12 PM
sakın sakın bu dünyanıda ahiretinide mahfetme hemen bir psikoloğa git ailene söyle bu durumunu bu dünyada zorluklar çekebilirsin ama birazcık inancın varsa ahiretin için dayan bu dünya katlanılcak gibi değil ama güzel ahiretin için sabret veren canı Allah alır sakın şeytana uyma...
9 ŞUBAT
04-10-2015, 10:57 AM
Umarım oguz arkadaşımız şu anda bir hata yaptığını anlayıp bu hatadan donmuştur .En kısa zamanda aramıza dönmesini dilerim .
İntihara gelince intihar çok kolay alınabilecek bir karar değil ,insan öyle bir noktaya geliyor ki tum çareleri tükenmiş yardım eli uzatacak kimsesi kalmamışsa son çare olarak duşunuyor .
Ancak gunumuz toplumunda bilhassa gençler en ufak bir zorlukta akıllarına gelen ilk şey intihar oluyor ,hayatla sorunla mücadele etmek yerine en kolay yolu düşünüyorlar .Oysa çözüm çok daha kolay olabilir .
Kendilerine gore çok buyuk olan sorunlarını ailesi ,arkadaşları veya uzmanlarla paylaşmaya çalıştığında her şey çok kolay çözümlenebilecektir .Ama ne yazık ki bu sabır ve çabayı gösteremiyorlar .
Psikolojik yönden çok çabuk etkilenebiliyorlar .
Oysa hayat ,yaşamak çok kolay yeter ki biraz azla yetinmeyi bilebilelim ,sahip olamadıklarımızın hayalini kuracağımıza ,elimizde olanların kıymetini bilelim ,o zaman hayat çok daha güzel çok daha anlamlı olacaktır .
u2222
17-11-2015, 12:09 AM
Rahat öldürü Rahat ol sıkıntı yapma.
rOm@ntik_sErSeRi
26-11-2015, 04:08 AM
arkadaşım sakın yapma hem dünyanı hem ahiretini mahvedersin hepimiz sıkıntı çekiyoruz psikolojik hastalığınmı var sıkıntın ne ben çok kötü zamanlar atlattım çok şükür şimdi iyiyim sakın umudunu kaybetme inşallah iyi olursun. iyi olmayacak bi durum yok. beni burada eskiler tanır derdimi açacak takaatim yoktu şimdi çok iyiyim Allah'a binlerce şükür olsun. sakın umudunu kaybetmee....
alper_becker
27-11-2015, 10:43 AM
Arkadaş öldü galiba, Allah rahmet eylesin. Böyle durumları güvenlik güçlerinin siber suçlar birimi takip edip önlem almalı aslında. Göz göre göre bu arkadaş canına kıydıysa ne yazıktır bu ülkenin haline vay arkadaş bee.
miskin oğlan
27-11-2015, 05:29 PM
Bilgisayarı açacak, foruma girecek, harfleri yanyana dizecek şuurda bir insanın edemeyeceği laflar. Hiç araştırdın mı intihar etmenin acılara son verme olduğunu sanıyorsun sanırım. Hava çok sıcak deyip kaynar kazanın içine atladığının farkında mısın, geri dönüşü olmayan bir yol olduğunun, acılarının, ruhunun ıstıraplarının katlanacağının. Biliyorum sevmiyorsun, nefret ediyorsun hayattan, ben de nefret ediyorum. Maskaraya dönsek de yaşamak zorundayız bu pislik yerde.
Büyüksün Reis.
Klavyene sağlık,kırmızıyla fontladığım cümlelerin çok etkileyici
bipolarım_tepemde
11-12-2015, 01:46 PM
Ben de taze hastayken 2-3 günlük lityum dozunu bir anda almıştım. Sonra salak olduğuma çok dua ettim. Hiç öle intihar edilir mi? Mani dönemindeydim sanırım.
dreamer8
11-12-2015, 02:47 PM
Büyüksün Reis.
Klavyene sağlık,kırmızıyla fontladığım cümlelerin çok etkileyici
Teşekkür ederim dostum. Beğenmene çok sevindim.
E Life
17-12-2015, 03:58 PM
Tabanca almalısın çenenin altından ateş edersen hiç kurtuluşun yok ayrıca arabanın içine egzozdan boru çekip motoru çalıştırıp içinde oturabilirsin. Fakat önceden uyursan daha iyi olur.
.............
dreamer8
18-12-2015, 10:03 AM
Tabanca almalısın çenenin altından ateş edersen hiç kurtuluşun yok ayrıca arabanın içine egzozdan boru çekip motoru çalıştırıp içinde oturabilirsin. Fakat önceden uyursan daha iyi olur.
Aklına, intihar gibi kötü düşünceler gelen bir arkadaşımıza, burada bu kadar insan derman olmaya çalışırken, senin intihar yöntemleri önermen onursuzluk, haysiyetsizliktir. Eğer bu söylediklerini kendine yakıştırdıysan, senle bir kelime daha etmem. Pişmansan buyur, dinlerim. Konu açmışsın, değerlendirdim, uzun uzun yorumumu yaptım, fikirlerimi paylaştım....İnsan suretinde bu kadar alçalıp, türümüzün haysiyetini zedeleyemezsin.
Lfecyde
04-03-2016, 10:27 PM
İnsan ne kadar intihar etmeyi düşünsede seni sevenler için yaşamalısın.Sonuçta herkesin en az birtane sevdigi vardır.