PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : görebileceğiniz en asosyal insanım

Jon snow
21-08-2015, 11:03 PM
görebileceğiniz en asosyal insanım
ama yanlış anlamayın,mutsuz ve depresif değil aksine hayatımdan memnunum.
buraya yazma nedenimde hayatıma burnunu sokan insanların olması.en başından başlayacağım.ilk okul yıllarımda gayet girişken
biriyken ergenliğe girmemle beraber tamamen değiştim.insanlara karşı soğuk,fazla duygusal olmayan birine dönüştüm.şu an 18 yaşındayım
ve neden farklı olduğumuda merak ediyorum.yakın arkadaşım 1 tane var.aynı sınıftayız.yakın derkende sadece okulda görüşürüz
okul dışında yaştlarımla kesinlikle bağlantı kurmam.yaz tatillerinde kendimi hayattan soyutlarım.asla dışarı çıkmam nefret ederim.
babamın sigarasını almak ve çöp dökmek dışında.insanları anlamıyorum.neden karşı cinsten biriyle vakit geçireyim ki?ne geçecek elime.
deliriyorum şu kız arkadaşı olmayıp üzülen insanlara yani kızla gezince ne oluyor arkadaş açıklayın şunu.sevişse neyse bir nebze
gerçi sevişmeninde abartılan bir şey olduğunu düşünüyorum.ne olur dışarı çıksam o çayı içsem elime ne geçer.evimde kitap okuyup
nescafe içmek varken bu sıcakta cafeye gidip ''macchiato''ya 20 lira vermek enayilik değilde ne.insanların başka insanlara muhtaç olmasını anlamıyorum
ne olur arkadaşım olsa konuşsam,neye yara yalnızlık gibisi varmı aç bir tane efes oh mis.

cep telefonum var evdekilerin zoruyla yine.sadece clash of clans oynuyorum.sosyal medyayı kesinlikle kullanmam.sadece facebook var oda fake isimli
komik sayfaları beğendim her gün girip gülüyorum.

buraya yazmanın nedenine geliyorum şimdi.2 faktör var.

çekingende bir insanım.evde yabancı biri gelsin robot gibi oluyorum.ailem o kadar çok bulaşıyor ki.babamın laflarından bıktım zaten
''genç olacak evde iyi salak oldu'' annem yine iyi birisi arada söyleniyor bi yaşıtlarına bak bi kendine bak diye.

diğeride yazları akrabalarım ve onların kuzenleri geliyor.mecbur olarak dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz.
hadi haziranda gelen anne tarafını yalanla atlatıyorum ama geri kalanı berbat geçiyor benim için.fransadan kuzenlerim geliyor.bir cafeye,
bara gitmek benim için işkence ama hayır diyemiyorum.adım yoksa deliye çıkacak ve bunu inanın hiç istemiyorum.sosyal fobide yok sessiz biriyim sadece.
şizoid kişilik bozukluğuda yok bence haberleri falan takip ederim.sorunun ne olduğunu bana söyleyebilirmisiniz.

dreamer8
23-08-2015, 12:56 AM
Sosyal düzeni, genç insanları, yaşıtlarının davranışlarını eleştiriyorsun gördüğüm kadarıyla. Yalnızlık, istemsiz oluşuyorsa çok büyük bir sıkıntı; kendi tercihinle oluşuyorsa biraz daha az ama yine büyük bir sıkıntı...Ben de aptal bir cafeye gidip 10 liraya latte içip 3 saat oturan insanların hayatına hayat demiyorum, sevmem de. Ama asosyalliğinin, evde geçen tüm yazının bedelini ileride ödeyeceksin. Sen bekarken yaşıtların evlendiğinde, sen bekarken onların çocukları olduğunda, üniversitede sunum yapman gerektiğinde, askere gitmen gerektiğinde, işyerinde çalışma ekibi ile diyaloglarında, patron-müdür-üst düzeyle olan ilişkilerinde, arkadaşının, akrabanın düğününde (düğüne gidebilirsen eğer ki sanmam) düğün salonunda yaşayacağın sıkıntılar esnasında, 10 sene sonra doyurulmamış cinselliğin ve eskimiş sağ elinle kavga ettiğinde, bayramlarda evinize gelen misafirlerin bakışlarıyla yüzleşirken ve sana yönelik sorularını yanıtlamaya çalışırken bu bedeli ödemek zorunda kaldığını göreceksin..Sana gelecekten sesleniyorum okuyucu, kulak ver sözlerime, tefekkür et, tahayyül et, değerlendir zihninde. Yazın, güneşin, toprağın koynunda, gökyüzünün altında, rüzgarların okşadığı bir domates olmaktansa, sen seradaki solgun hormonlu domates olmayı seviyorsun..Evde yeşeremezsin, sokak candır. Sokakları oku biraz, insanları, acılarını, saçma sapan heyecanlarını, basitliklerini, sevinçlerini, kavgalarını oku.

ZorHayat
08-09-2015, 03:23 AM
Sosyal düzeni, genç insanları, yaşıtlarının davranışlarını eleştiriyorsun gördüğüm kadarıyla. Yalnızlık, istemsiz oluşuyorsa çok büyük bir sıkıntı; kendi tercihinle oluşuyorsa biraz daha az ama yine büyük bir sıkıntı...Ben de aptal bir cafeye gidip 10 liraya latte içip 3 saat oturan insanların hayatına hayat demiyorum, sevmem de. Ama asosyalliğinin, evde geçen tüm yazının bedelini ileride ödeyeceksin. Sen bekarken yaşıtların evlendiğinde, sen bekarken onların çocukları olduğunda, üniversitede sunum yapman gerektiğinde, askere gitmen gerektiğinde, işyerinde çalışma ekibi ile diyaloglarında, patron-müdür-üst düzeyle olan ilişkilerinde, arkadaşının, akrabanın düğününde (düğüne gidebilirsen eğer ki sanmam) düğün salonunda yaşayacağın sıkıntılar esnasında, 10 sene sonra doyurulmamış cinselliğin ve eskimiş sağ elinle kavga ettiğinde, bayramlarda evinize gelen misafirlerin bakışlarıyla yüzleşirken ve sana yönelik sorularını yanıtlamaya çalışırken bu bedeli ödemek zorunda kaldığını göreceksin..Sana gelecekten sesleniyorum okuyucu, kulak ver sözlerime, tefekkür et, tahayyül et, değerlendir zihninde. Yazın, güneşin, toprağın koynunda, gökyüzünün altında, rüzgarların okşadığı bir domates olmaktansa, sen seradaki solgun hormonlu domates olmayı seviyorsun..Evde yeşeremezsin, sokak candır. Sokakları oku biraz, insanları, acılarını, saçma sapan heyecanlarını, basitliklerini, sevinçlerini, kavgalarını oku.

Dreamer kardeş abi artık kaç yasindaysaniz ben katılmıyorum size
Sokakta bu kadar pislik varken candir diyorsunuz
Askerlik açınız bile eski devirden kalmış silahlar sıkılıyor asker ugurlaniyor iyi biliriz ama eskidi kardeşim böyle şeyler üniversite okumak için vardır
Her neyse
Konuyu açan kardesede doktora gitmesini tavsiye ederim.

dreamer8
08-09-2015, 10:04 AM
Dreamer kardeş abi artık kaç yasindaysaniz ben katılmıyorum size
Sokakta bu kadar pislik varken candir diyorsunuz
Askerlik açınız bile eski devirden kalmış silahlar sıkılıyor asker ugurlaniyor iyi biliriz ama eskidi kardeşim böyle şeyler üniversite okumak için vardır
Her neyse
Konuyu açan kardesede doktora gitmesini tavsiye ederim.

34 yaşındayım dostum. elbette fikirlerine saygı duyuyorum. Sadece kendi fikrimi paylaştım, benim bakış açım bu.

vampirella
21-09-2015, 04:35 PM
Öncelikle merhaba
Yazını okurken dedim aynı ben .ben de boyleydim lisede falan arkadaşlık ilişkilerine,sevgililik olaylarına falan pek önem vermezdim.yalnızken iyiydim sonra uniye geçtim tabi orda kimseyi tanımıyosun.illaki tanışmak gerek.ve gün geçtikçe insanlarla tanıştıkça kendine benzer arkadaşlar ediniyosun.yani soyle diyicem kısaca arkadaşlık önemli dertleşme sohbet kendini daha iyi hissettirir.şimdi bunlara kafanı çok takmamanı öneririm eminim ilerde düzelir sende kendine göre arkadaş bi sevgili bulursun.son olarak da sorunun ne olduğunu sormuşsun.sorunun olduğunu duşunme bence sen sadece hayatı diğer insanlardan farklı yorumlayıp farkılı düşünceler sahipsin bu kadar.umarım seninle aynı goruşlere sahip insanlarla karşılaşırsın.

montevo
21-09-2015, 07:22 PM
benden daha asosyal olamazsınız

Talihsiz
24-09-2015, 11:32 AM
Birinciligi kimseye kaptırmam :) Bu arada herkesin bayrami kutlu olsun.