Orijinalini görmek için tıklayınız : merhabalar ;)
An1LBey
18-08-2015, 05:25 PM
Herkese merhabalar 10 aydır depresyon tedavisi alıyorum lakin bir türlü moralim yerine gelmiyor gerek hayat sıkıntılari olsun gerek arkadaş edinememe sıkıntısı olsun ailevi sıkıntı olsun en çok moralini bozan arkadaş edinememem bunu ne zolerip kurtariyor nede başka kullandığım ilaçlar en sevdiğim sosyal aktivitelerden zevk alamiyorum sizce bu durumda ne yapabilirim
9 ŞUBAT
18-08-2015, 06:23 PM
Aramıza hoş geldiniz ,geçmiş olsun .10 ay depresyon tedavisi için biraz kısa bir sure o yüzden hiç olumsuz düşünmeyin aksine bundan kurtulacağınıza inanarak inatla savaşın .Bol bol güneşli havada yuruyuş yapın inadına sosyal aktivitelere katılın hobi kurslarına devam etmeye çalışın bu hem sizin depresyonla tedavinizde hem de arkadaş edinme sorunun da faydası olucaktır .
Arkadaş konusunda ümitsizliğe kapılmayın mutlaka bunu da halledersiniz yeter ki biraz sabır .
dreamer8
19-08-2015, 09:58 AM
Sanırım sen de bir yola giriyorsun. Depresyon, isteksizlik, bezginlik. Bir kere denge kaçınca, herşeye küsünce bir daha toparlaması çok zor oluyor. Sanırıms en de herkesin seyrettiği süreci izleyeceksin. Sorunlarından kurtulmaya çalışıp, çırpınıp, kurtulamayıp, kabullenme süreci. Acılı ama ucunda ışık olan, rahatlatıcı bir süreç. Sabır ister ama sonunda sıkıntılarının şiddeti azalır.
An1LBey
26-08-2015, 09:11 PM
Arkadaşlar yorumlarını için canı gönülden teşekkür ederim lakin bende bu aralar çok büyük sıkıntı duyuyorum kendimi iyi hissetmiyorum sanki duvarlar üstüne geliyor gibi oluyor ne yapan bu sıkıntıyı atlatamiyorum oturduğun yerde sıkıntı gelince kalbim hızla artıyor hava alsam sıkıntı geçmiyor sizce bu durumu psikiyatriye söylese iyi olurmu
biraz empati
26-08-2015, 11:12 PM
öncelikle geçmiş olsun. durumunuzu doktorunuza soylemenız gereklidir. belki ilaçlarınızın dozunu arttıracak ya da yeni ilaç ekleyecektir. mümkün olduğu kadar yalnız kalmayın. yeni hobiler edinin. kısaca boş kalmayın. sağlıcakla kalın..
dreamer8
27-08-2015, 09:56 AM
Kısır bir döngü işte. Önce depresyon, isteksizlik, bunalım; sonra fiziksel hastalıkların başgöstermesi. Vücut gıdasızlığa, bakımsızlığa, sterese, keyifsizliğe dayanamayıp hasta oluyor. Bu sefer de hastane hastane çare ara dur. Zor bir süreç. Muhakkak kendinden kaçmanın bir yolunu bulmalısın. Ben çıktım koştum hergün. Hem fiziken sağlam kalabilmek adına, hem de düşünememek için.
An1LBey
12-09-2015, 06:27 PM
Arkadaşlar dün doktora gittim doktora arada çarpıntı olduklarımı söyledim EKG dedi onun dışında sorunlarımı anlattım prozac veriyimmi dedi sonrada bir şey demedi şimdide ne yapacağımı bilemiyorum her geçen gün spor hobi yapsamda kötüye gidiyorum 2tane ilacım vardı 1tanesini kesti şuan kendimi kötü hissediyorum ne yapsam bilemiyorum
NOT:Rahatsızlık Verdiğim İçin Özür dilerim ....