PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok korkuyorum

muogu
31-07-2015, 08:48 PM
Merhaba arkadaşlar,
Aşırı korkak biri oldum. Her şeyden o kadar korkuyorum ki. Dışarı bile çıkamıyorum başıma bir şey gelecek diye. Hastalık, kaza, cinayet, aklınıza ne gelirse. Hepsinden korkuyorum. Ölmekten, yaralanmaktan, sakat kalmaktan... Abilify kullanıyorum, yan etkisi olabilir mi bu düşünceler. Sizce ne yapmalıyım?

9 ŞUBAT
01-08-2015, 02:07 PM
Olayları fazla kafana takmamaya çalış ,nelerden korkuyorsun ne zaman başladı bunları daha açık paylaşırsan elimizden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırız .Geçmiş olsun .

Jo jo
01-08-2015, 05:01 PM
Dostum maneviyata yönelmeni tavsiye ederim. Gerçekten korkulmaya değer Allah var. Ondan hakkıyla korkarsan (ki sevgimiz de bir o kadar çok olmalı) başka hiçbir dünyevi durumdan korkmazsın. Allah sahip çıkanların en güzeli kafana takma. İnşallah düzelirsin.

montevo
01-08-2015, 06:02 PM
Dostum maneviyata yönelmeni tavsiye ederim. Gerçekten korkulmaya değer Allah var. Ondan hakkıyla korkarsan (ki sevgimiz de bir o kadar çok olmalı) başka hiçbir dünyevi durumdan korkmazsın. Allah sahip çıkanların en güzeli kafana takma. İnşallah düzelirsin.

yanlış anlaşılmasın ama insanlar böyle öğütler vermeyin.dün gece adam çıldırmış elinde bıçak birisini kovalıyordu.kisi bir değil tabiki ancak verdiğimiz önerilere biraz dikkat edelim.arkadaşa gelince bence spora başla.kendine güvenin gelecektir.spor derken top değil ağırlık çalıişması yap

deli dumrul
01-08-2015, 11:34 PM
korkunun ecele faydası yok dostum ...

Jo jo
02-08-2015, 06:29 AM
yanlış anlaşılmasın ama insanlar böyle öğütler vermeyin.dün gece adam çıldırmış elinde bıçak birisini kovalıyordu.kisi bir değil tabiki ancak verdiğimiz önerilere biraz dikkat edelim.arkadaşa gelince bence spora başla.kendine güvenin gelecektir.spor derken top değil ağırlık çalıişması yap

Kesinlikle kastım o değildi. İnsanlardan korkmamak onları korkutmayı gerektirmez. Sadece arkadaşımıza artı bir korkusunun olmaması gerektiğini tavsiye ettim.

galaotes
04-08-2015, 05:18 PM
korkunun ecele faydası yok bende korkardım basıma birsey gelir diye ama en zor şey saglık sorununun cıkması korkular insanı içerden vuruyor cesur olmalı hayata karşı

oggy_g
04-08-2015, 05:19 PM
Merhaba arkadaşlar,
Aşırı korkak biri oldum. Her şeyden o kadar korkuyorum ki. Dışarı bile çıkamıyorum başıma bir şey gelecek diye. Hastalık, kaza, cinayet, aklınıza ne gelirse. Hepsinden korkuyorum. Ölmekten, yaralanmaktan, sakat kalmaktan... Abilify kullanıyorum, yan etkisi olabilir mi bu düşünceler. Sizce ne yapmalıyım?
doktora gitmelisin

oggy_g
04-08-2015, 05:20 PM
Merhaba arkadaşlar,
doktora gitmelisin

dreamer8
05-08-2015, 03:21 PM
Korkulara boğulmuşsun. Neyi saklar, neyi korursun ki, kristalden, zümrütten hazinelerin mi var, yaşama aşık mısın? Korkuların seni korudu mu belalardan? Öncelikle yaş, cinsiyet, boy, kilo, fiziki görünüş hakkında bilgi verseydin gözümüzde bazı şeyler canlanırdı. Çok mu çelimsizsin?...Sokak köpeklerinden mi daha çok korkarsın, insanlardan mı? Kanunlara aykırı davranmadığın sürece insancıklardan, insan müsveddelerinden korkmamalısın. Bu gezegeni onlarla paylaşmak zorundayız, keşke böyle olmasaydı. Eğitilmeli, bazı aşamalardan geçirilmelisin. biri kolundan tutmalı ve sana hafiften sosyal cesaret içeren hamleler yaptırmalı..Doktor kontrolünde ilaca devam ve doktora herşeyini ama herşeyini anlat. Tecavüze uğradıysan onu da anlat. Geçmiş olsun kardeşim.