Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ölmek istiyorum mutsuzum

darkolan
07-07-2015, 12:33 AM
Yaş 18 pek arkadaşım yok çok düşünen biriyim daha doğrusu ruhumdaki kişi çok düşünüyor engel olamıyorum saçlarım bembeyaz herkesten nefret ediyorum çok mutsuzumçok sinirliyim toplumda rol yapamıyorum kimseyi sevmitlyorum yalnız kalmak istiyorum ama ailem zorla ibsan içine çıkartıyor herkes benle dalaga geçiyor ve sürekli bana bakıyorlar gibi rahat olamıyorum delirdim iyice uyuyamıyorum 5 gün uykusuzum 1 gün düzgün uyuyorum düzensizim korkuyorum boşvermek istiyorum olmuyor beynimdeki şey durmadan düşünüyo beni yönetiyor sürekli masturbasyon yapıyorum hergün çok zayıfladım sevmediğim şeyler hep başıma geliyor kimse beni anlamıyor herkesin konuşmaları çok basit ve anlamsız geliyor bana benimkide onlara kendim olmak istiyorum ama brn zaten buyum boşa yaşıyorum evden kaçacam psikolojim darmadağın şuan yeni bir iş yerinden yazıyorum herşey berbat ilaç kullandım 11 ay iyi geldiğini söylüyordum ama pek gelniyrdu 2 senedir kullanmıyorum sanki yiyorum içiyorum geziyorum ama bunları yaşamıyorum yaşayan ölü gibi birşeyim evden ayrılacağım norveçe gideceğim gezgin olacağım tek istediğim bu şuan birde hiç isteklerimi söyleyemiyorum

montevo
07-07-2015, 10:07 AM
gezgin olacma lafı filmlerde olan bişey.bence kendini pek kaptırma buna