Orijinalini görmek için tıklayınız : bazen çaresiz hissediyorum bunu nasıl yenerim
galaotes
21-06-2015, 07:13 PM
28 yasında üni mezunu biriyim bir gun fenalastım ve hastanede yattım damarsal sinirsel bir rahatsızlık sonucu gecmeyen sersemlik ve baş dönmesine benzer bi his yaşıyorum ve tedavisi yok gereken tedavileri aldım uzun zamandır ve bu beni hayattan alıkoyacakmıs gibi geliyor belki ufak bi sorun gibi gözükebilir ama işin içinden çıkamıyorum kimi zaman intihar düşünceleri aklıma geliyor eski hallerimi arıyorum bu sekilde yasanmaz diyorum bir yandan da ne derdi olanlar yaşıyor diyorum iş hayatında sıkıntı cıkacakmıs, evlilikte sıkıntı cıkacakmıs gibi geliyor hayattan soguyorum kimi zaman intihar düşünceleri aklıma geliyor fikirlerinizi yazarsanız sevinirim sizce bu normal mi
Sokaktanbiri
21-06-2015, 08:06 PM
Olacağı varsa zaten olur, neden 'olacak' diye şimdiki hayatını da karartıyorsun ki ? Hepimiz bir gün öleceğiz. Nasılsa öleceğiz diye karalar bağlayıp oturmuyoruz ama değil mi ? O gün bu gün de olabilir, çok uzun yıllar sonra da. Nefes aldığın her anın keyfini çıkar, zaten sorun olduktan sonra yaşarsın bütün sıkıntıları doya doya, acele etme.
dreamer8
23-06-2015, 10:09 AM
Eğer hiçkimse başına gelenleri kendi istemiyorsa, ki öyle zaten, sen de senin kontrolün dışında yaşadığın bu zorlukları, daha büyük sorunları olan insanlara bakarak şükreden ve vakur bir şekilde karşılamalısın. Hiçkimse başına gelen sıkıntıyı, hastalığı kendi seçmez...Herkes dönem dönem dibe iner ve nasıl bitecek bu ömür der. Bu, hayatın rutin döngüsüdür. Sahip olduklarını kaybetmekten korkma. Onları sana veren, sana sual etmeden alır dilerse zaten. Sen sadece şükür ve sabırda devam et.
alikaris61
29-06-2015, 05:00 PM
ilaç tedavim sırasında nasıl nüksettiğini hatırlamıyorum ancak bi baş dönmesi hali yaşıyordum.şöyle ki kafamı yastığa koyarken sanki kafam bir boşluğa düşüyordu.hani yokuş aşağı inerken içiniz geçer bi anda.beraberinde de bu his beliriyordu.gözlerimi sağa sola çevirirken sanki beynimde sağa sola dönüyor gibi oluyordu.önce kulak burun boğaza gitmiştim.denge sorunu olduğunu düşündüm.çünkü yürürken de dengesizlikler oluyordu.gözlerim hareketli olduğundan yürüme esnasında baş dönmesi hissi veriyordu.
doktor kulağımı iyice temizledi.ama pek faydasını göremedim.sonra bi nörolojiye gittim.tetkiklerden sonra bi şeyim olmadığını söyledi ve bi baş dönmesi ilacı verdi.ilginçtir başımın döndüğünü sanıyordum ama baş dönmesi için verdiği ilaç kar etmiyordu.psikiyatrime gidip durumu anlattım.meğer bu da psikolojikmiş.ayrıca bu baş dönmesiyle ben halısaha maçı da yaptım.oldukça zor geçmişti ama kendimi bırakamazdım.ve yine geçtiği zaman bi halısaha maçındaydım :)
sizdeki bu olayın psikolojik olduğunu düşünmekle birlikte psikolojik olmayan ama gerçekten baş döndüren yaşadığınız anı değerli kılan heyecanlar için kendinizi bırakmamanızı tavsiye ederim.
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2026 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.