PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık benim için herşey bitti... :(

deli dumrul
17-06-2015, 07:38 PM
artık benim için herşey bitti ... yaşamamın bir anlamı kalmadı... Ünivrsitede sevdiğim bir kız vardı bu gün mezuniyet töreni oldu bende kasabın ciğerci kedisi kenarda onları izledim içim ezildi.. :( okulda heryerde onun hatırası var ben okula hergün sırf onu görmek için gidiyordum şimdi ne yapacam nasıl giderim okula ? ben o kızı çok başka sevdim hiç kimse anlamıyor halimden derdimden ... :(
böyle giderse en kısa zamanda intihar ederim ben fazla yaşıyamam bu acıyla .... :(

montevo
17-06-2015, 08:58 PM
bi kız için intiharedersen yazık etmiş olursun kendine

deli dumrul
17-06-2015, 11:14 PM
bi kız için intiharedersen yazık etmiş olursun kendine

ben o kız için ne fedakarlıklar yaptım ben o kıza nekadar değer verdim kimse için yapmadığım şeyleri o kız için yaptım ben ...

Taz
17-06-2015, 11:16 PM
ben o kız için ne fedakarlıklar yaptım ben o kıza nekadar değer verdim kimse için yapmadığım şeyleri o kız için yaptım ben ... Mesela neler yaptın?

deli dumrul
17-06-2015, 11:31 PM
Mesela neler yaptın?

gittim 5 kere teklif ettim derse giren hocamız bile gitti konuştu
ben o kızla ciddi düşünüyordum bütün arkadaşlarıma o kız bana evet desen yada 1 şans versin ben onun için sırtımda taş bile taşırım dedim
sabah dersimiz 11 de olurdu ben sırf onu görmek için 7 de kalkar okula giderdim . bu saydıklarımı o okulda hangi erkek yapmış ??
kendimi övmek için demiyorum ama o bana 1 adım gelecek ki ben ona 2 adım gidim o bana 3 adım gelecek ki ben ona koşarak gidim haksızmıyım ???

Taz
17-06-2015, 11:35 PM
gittim 5 kere teklif ettim derse giren hocamız bile gitti konuştu
ben o kızla ciddi düşünüyordum bütün arkadaşlarıma o kız bana evet desen yada 1 şans versin ben onun için sırtımda taş bile taşırım dedim
sabah dersimiz 11 de olurdu ben sırf onu görmek için 7 de kalkar okula giderdim . bu saydıklarımı o okulda hangi erkek yapmış ??
kendimi övmek için demiyorum ama o bana 1 adım gelecek ki ben ona 2 adım gidim o bana 3 adım gelecek ki ben ona koşarak gidim haksızmıyım ??? Kusura bakma ama ben de gerçekten bir şeyler yaptın sandım. :)

deli dumrul
17-06-2015, 11:43 PM
Kusura bakma ama ben de gerçekten bir şeyler yaptın sandım. :)

kusura bakmada başka ne yapmamı bekliyon acaba ???
tektaş prlanta alıp kantinde herkesin içinde ayaklarına mı kapanim ??? söylesene ???
bana o kız hakkında neler neler dediler ona rağmen gittim ben 5 kere teklif ettim daha ne yapim ? benim duyduklarımı yaşadıklarımı sen yaşasan kafana sıkardın emin ol !!!!

Taz
17-06-2015, 11:52 PM
Kafana çok takıyorsun, boşver biri gider biri gelir. :)

deli dumrul
18-06-2015, 12:04 AM
Kafana çok takıyorsun, boşver biri gider biri gelir. :)

bu kız yüzünden kaç defa okulu bırakmayı denedim olmadı yapamadım hep kendimle kavga ettim bırak dedim unut şu kızı değmez dedim bulunmaz hint kumaşı mı dedim olmadı yapamadım unutamadım . Sevgiye insanlara düşman oldum insanlardan helede kadınlardan nefret eder oldum sınıfımdaki arkadaşlarla bile ilişkimi kestim ne yaşadığımı bir ben bilirim ... :( :(

Taz
18-06-2015, 12:16 AM
Bence sen, kızın umrunda bile değilsin ama sen onun için kendine acı çektiriyorsun.

deli dumrul
18-06-2015, 12:23 AM
Bence sen, kızın umrunda bile değilsin ama sen onun için kendine acı çektiriyorsun.

nerden bildin öyle olduğunu ???

Taz
18-06-2015, 12:33 AM
Görünen köy kılavuz istemez hocam. :)

deli dumrul
18-06-2015, 12:39 AM
Görünen köy kılavuz istemez hocam. :)

ee peki onun umrunda olmak için ne yapacaz ????

deli dumrul
18-06-2015, 12:45 AM
eğer varya ilerde günün birinde o kızı başka bir erkekle beraber olduğunu görür yada duyarsam varya işte o zaman bir daha toparlanama çok kötü olurum ... :( :(

miskin oğlan
18-06-2015, 12:26 PM
eğer varya ilerde günün birinde o kızı başka bir erkekle beraber olduğunu görür yada duyarsam varya işte o zaman bir daha toparlanama çok kötü olurum ... :( :(

Saçmalıyorsun benimde sevdiğim fakat bazı nedenlerden ötürü(bipolar,issizlik) açılmak isteyipte açılamadığım geçtiğimiz yıl içerisinde nişanlanıp yıldırım nikahı ile evlenen kız vardı. bu lanet bipoların depresyonun maninin içinde olmasaydım o kız avucumun içindeydi ama evlendi gitti. yapacak birşey yok takma kafana dostum. 2 tane beğendiğim kız daha var.

beğendiğim o kızlarda yakında belkide uçacak ama yapçak birşey yok. kabullenmelisin. kendini alıştırsan iyi olur.

Allah muhafaza hele ki intiharı kesinlikle düşünme.

dreamer8
18-06-2015, 02:22 PM
Beyin fırtınası yapalım, canlandıralım, düşün o anı. İntihar günün geldi. Kararını verdin mi, saat kaçta, nerede, hangi yöntemle yapacaksın. Kimseye haber verecek misin, vereceksen kime vereceksin? Ya başarılı olamazsan. Ya yok yok ben yapamam dersen. Peki bunu yaparken kurtulacağını mı düşünüyorsun. Ohh hayat yok, kız derdi yok, iş derdi yok. toprakta azcık istirahat edersin, melekler seni cennette meyve bahçelerine götürür sonra mı sanıyorsun?? Bence uzun süredir dilinde olan bu intihar planı, detaylı düşünülmemiş, aceleye gelmiş, sağlıksız bir karar.

miskin oğlan
18-06-2015, 02:33 PM
Beyin fırtınası yapalım, canlandıralım, düşün o anı. İntihar günün geldi. Kararını verdin mi, saat kaçta, nerede, hangi yöntemle yapacaksın. Kimseye haber verecek misin, vereceksen kime vereceksin? Ya başarılı olamazsan. Ya yok yok ben yapamam dersen. Peki bunu yaparken kurtulacağını mı düşünüyorsun. Ohh hayat yok, kız derdi yok, iş derdi yok. toprakta azcık istirahat edersin, melekler seni cennette meyve bahçelerine götürür sonra mı sanıyorsun?? Bence uzun süredir dilinde olan bu intihar planı, detaylı düşünülmemiş, aceleye gelmiş, sağlıksız bir karar.

Abi yine nokta atışı yapmışsın.

Turuncu ile fontladığım yer ise en önemli kısım..

dreamer8
18-06-2015, 02:35 PM
Eyvallah dostum ama insan bi sağlam plan yapar. Ya sakat, felç kalırsam demez mi?

deli dumrul
18-06-2015, 06:53 PM

sen merak etme herşey düşünüldü planlandı sıkıntı yok ...
kime haber vereceğim nasıl intihar edeceğim etmeden önce kime veda mesaı çekeceğim hepsi belli ...

deli dumrul
18-06-2015, 06:54 PM
Saçmalıyorsun benimde sevdiğim fakat bazı nedenlerden ötürü(bipolar,issizlik) açılmak isteyipte açılamadığım geçtiğimiz yıl içerisinde nişanlanıp yıldırım nikahı ile evlenen kız vardı. bu lanet bipoların depresyonun maninin içinde olmasaydım o kız avucumun içindeydi ama evlendi gitti. yapacak birşey yok takma kafana dostum. 2 tane beğendiğim kız daha var.

beğendiğim o kızlarda yakında belkide uçacak ama yapçak birşey yok. kabullenmelisin. kendini alıştırsan iyi olur.

Allah muhafaza hele ki intiharı kesinlikle düşünme.

eee peki sen hiç üzülmedn mi kendini yiyip kahretmedn mi ? benim o erkeklerden ne eksiğim var demedin mi * kendi kendine ? benim bugüne kadar başkasına kaptırdığım kızları saymaya kalksam burdan istanbula yol olur ...

miskin oğlan
19-06-2015, 01:22 AM
eee peki sen hiç üzülmedn mi kendini yiyip kahretmedn mi ? benim o erkeklerden ne eksiğim var demedin mi * kendi kendine ? benim bugüne kadar başkasına kaptırdığım kızları saymaya kalksam burdan istanbula yol olur ...

Hayır etmedim.

sözlenen,nişanlanan,evlenen kız benim için bitmiştir,çünkü o artık başkasına aittir.

ya kızın evlendiği erkeğin yerinde ben olsam diye empati yaparım kafamda..kısacası bana göre delikanlılığa sığmaz erkek arkadaşı olan kıza flört teklif etmek

benim o erkeklerden tek eksiğim işimin olmaması dostum.Onun dışında 185 cm boyunda 76 kilo olarak düzgün bir fizik yapım var

sana şöyle örnek vereyim dostum kızların hepsi demeyeyim ama bir kısmı en azından çevremdeki arkadaşlarımın sözlüsü nişanlısı veya eşlerinden gördüğüm kadarıyla kendi bakış açıma göre tipe falan değil paraya bakıyorlar

mesela x bir arkadaşım iki gözünün toplam görme kusuru 18 numara miyop,, ama nişanlısını görsen fazlasıyla güzel bir kız. bu x dediğim arkadaşım devlet memuru ve çok iyi maaşa sahip.. burda sadece bir örnek verdim. bunun gibi onlarca örnek verebilirim.

demem o ki sahip olduğun meslek ve kazancın yakışıklılığından daha önemli

son cümlene gelirsek, ben 2010 da tedaviye başladım 22 yaşımdaydım o zamana kadar lay lay lom futbol ve video oyunları fanatikliği ile geçti.

o zaman zarfından sonra bende duygu durum bozukluğu ile beraber duygusal açlık(aşk yaşama arzusu) başladı

sonra 2010 dan itibaren burda yazılmayacak kadar çok uzun şeyler yaşandı

sevdiğim evlenen kız mühendisti çalışıyordu tabi bende iş yok.

şuan 2 hoşlandığım kızlardan 1 tanesi edebiyat mezunu artı aöf adalet mezunu şuan çalışmıyor ama en yakın sürede iş bulacaktır, diğeri 2 yıllık bi bölüm mezunu hastanede çalışıyor.

ben ise bir baltaya sap olamayan tek hücreli canlılardan bile değersiz ezik olan zavallının biriyim

Sokaktanbiri
19-06-2015, 01:24 AM
Senin o erkeklerden çok eksiğin var. Kız seni istemiyor mesela, temel eksiklik bu. Kabullenmek neden bu kadar zor ?

deli dumrul
19-06-2015, 01:40 AM
Senin o erkeklerden çok eksiğin var. Kız seni istemiyor mesela, temel eksiklik bu. Kabullenmek neden bu kadar zor ?

benim eksiğim ney biliyon mu ?
efendi olmak
temiz düzgün bir insan olmak,
dürüst olmak
tabiri caizse kızlar böyle serseri müptezel erkeklerden hoşlanıyor .. benimde gördüğüm bu ..

deli dumrul
19-06-2015, 01:42 AM
Hayır etmedim.

sözlenen,nişanlanan,evlenen kız benim için bitmiştir,çünkü o artık başkasına aittir.

ya kızın evlendiği erkeğin yerinde ben olsam diye empati yaparım kafamda..kısacası bana göre delikanlılığa sığmaz erkek arkadaşı olan kıza flört teklif etmek

benim o erkeklerden tek eksiğim işimin olmaması dostum.Onun dışında 185 cm boyunda 76 kilo olarak düzgün bir fizik yapım var

sana şöyle örnek vereyim dostum kızların hepsi demeyeyim ama bir kısmı en azından çevremdeki arkadaşlarımın sözlüsü nişanlısı veya eşlerinden gördüğüm kadarıyla kendi bakış açıma göre tipe falan değil paraya bakıyorlar

mesela x bir arkadaşım iki gözünün toplam görme kusuru 18 numara miyop,, ama nişanlısını görsen fazlasıyla güzel bir kız. bu x dediğim arkadaşım devlet memuru ve çok iyi maaşa sahip.. burda sadece bir örnek verdim. bunun gibi onlarca örnek verebilirim.

demem o ki sahip olduğun meslek ve kazancın yakışıklılığından daha önemli

son cümlene gelirsek, ben 2010 da tedaviye başladım 22 yaşımdaydım o zamana kadar lay lay lom futbol ve video oyunları fanatikliği ile geçti.

o zaman zarfından sonra bende duygu durum bozukluğu ile beraber duygusal açlık(aşk yaşama arzusu) başladı

sonra 2010 dan itibaren burda yazılmayacak kadar çok uzun şeyler yaşandı

sevdiğim evlenen kız mühendisti çalışıyordu tabi bende iş yok.

şuan 2 hoşlandığım kızlardan 1 tanesi edebiyat mezunu artı aöf adalet mezunu şuan çalışmıyor ama en yakın sürede iş bulacaktır, diğeri 2 yıllık bi bölüm mezunu hastanede çalışıyor.

ben ise bir baltaya sap olamayan tek hücreli canlılardan bile değersiz ezik olan zavallının biriyim

haklısın gerçekten şimdiki kızlar yakışıklılıktan ziyade paraya bakıyor eğer iyibir işin gücün varsa iyi bir eşin de olur
birde şimdiki kızların beklentisi yüksek kızın kendisi murat 131 araba gibi ama Mercedes gibi erkek istiyorlar arkadaş...

dreamer8
19-06-2015, 09:36 AM
sen merak etme herşey düşünüldü planlandı sıkıntı yok ...
kime haber vereceğim nasıl intihar edeceğim etmeden önce kime veda mesaı çekeceğim hepsi belli ...

Ama ya intihar edip, başarılı olduktan, öldükten sonra deli gibi pişman olursan. Düşünsene başka bir boyuta geçiyorsun, alem değiştiriyorsun ve Allah " Benim hükmüme karşı geldin. Ben can verdim, sen onu öldürdün. Şimdi azap zamanı" derse ve köpekler gibi pişman olursan, şu an dünyada yaşadığın acıları mumla arayıp onlara razı olacak olsan, asla geri dönüş şansın olmadığını bile bile böyle bir bilinmeze gitmeyi nasıl göze alabiliyorsun? Bence iyi düşünülmemiş bir plan. Uzun zamandır seni bu yoldan vazgeçirmeye çalışıyorum ama başarılı olamadım biliyorsun. Kötü bir anne baba, sana iş vermeyen saçma bir devlet düzeni, seni beğenmeyen kızlar ve yalnızlık. Sebebin oldu işte, hayatını elinden aldı..Peki kime haber vereceksin, hangi gün ve saatte, hangi mekanda, hangi yöntemle gerçekleştirmeyi düşünüyorsun. Biliyorsun hiç bu kadar ciddi sormamıştıms sana daha önce.

montevo
19-06-2015, 10:22 AM
benim eksiğim ney biliyon mu ?
efendi olmak
temiz düzgün bir insan olmak,
dürüst olmak
tabiri caizse kızlar böyle serseri müptezel erkeklerden hoşlanıyor .. benimde gördüğüm bu ..

dediklerine katılıyorum.ben de bu dertten mmüzdaribim.initharı bende düşündüm ama yapamadım.elime ne geçecek?

miskin oğlan
19-06-2015, 11:29 AM
haklısın gerçekten şimdiki kızlar yakışıklılıktan ziyade paraya bakıyor eğer iyibir işin gücün varsa iyi bir eşin de olur
birde şimdiki kızların beklentisi yüksek kızın kendisi murat 131 araba gibi ama Mercedes gibi erkek istiyorlar arkadaş...

aynen.

güzel benzetmede yapmışsın. kız murat 131 istediği erkek mercedes yada bugatti :)

23. mesajında da değerlendirmen doğru.. yinede sayıları az olsada senin yukarıda saydığın özelliklere sahip erkekleri arayan kızlarda var

Sonuç olarak yine aynı noktaya varıyoruz, dolgun maaşlı bir iş bulmak ve bunun sonucunda hedeflere ulaşmaya gayret etmek.

deli dumrul
19-06-2015, 03:21 PM
Kötü bir anne baba, sana iş vermeyen saçma bir devlet düzeni, seni beğenmeyen kızlar ve yalnızlık. Sebebin oldu işte,

evet bu saydıkların sebebim olacak bu gidişle ama bu işin gidişatını zaman gösterecek gidişata bağlı bir durum ...
bundan bir kaç yıl önce eczaneden ilaç alıyorum antidepresan o zamanlar eczacı kalfası fatih abi diye birisi var dedim ki ona abi kafam çok bozuk cinnet geçirecem felan dedim oda dediki insan intihar ettiğine ne zaman pişman olur biliyıormusun dedi ? hayır abi dedim hani ölümle yaşam arasında ince bir çizgi vardır ya işte o arada gidip gelirken intihar ettiğini pişman olur dedi....
eğer öyle bir delilik yaparsam polis olan emniyetçi bir arkadaşım var çocukluk arkadaşım durumu en iyi bilen o ona haber veririm geriside bende kalsın ... :)

deli dumrul
19-06-2015, 03:22 PM
dediklerine katılıyorum.ben de bu dertten mmüzdaribim.initharı bende düşündüm ama yapamadım.elime ne geçecek?

fazla yaşayana onur madalyası mı veriyorlar ????

montevo
19-06-2015, 03:24 PM
fazla yaşayana onur madalyası mı veriyorlar ????

bilerek yaşamını sonlandırmak ayrı,ecelin ile ölmek ayrı.senin bu intihar olayını ben 5-6 yaşlarında iken düşünüyordum ve hiçbir nedenim yoktu.

deli dumrul
19-06-2015, 03:24 PM
aynen.

güzel benzetmede yapmışsın. kız murat 131 istediği erkek mercedes yada bugatti :)

23. mesajında da değerlendirmen doğru.. yinede sayıları az olsada senin yukarıda saydığın özelliklere sahip erkekleri arayan kızlarda var

Sonuç olarak yine aynı noktaya varıyoruz, dolgun maaşlı bir iş bulmak ve bunun sonucunda hedeflere ulaşmaya gayret etmek.

benim hayatta gördüğüm şey şu ki iş bulmak para kazanmak güzel bir kızla evlenmek çalışmaktan ziyade birazda şans işi ben bu gün iş başvurusu yapmak için biryere gittim yine gidecem gerçi bakalım nasipte ne varsa o çıkar ... :) ama sana şunu söylim bu hayatta varya değmez hiçbir kız için ağlayıp üzülmeye değmez acı tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu sana. bakma bende ağladım kahettim kendimi ama gerçekten değmez ama onsuzda yaşanabileceğini öğrenecem .....!!

deli dumrul
19-06-2015, 03:54 PM
Ben bu sorunları hiç yaşamadım çünkü bende para çok
her kız evet demiyor ama evet oranı yüzde 90 dan fazla
arabam Mercedes E 250 , 2014 model

Adam anasının karnından şanslı doğmuş...

Selina
20-06-2015, 03:29 PM
Noluyor burda Allah Allah hattinizi açtınız , bana kimse kimseyi şikayet etmedi ..birileri bana anlatsın yoksa bu mubarek günde kim aksi yorumu yazmış ise banlanacak başta Bülent bey çünkü siz dolduruşa getiriyorsunuz

deli dumrul
20-06-2015, 03:31 PM
Noluyor burda Allah Allah hattinizi açtınız , bana kimse kimseyi şikayet etmedi ..birileri bana anlatsın yoksa bu mubarek günde kim aksi yorumu yazmış ise banlanacak başta Bülent bey çünkü siz dolduruşa getiriyorsunuz

ediötürm ya konuyu kilitleyin yada bu Bülent denilen şahsı banlayın ağır tahrik var bakın sonra neden tartıştınız demeyin herşey maydonoz oluyor ...

Selina
20-06-2015, 04:50 PM
konu disi yorumlar sillinmistir

miskin oğlan
20-06-2015, 06:30 PM
benim hayatta gördüğüm şey şu ki iş bulmak para kazanmak güzel bir kızla evlenmek çalışmaktan ziyade birazda şans işi ben bu gün iş başvurusu yapmak için biryere gittim yine gidecem gerçi bakalım nasipte ne varsa o çıkar ... :) ama sana şunu söylim bu hayatta varya değmez hiçbir kız için ağlayıp üzülmeye değmez acı tecrübeme dayanarak söylüyorum bunu sana. bakma bende ağladım kahettim kendimi ama gerçekten değmez ama onsuzda yaşanabileceğini öğrenecem .....!!

e tabi iş - kız olayında şans,nasip,kısmet muhakkak var.

20 nolu mesajında yazdıklarından sonra doğru düşünmene sevindim

Zaman zaman insan çevresindeki çiftleri,onların huzurlu yaşantısını görüp iç çekip efkârlanabilir. bu son derece doğaldır fakat uzatmamak gerek

senin psikolojik rahatsızlığın ne bilemem ama ben genel olarak bipoların depresif yönü ağır basan ucundayım. yeri geliyor kendimi dünyadan soyutluyorum.

benim sahte cennet olarak adlandırdığım kısa süren hipomani - mani dönemlerimde egoist ,kibirli ve kızlara karşı bazen duygusal çoğu zaman öfke ile bakıyorum

deli dumrul
20-06-2015, 07:12 PM
e tabi iş - kız olayında şans,nasip,kısmet muhakkak var.

20 nolu mesajında yazdıklarından sonra doğru düşünmene sevindim

Zaman zaman insan çevresindeki çiftleri,onların huzurlu yaşantısını görüp iç çekip efkârlanabilir. bu son derece doğaldır fakat uzatmamak gerek

senin psikolojik rahatsızlığın ne bilemem ama ben genel olarak bipoların depresif yönü ağır basan ucundayım. yeri geliyor kendimi dünyadan soyutluyorum.

benim sahte cennet olarak adlandırdığım kısa süren hipomani - mani dönemlerimde egoist ,kibirli ve kızlara karşı bazen duygusal çoğu zaman öfke ile bakıyorum

usta ben 10 senedir dermansız depresyon hastasıyım ...
bende bazen insanlardan kadınlardan nefret ediyorum ama ne yapim işte elimizden bişey gelmiyor ..ayrıca nefret de sevgi kadar güçlüdür.
bu kız yüzünden çok çektim halada çekiyorum belki. bu kız yüzünden okuluma derslerime çalışamadım alattan büssürü ders var nasıl yapacam bilmiyorum. inşallah en kısa zamanda düzgün sigortalı bir iş bulurum ....

Sokaktanbiri
21-06-2015, 08:01 PM
Bayanlar baylar sizin derdiniz ne acaba ? Üstteki yorumumda olayı özetledim, karşınızdaki sizden etkilenmemiş. İstemiyor sizi, sizinle olmayı. Siz de kendinize göre birini bulun. Efendi olmak vs. istemiyor demek ki karşınızdaki. Efendi adam isteyen milyonlarca insan var gidin sizi sevebilecek birini sevin. Sizin istediğiniz sizi istemek zorundaymış gibi tavırlara bürünmeyin. Ha madem öyle, kendini değiştir, efendi olma ? O da olmaz diyorsan yalnızlıktan keyif almaya bak, insanın kız arkadaşı olmayınca ölmesi gerekseydi, ben ölürdüm defalarca. Bir kız seni istemedi diye intahar edeceksen eğer, hiç durma derim ben. Hayat sana göre bir şey değil, fazla ağır.

deli dumrul
21-06-2015, 10:07 PM
Bayanlar baylar sizin derdiniz ne acaba ? Üstteki yorumumda olayı özetledim, karşınızdaki sizden etkilenmemiş. İstemiyor sizi, sizinle olmayı. Siz de kendinize göre birini bulun. Efendi olmak vs. istemiyor demek ki karşınızdaki. Efendi adam isteyen milyonlarca insan var gidin sizi sevebilecek birini sevin. Sizin istediğiniz sizi istemek zorundaymış gibi tavırlara bürünmeyin. Ha madem öyle, kendini değiştir, efendi olma ? O da olmaz diyorsan yalnızlıktan keyif almaya bak, insanın kız arkadaşı olmayınca ölmesi gerekseydi, ben ölürdüm defalarca. Bir kız seni istemedi diye intahar edeceksen eğer, hiç durma derim ben. Hayat sana göre bir şey değil, fazla ağır.

işin acı tarafı da bu ya zaten ... :(
kız milleti bize gelince sevgilim erkek arkadaşım var ayağı yapıyorlar ama yanından yöresinden erkek eksik olmuyor benim suçum ney peki ???

ObsesifKafa
16-07-2015, 03:31 PM
Sen bir kız için intihar etmek istiyorsunda seni sevenlerde mi intihar etsinler ? Seni seven başta anne babana böyle bir acıyı yaşatmaya ne hakkın var ? Bencilce davranıp kolaya kaçıyorsun. Zaten sanırım kızın umrunda bile değil ki üzülür geçer, belki de vican azabı çeker o kadar. Değmez yani.

deli dumrul
16-07-2015, 05:07 PM
Sen bir kız için intihar etmek istiyorsunda seni sevenlerde mi intihar etsinler ? Seni seven başta anne babana böyle bir acıyı yaşatmaya ne hakkın var ? Bencilce davranıp kolaya kaçıyorsun. Zaten sanırım kızın umrunda bile değil ki üzülür geçer, belki de vican azabı çeker o kadar. Değmez yani.

o kızın Allah bin kere belasını versin....!!

auranus
19-07-2015, 11:41 PM
deli dumrul benim durumum senden daha zor be,hemde 20 yıldır depresyon çekiyorum,niye zor dersen çok zor bir konu benim ki....?

deli dumrul
20-07-2015, 01:25 AM
deli dumrul benim durumum senden daha zor be,hemde 20 yıldır depresyon çekiyorum,niye zor dersen çok zor bir konu benim ki....?

durumu kolay olan var mı herkesin durumu kendie göre zor ... :(