PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : depresyondan çıkmaya çalışma ama gittikçe batma

mısra
10-06-2015, 03:24 PM
acayip kötü hissediyorum.yapacak bu durumdan kurtulacak şeyler arıyorum.ama beynim olumsuzluklara ve mutsuzluğa o kadar alışmış ki keyifle bu durumdan çıkamıyorum pasifleşiyorum.insan kendini baştan aşağı değiştirmek istiyosa napmalı?enerjiye inanıyorum.kişisel enerjin nasılsa bakış açın nasılsa onu yansıtırsın ve onu alırsın.ama enerjimi yükseltemiyorum..hep kötüye gidiyor ve kötüye gittiğini hissederken daha da kötüye gidiyo.çıkmak istiyorum bu bunalımdan ama yeterli görmüyorum hiç bi hareketimi.böyle olmamalı böyle yapmamalıyım diyorum kendime ama nasıl yapmalıyımı bulamıyorum bi türlü.her hareketim bilinçsiz sanki artık kendimi kontrol edemiyorum.hayata çok geç atılmış birden bire atılmış ve hiç bişey nasıl davranacağını nasıl utangaç olunmayacağını ne isteyeceğini bile bilmeyen beynini mahveden kendine acı veren bi insan.kendini sevmeli evet kendine değer vermeli evet rahat olmalı evet kimseyi umursamamalı evet ne istediğini düşünmeli evet ama çok zorlanıyorum.yaptığım şeyleri görünce iletişim kuramamaktan ve kendimi beğenmemekten çok sıkıldım.ben beğenmedikçe kimse de beğenmiyor hareketlerimi ve beğenmediğini söyleyince de hak veriyorum saçma sapan..hayat saçma sapan kendimden kaçsam?:)

montevo
10-06-2015, 04:07 PM
öncelikle tuvalete git ve bi güzel gaz çıkar.soda iç geğir.sonra psikiyatriste git ve antidepresan al.biaz denem ile sana en uygun ilacı bualckasın.ardından değişime sen de inanamayacaksın.ben paxil kulanıyorum.çok etkili

mısra
10-06-2015, 04:25 PM
bu hissettiğim şeyler çok uzun zamandır hissettiğim şeyler değil ama farketmediğim şeyler.ilaçsız halletmeye direniyorum ve bu sayfayı gördüm yazdım direk.

montevo
10-06-2015, 05:33 PM
bu hissettiğim şeyler çok uzun zamandır hissettiğim şeyler değil ama farketmediğim şeyler.ilaçsız halletmeye direniyorum ve bu sayfayı gördüm yazdım direk.

bir baynsın sanırım.ben profesyonel bi sefil olarak sana çözümün en çok çekindiğin şeyi yapmak olduğunu söyleyeceğim ancak insanlar göründüğü gibi olmadıklarından bu senin sonunda olabilir.en acısız yöntem ilaç tedavisi.

mısra
10-06-2015, 06:17 PM
bir baynsın sanırım.ben profesyonel bi sefil olarak sana çözümün en çok çekindiğin şeyi yapmak olduğunu söyleyeceğim ancak insanlar göründüğü gibi olmadıklarından bu senin sonunda olabilir.en acısız yöntem ilaç tedavisi.

fazla enerjisiz hissediyorum yoruyo her bişey.ben bu değilim diyorum çoğu zaman ama sanki halim yok bırakmışım her şeyi.soğudum hayattan keyifli gelmiyor.ilacın bu işe yarayacağının garantisini verebiliyosan eğer denerim :)

Taz
10-06-2015, 06:31 PM
Merhaba, öncelikle hoş geldin diyelim aramıza. :) Bence bu konuda bir uzmana danışmalısın, bu şekilde hayat geçmez. Kendi adıma konuşmak gerekirse, ben de ilaçların işe yaramayacağını düşünüyordum ama şu an geldiğim noktaya bakıyorum da epey bir mesafe kaydetmişim. İlaçlar belki mükemmel hissetmeni sağlamayacak ama en azından aşırı mutsuz da olmayacaksın.

mısra
10-06-2015, 06:42 PM
Merhaba, öncelikle hoş geldin diyelim aramıza. :) Bence bu konuda bir uzmana danışmalısın, bu şekilde hayat geçmez. Kendi adıma konuşmak gerekirse, ben de ilaçların işe yaramayacağını düşünüyordum ama şu an geldiğim noktaya bakıyorum da epey bir mesafe kaydetmişim. İlaçlar belki mükemmel hissetmeni sağlamayacak ama en azından aşırı mutsuz da olmayacaksın.

teşekkür ederim hoşbulduk :) dışardan baktığımda o kadar saçma buluyorum ki ruh halimi.ne var ya diyorum hiç bi sorunun yok olumlu düşün.geçmişimde bugünümde beni etkileyecek bir sürü olay oldu ama farkındasız ve umursamaz oluşumla ben kendimi getirdim bu hale.kendimden kaçtım kendimi önemseyemedim ve önemsetemedim.ses tonumdan bile rahatsız oldum.ilaçtan başka bi tavsiyeniz var mı daraltmak istemem ama :D

Taz
10-06-2015, 07:00 PM
Senin de dediğin gibi yıllarca kaçmış olduğun sorunlar birikerek bir noktada patlamış. Bu aşamada bence yapılacak en sağlıklı davranış bir uzmanla görüşmen olurdu, illa ilaç yazacak diye düşünme, ilaçsız da bu durumdan kurtulabilirsin belki. Ayrıca ben depresyondayken içimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu, yapmaktan en çok hoşlandığım şeyler bile artık keyif vermiyordu bu yüzden sana başka bir tavsiyede bulunmayacağım zira hangi tavsiyeyi sunsam sana anlamsız ve boş gelecek.

mısra
10-06-2015, 07:21 PM
Senin de dediğin gibi yıllarca kaçmış olduğun sorunlar birikerek bir noktada patlamış. Bu aşamada bence yapılacak en sağlıklı davranış bir uzmanla görüşmen olurdu, illa ilaç yazacak diye düşünme, ilaçsız da bu durumdan kurtulabilirsin belki. Ayrıca ben depresyondayken içimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu, yapmaktan en çok hoşlandığım şeyler bile artık keyif vermiyordu bu yüzden sana başka bir tavsiyede bulunmayacağım zira hangi tavsiyeyi sunsam sana anlamsız ve boş gelecek.

doğru..çünkü hiç bişey yapmak istemiyor olacam :) uzmana gitme fikrim vardı ama erteliyordum hep kendim hallederim diye ama dediğin gibi denemekte fayda var teşekkür ettim:)

Taz
10-06-2015, 07:44 PM
Rica ederim, ne demek. :)

depresif61
23-02-2016, 01:45 AM
Kendimi okudum.
çaresizseniz çare sizsiniz.
düşünmiceksin biliyorum engel olması zor ama düşünmiceksin hiç bir şey ana odaklanıcaksın bulunduğun ortamdan kopup farklı düşüncelere dalıp gitmiceksin.