PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayallere ulaşmak için mücadele edilmeli mi

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:21 PM
ulaşamadığınız bir hayalinizin olsuğunu düşünün.üstelik bu hayalinize giden yolda sizi engelleyen taşlarda var eğer yinede mücadele edip sonunda ulaşıcam diyorsanız ölebilirsinizde yada daha kötüsü olup bütün Hayatınızda mahvedebilirsiniz ama belkide bunların hiç birisi olmayacak ve siz hayalinize kavuşucaksınız siz olsanız hangisini seçersiniz?

kafanet.
30-05-2015, 09:27 PM
peki bu hayaller için savaşmazsak elimizde ne var neler bekliyor bizi?

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:30 PM
Her iki ihtimalde hayalini kuracağımız başka bi şeylede karşılaşabiliriz yada Ömrümüz boyunca aynı hayalin pişmanlığını yaşarız.

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:32 PM
Ben de benzer bir durumdayım. Hayalime giden yolda her geçen gün hayatım mahvoluyor zaten. İçimden olsun, denemeye değer demek geliyor ama çok yoruldum :( Mümkün olsa idi bunları yaşamadan ulaşmayı dilerdim hayalime ama imkansız gibi. Hayat hep seni seçim yapmaya zorluyor. Mecbursun :( Ben defalarca denedim, tekrar tekrar... Ama olmuyor. Mücadele de bir yere kadar. Olmuyorsa zorlamayacaksın.

Benimde Hayatımı mahvediyor bu durum ve daha Kötüye gidiyorum

Dvrmchrkt
30-05-2015, 09:34 PM
Ölçer, biçer, tartarım.
Bu hayalimi elde etmem, o yolda vereceğim kayıplara değer mi?

Ya da alternatif bir hayal yok mudur? Daha kısa ve daha az kayıpla elde edebileceğim bir hayal. Yani portakal yoksa, mandalinayla da idare edebilmeli insan

kafanet.
30-05-2015, 09:35 PM
Her iki ihtimalde hayalini kuracağımız başka bi şeylede karşılaşabiliriz yada Ömrümüz boyunca aynı hayalin pişmanlığını yaşarız.

ömür boyu pişmanlık duymaktansa keşkelerle başlayan cümleler kurmaktansa savaşmak daha iyi değilmi olmadıysa bile ben denedim demek
her zaman yeni şeyler olabilir tabi

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:35 PM
Ama böyle olduğu halde yine de istiyorsun değil mi?

Evet sorunda burda zaten:(

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:38 PM
Ölçer, biçer, tartarım.
Bu hayalimi elde etmem, o yolda vereceğim kayıplara değer mi?

Ya da alternatif bir hayal yok mudur? Daha kısa ve daha az kayıpla elde edebileceğim bir hayal. Yani portakal yoksa, mandalinayla da idare edebilmeli insan
Şimdi biraz rahatladım

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:39 PM
ömür boyu pişmanlık duymaktansa keşkelerle başlayan cümleler kurmaktansa savaşmak daha iyi değilmi olmadıysa bile ben denedim demek
her zaman yeni şeyler olabilir tabi
Bu seferde başka bi şeyler için pişman olacaksın başka şeyleride kaybedeceksin bu yolda ya bide onlar için üzülürsen

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:45 PM
Ben de çok sevdiğim biri ve hayatım arasında kaldım. Ya ömür boyu onsuz olup daha iyi bir hayatım olacak ya da onunla olup hayatım mahvolacak. İki türlü de olmuyor. Hayatımı seçsem içimde doldurulamaz bir boşluk oluşuyor. Daha yeni sevgiyi tatmışken çok zor geliyor bu. Onu seçersem de hayatım her geçen gün kötüye gidiyor :(
Seninle aynı durumdayım bir çıkmaz sanki

Ruzulhuzun
30-05-2015, 09:52 PM
Ben çok denedim. Defalarca gittim ama 1 gün bile dayanamadım geri döndüm. Kaldım, bu defa da kötü oldum, dayanamadım gittim. Sürekli böyle tekrar etti, kısır döngü. Çok yıprattı bu durum. Bir şeyleri feda etmemiz gerektiğini düşünüyorum mecburen.

Aynı dairenin Etrafında dolaşıp duruyoruz ve tabiki sonuçta yine aynı çıkmaza geri dönüyoruz