Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kardeşime kimse bakamaz, kendimi kontrol edemiyorum artık.

HKTurkey
25-04-2015, 04:43 AM
Konu kapatıldı.//

Yorumlar için teşekkürler.

ortega33
25-04-2015, 10:01 AM
şimdi sen adam dövebiliyosun. bu durumda bence sorun yok.
dayak yeseydin çaresine bak derdim! :)
fakat belli olmaz ve her kuşun eti yenmez.
mesela ben ağır sıklet boksörüm ve diyelim ki ben kız kardeşinle ilgilendim , bu sefer hastanelik olan sen olursun! :) :D

sessizsakin
25-04-2015, 10:03 AM
Sen kızlarla konuşurken, kızlara bakarken iyi kardeşin konuşunca ya da onlar bakarken mi kötü? Bu konuda çok sinirlenirim. Çünkü bende bu konuda çok ezildim. Daha konuşacak çok şey var ama şu an müsait değilim. Bencil olma. O da illa ki birileriyle konuşacak sen ne yaparsan yap o istedikten sonra her şeyi yapacak bunu bil ona göre davran.

öyle yani
25-04-2015, 11:36 AM
Sen bir kızla konuşuyor musun? mesajlaşıyor musun? başka kızlara bakıyor musun? plajda bir kıza dönüp iki kere bakıyor musun? Eğer hayır sa kardeşinden de bunu beklemeni bir nebze olsa da normal bulurum.Fakat ben kızlara bakarım, ben mesajlaşırım kardeşim bunu yapamaz dersen çok geri zihniyetli biri olduğunu söyleyebilirim. Bir kere kardeşinin mesajlarını okumak en büyük terbiyesizlik.Kardeşin senin mesajlarını okusa normal mi sence? Bu kız evlenince gökten zembille mi inecek o insan.Biriyle birlikte olacak tanıyacak ki evlensin. Kardeşine kimse küfür etmiyor yolda hakaret etmiyor ki dalıyorsun. Bence sen git parayı falan düşünme en iyi doktorlara git bu hastalık mı zihniyet mi onu değiştir iyileştir.Şimdi çok acıdım kız kardeşlerine senin gibi abileri olduğu için.

sessizsakin
25-04-2015, 12:15 PM
Evet gökten zembille inmesini bekliyorlar :) Hemde dürüst, işi gücü olan, efendi, akıllı, temiz vs. olacak :) O nasıl olacaksa artık :) Bende bilmiyorum :)

alpha
25-04-2015, 12:31 PM
Sabah bu konuya yazdımdı Allah allah.

Seninkisi kardeş korumayı aşmış. 7 24 yanında bulunamayacağına göre biraz daha sakin baksan iyi olur. Bi arkadaşın dediği gibi eni sonu baltayı taşa vurursun..

öyle yani
25-04-2015, 12:57 PM
Evet gökten zembille inmesini bekliyorlar :) Hemde dürüst, işi gücü olan, efendi, akıllı, temiz vs. olacak :) O nasıl olacaksa artık :) Bende bilmiyorum :)

Bu şimdi çocuğu olursa da okutmaz ama karısı hastalanınca bayan doktor ister: D Kaç kızla birlikte olur ama eli erkek eline değmemiş ister..yazdıkça sinir olurum: D

sessizsakin
25-04-2015, 01:14 PM
Aynen bende çok sinir oldum. O yüzden kötü şeyler yazarım diye yazmamayı tercih ediyorum. Benim abimde ben saçlarımı düzleştirdim diye bana kızmıştı milletin içinde beni ağlatmıştı. Şimdi nişanlısına sevgililer gününde en kalitelisinden saç düzleştiricisi aldı. Kızda kapalı düşün yani :) Kelimelerin kifayetsiz kaldığı anlardan biri de bu.

alpha
25-04-2015, 01:28 PM
Bu şimdi çocuğu olursa da okutmaz ama karısı hastalanınca bayan doktor ister: D Kaç kızla birlikte olur ama eli erkek eline değmemiş ister..yazdıkça sinir olurum: D

Çok feminist gördüm sizi. Geçen bi konudada böyleydiniz. Biraz önyargılardan sıyrılmak lazım. Abilik içgüdüsel kızkardeşi koruma ihtiyacı hisseder. Telefon olayı her bakana dalmak yanlış tabi bi bakışında kafi olacağı dırumlar vardır. Ama hakaret eden varsada hakkı kötektir.

Ayrıca doktordu kız çocuğu okutmamaktı başkasının kızına bakarsındı iki satır yazıyla seçilecek anlaşılacak bişey mi?

sessizsakin
25-04-2015, 01:30 PM
Çok feminist gördüm sizi. Geçen bi konudada böyleydiniz. Biraz önyargılardan sıyrılmak lazım. Abilik içgüdüsel kızkardeşi koruma ihtiyacı hisseder. Telefon olayı her bakana dalmak yanlış tabi bi bakışında kafi olacağı dırumlar vardır. Ama hakaret eden varsada hakkı kötektir.

Ayrıca doktordu kız çocuğu okutmamaktı başkasının kızına bakarsındı iki satır yazıyla seçilecek anlaşılacak bişey mi?
Abicim bu kafada ki bir insan emin ol hepsini yapar ve yapıyordur da :)

montevo
25-04-2015, 01:48 PM
Merhaba,

İkiz kız kardeşimi çok seven biriyim şöyle özetleyim

Plaja veya denize gittiğimizde ailece kardeşime en ufak bir bakış atacak olan biri bile olsa 1 kere bakar tamam derim 2.kez bakıp kafasını çevirecek olan kişiyi hastahanelik etmişimdir her yaz bu sorunu mutlaka çıkarıyorum. Yolda bile bakan biri olsa kafayı çakmışlığım vardır. Kız kardeşimi çok seviyorum o yüzden hiçbir erkeğin ona bakmasını istemiyorum ve kafayı yiyorum. Onun kılına zarar verecek olan kişiyi anında öldürürüm. O kadar seviyorum kardeşimi

İşin son noktası kardeşimin telefonundaki mesajları okumaya kadar geldi. Okudum ve sevgilisi varmış +hiçbir tane kızla konuştuğu yok konuştuklarının hepsi erkek bazıları 2 tanesi hakaret içerikli kelimeler kullanmış bir kaç saat önce 1 tanesi okuldandı bizim onu temizledim sıra diğerine gelecek tabi bulursam onu neyse

kendimi kontrol edemiyorum birisi yardımcı olsun, kuzeniminde kız kardeşi var ikiz adam çok rahat gayet sakin ama ben neyse
yardımlarınızı bekliyorum psikoloğa gitmelimiyim sizce bu olcak iş mi böyle?

bence biraz abartıyorsun.ancak hakaret edilmeis konusunda bişey diyemeyeceğim.ben olsam ben de dalardım.benim kız kardeşim yok.o yüzden tam manası ile seni anlayamam.ancak erkekelr döenr döner gene bakar.yaşı 50 olsun 20 yaşındaki kıza abazan gibi bakar.buna alış.zira bu parazait gibi erkeklere yapışmış bişey.kız kadeşlerinin erkek arkadaşalrı olacak.onları zoralyıp işin ucunu kaçırma.daha felaket şeyler oalbilir.benim önerim arkadaşlıkları sadece cinselliğe dönmüşse tabiki müdehale et.gerekirse kız akrdeşlerine akrete vb öğrettir.çüke atılacak bi tekme yeterli olacaktır korumak için