PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım edin!!!!!!

tahabipolar
09-04-2015, 04:25 PM
arakadaşlar 10 senedir ben bipolar eski ismiyle manik depresif hastasıymışım
çevremdekiler öyle diyor fakat ben bu hastalığa inanmıyorum Sözün özü şu:
10 sene boyunca kullanmadığım ilaç kalmadı ben bu ilaçları içmek istemiyorum
bugun ben bütün ilaçları bir poşet içerisine koydum içmeyeceğim sıkıldım
10 sene lityum depekin ve diğer ilaçları aldım aldımda ne oldu hepsi boşa
mide bulantısı gözlerde bulanık ve puslu görme baş dömmesi ellerde titreme yaptı elime ne geçti söylermisiniz
acil yorum yazın
ben kendime hakim olmasını biliyorum doktor diyorki kendine hakim olamazsın başlarım doktorlarada kullandığım ilaçlarada
bıktım bıktım üzülüyorum

ortega33
09-04-2015, 04:29 PM
ilaçları tamamen kesmek ciddi reaksiyonlara sebep olabilir.
bence tamamen kesme dozları yarıya ya da 4 de bire indir.
tamamen kesince polis zoru ile hastaneye götürülme gibi bir durumla karşılaşabilirsin.

tahabipolar
09-04-2015, 04:43 PM
Ortega abicim gerçekten bıktım üzülüyorum benim gibi yüzlerce insan var ilaç kullanmıyor ben neden kullanayım

ortega33
10-04-2015, 03:02 AM
Ortega abicim gerçekten bıktım üzülüyorum benim gibi yüzlerce insan var ilaç kullanmıyor ben neden kullanayım

ben de ilaç kullanıyorum ama gocunmuyorum! :) :D

dreamer8
10-04-2015, 09:21 AM
10 yıl mı maşallah tüketir insanı ya. Çok uzun bir süre. Muhtemelen 5 dakika koşunca nefesin daralıyordur, karaciğeri de hasara uğratmıştır. Doktor kontrolünde bir bırakma denemesi yapın 1 ay falan olmazsa. Bu teklifle git doktora, geçmiş olsun.

umutturask
10-04-2015, 09:43 AM
10 yıl mı maşallah tüketir insanı ya. Çok uzun bir süre. Muhtemelen 5 dakika koşunca nefesin daralıyordur, karaciğeri de hasara uğratmıştır. Doktor kontrolünde bir bırakma denemesi yapın 1 ay falan olmazsa. Bu teklifle git doktora, geçmiş olsun.

Haplarını düzenli kullan diyeceğinize yazdıklarınıza bakın . !! hayret yaa

dreamer8
10-04-2015, 09:47 AM
İngiliz atasözü: To be cruel, to be kind.. Sana ışık tutanlarla, seni geçiştirenleri sakın karıştırma. 10 yıldır kullandın, faydasını da görmedin. Yetmedi mi? Kullan o halde, bir 10 sene daha kullan. Sen kapılarını kapatmış, öfkeni yardımcı olmaya çalışanlara yöneltmişsin. beden senin, keyif senin dostum