PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şu an ne yapıyorsun :)

sessizsakin
05-04-2015, 03:21 PM
Ben oturmuşum televizyonun karşısına bi elimde telefon var bi elimde jelibon var :) Yiyorum ve bitecek diye üzülüyorum :( Zararlı olduğunu biliyorum ama seviyorum :) Siz neler yapıyorsunuz bakalım :)

kafanet.
05-04-2015, 03:29 PM
ahmetle belaya atlarken :) geleceğimi düşünüp sigaramdan bir derin nefes daha alıyorum pc başında :(

sessizsakin
05-04-2015, 03:31 PM
ahmetle belaya atlarken :) geleceğimi düşünüp sigaramdan bir derin nefes daha alıyorum pc başında :(
Ahmetle hangi belaya atlıyorsunuz :) Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama söylemeden edemiyorum sigara içmeyin ya :( Valla.

öyle yani
05-04-2015, 03:35 PM
annemle tartıştım. Evlenirsem pis pasaklı bir kadınla evlenirim. sessiz süpürge makinesi aldık gene psikolojik olarak etkiliyor. yok koltuğun altı yok halının altı.Arkadaşım ne bitmez bi temizlik. Sinir küpüyüm.

kafanet.
05-04-2015, 03:39 PM
Ahmetle hangi belaya atlıyorsunuz :) Biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama söylemeden edemiyorum sigara içmeyin ya :( Valla.

Bozar mi sandin Acilar.Belaya atlar giderim.
Kursun gibiyim mavzer gibi, Dag gibi Patlar giderim işte bu belaya :)
yok yapmasıda kolay biliyorum içmicem dediğimde içmiyorum bi farklılıkta olmuyor ama seviyorum be seviyorum işte :D

öyle yani
05-04-2015, 03:43 PM
sigara bıraktırma hattını aradık, sigarayı bırakmak yerine bizimle konuşan kadını sigaraya alıştırmaya ikna ettik bizdeki ikna yeteneğine hayranım hihii..:P

kafanet.
05-04-2015, 03:46 PM
sigara bıraktırma hattını aradık, sigarayı bırakmak yerine bizimle konuşan kadını sigaraya alıştırmaya ikna ettik bizdeki ikna yeteneğine hayranım hihii..:P

yapmasanız iyimiş ama madem yapmışınız iyi olmuş dumanlı hava sahasını genişletmek gerek :)

öyle yani
05-04-2015, 03:52 PM
yapmasanız iyimiş ama madem yapmışınız iyi olmuş dumanlı hava sahasını genişletmek gerek :)

kadın alışkanlıkların 21 günde bırakılabilirliğini savundu ya e bizde malum şeytan gibi araştırıp geldik, 21 günün bilimsellik konusunu sorguladık. kadında garibim ezbere ne koymuşlar önüne onu diyor.Hangi araştırma sonucu 21 gün kim yapmış doğruluk payı var mı falan dedik kadın sonradan başa edemedi. sizinde haklılık payınız var dedi.Bizde dedik madem haklılık payımız var siz niye bıraktırıyorsunuz bize bu sigarayı.( laf aramızda sigara içen biri değilim şimdi.) kadın sonra haklısınız haklısınız deyip iyi akşamlar dedi. bizim zorumuz bu müşteri hizmetleriyle :P çok mu konuştum. hastayım ve annemle tartıştıktan sonra böle çok konuşurum. saçma anılarımı da anlatı veririm.

kafanet.
05-04-2015, 04:08 PM
kadın alışkanlıkların 21 günde bırakılabilirliğini savundu ya e bizde malum şeytan gibi araştırıp geldik, 21 günün bilimsellik konusunu sorguladık. kadında garibim ezbere ne koymuşlar önüne onu diyor.Hangi araştırma sonucu 21 gün kim yapmış doğruluk payı var mı falan dedik kadın sonradan başa edemedi. sizinde haklılık payınız var dedi.Bizde dedik madem haklılık payımız var siz niye bıraktırıyorsunuz bize bu sigarayı.( laf aramızda sigara içen biri değilim şimdi.) kadın sonra haklısınız haklısınız deyip iyi akşamlar dedi. bizim zorumuz bu müşteri hizmetleriyle :P çok mu konuştum. hastayım ve annemle tartıştıktan sonra böle çok konuşurum. saçma anılarımı da anlatı veririm.
ben onu 40 gün olarak biliyordum diş doktorumdan duymuştum ilk 40 gün boyunca birşeyi yaparsan kırk günden sonra vücut buna adapte olur ve otomatik olarak ister bunu
sonra birçok yerde de gördüm araştırmadım ne dir ne değildir.
yok çok konuşmadınız :D anlatın anlatmak güzeldir
kadıncağızda nerden çattım bu belaya demiştir heralde :) evt müşteri hizmetleri delirtiyor insanı çoğu zaman :)

öyle yani
05-04-2015, 04:14 PM
ben onu 40 gün olarak biliyordum diş doktorumdan duymuştum ilk 40 gün boyunca birşeyi yaparsan kırk günden sonra vücut buna adapte olur ve otomatik olarak ister bunu
sonra birçok yerde de gördüm araştırmadım ne dir ne değildir.
yok çok konuşmadınız :D anlatın anlatmak güzeldir
kadıncağızda nerden çattım bu belaya demiştir heralde :) evt müşteri hizmetleri delirtiyor insanı çoğu zaman :)

40 gün başka bişey içinde denmiştir.ama 21 gündür. acaba gene açıp kadına sigarayı sizin sayenizde bıraktık desem mi? biraz mutlu olsun be. :D

kafanet.
05-04-2015, 04:20 PM
40 gün başka bişey içinde denmiştir.ama 21 gündür. acaba gene açıp kadına sigarayı sizin sayenizde bıraktık desem mi? biraz mutlu olsun be. :D
ne için mesela ?
de tabi o mutlu olunca sende mutlu olursun :D

öyle yani
05-04-2015, 04:31 PM
ne için mesela ?
de tabi o mutlu olunca sende mutlu olursun :D

40 gün konusunu bilmiyorum ama fikir yürütürsem büyük ihtimal o kan basıncı gibi bazı enzimlerin üretip ortalama gördüğü bişeydir. bazı ilaçların 3 ay gibi kullanılmasını söylemelerinin sebebleri gibi bir süre sonra istenilen şey üretir vucut.
21 gün ise irade ile bir süre karar verebilyoruz ondan sonra biliçaltına yeni bir bilgi ekliyoruz onu motor öğrenme olarak yaratmak için. sigara bırakmak isteyen insanların tespih sallamama gibi sallamalarını engellemek isterler çünkü sigara içen çoğunluk elinde tespih var ve tespih bilinçaltındaki veriyi çağırmak için etkin rol oynar. ve o istek kabarır. 21 gün olunca o istek siliniyor bildiğim. yani o veri farklı veriyle yer değiştiriyor. ama bu öle bir yarış, bir birinin yerini sürekli almaya çalışan bir yarış.
eğer bir şeyi bırakmak onu biliçaltından kaldırmak istiyorsanız iki şey etkin, ya travma yada aşırı umarsız bir ilgi. yolda bir tabela bilinçlatına etki edebilir. veya cinemada 2 saatlik bir film değil, mili saniye içinde kayan bir yazı bilinçaltına girebilir. reklamcılarında en büyük hileleri bunlar. Bunların eğitimini almıştık ordan detaylı bilgiye sahipbim. cinemada dikkat ederseniz günün birinde mili saniye hızında akan yazıları veya beliren yazıları onlar biliçaltınıza işliyor. anlamadınız kesin.

örnek avon markası yüz tane yan yana.. hızlı şekilde geçir. bilinçonu okuyamaz ama bilinçaltı kaydeder. avon markası görünce bu otomatik olarak doğru güzel tanıdık marka gelir size.

sessizsakin
05-04-2015, 04:54 PM
işte bu belaya :)
yok yapmasıda kolay biliyorum içmicem dediğimde içmiyorum bi farklılıkta olmuyor ama seviyorum be seviyorum işte :D
Hm :) Sevince ayrı oluyor tabi insan bişey diyemiyor :)

kafanet.
05-04-2015, 05:00 PM
40 gün konusunu bilmiyorum ama fikir yürütürsem büyük ihtimal o kan basıncı gibi bazı enzimlerin üretip ortalama gördüğü bişeydir. bazı ilaçların 3 ay gibi kullanılmasını söylemelerinin sebebleri gibi bir süre sonra istenilen şey üretir vucut.
21 gün ise irade ile bir süre karar verebilyoruz ondan sonra biliçaltına yeni bir bilgi ekliyoruz onu motor öğrenme olarak yaratmak için. sigara bırakmak isteyen insanların tespih sallamama gibi sallamalarını engellemek isterler çünkü sigara içen çoğunluk elinde tespih var ve tespih bilinçaltındaki veriyi çağırmak için etkin rol oynar. ve o istek kabarır. 21 gün olunca o istek siliniyor bildiğim. yani o veri farklı veriyle yer değiştiriyor. ama bu öle bir yarış, bir birinin yerini sürekli almaya çalışan bir yarış.
eğer bir şeyi bırakmak onu biliçaltından kaldırmak istiyorsanız iki şey etkin, ya travma yada aşırı umarsız bir ilgi. yolda bir tabela bilinçlatına etki edebilir. veya cinemada 2 saatlik bir film değil, mili saniye içinde kayan bir yazı bilinçaltına girebilir. reklamcılarında en büyük hileleri bunlar. Bunların eğitimini almıştık ordan detaylı bilgiye sahipbim. cinemada dikkat ederseniz günün birinde mili saniye hızında akan yazıları veya beliren yazıları onlar biliçaltınıza işliyor. anlamadınız kesin.

örnek avon markası yüz tane yan yana.. hızlı şekilde geçir. bilinçonu okuyamaz ama bilinçaltı kaydeder. avon markası görünce bu otomatik olarak doğru güzel tanıdık marka gelir size.

neden anlamayayım ordan bakınca nasıl görünüyorum ki :D
anladım teşekkürler bilgi için :)

kafanet.
05-04-2015, 05:01 PM
Hm :) Sevince ayrı oluyor tabi insan bişey diyemiyor :)
ne demiş necip fazıl benim için yanan bir tek o var :D

öyle yani
05-04-2015, 05:01 PM
neden anlamayayım ordan bakınca nasıl görünüyorum ki :D
anladım teşekkürler bilgi için :)

hayır est. benim yazım türkçe değilde arapça gibi.:) öznesi yüklemi yoktur. hahaa

kafanet.
05-04-2015, 05:09 PM
hayır est. benim yazım türkçe değilde arapça gibi.:) öznesi yüklemi yoktur. hahaa
bende öyle yazarım o yüzden anlıyorum :) benim el yazımda arapça çivi yazısı karması :D hocalar yakasilkerdi benim yazıma
yazın 2. kısmı bana subliminal mesajı çağrıştırdı tabela cinema avon hakkında söyledikleriniz yani ;)

öyle yani
05-04-2015, 05:18 PM
bende öyle yazarım o yüzden anlıyorum :) benim el yazımda arapça çivi yazısı karması :D hocalar yakasilkerdi benim yazıma
yazın 2. kısmı bana subliminal mesajı çağrıştırdı tabela cinema avon hakkında söyledikleriniz yani ;)

bunu bir yerden hatırlıyorum dediğimiz çok şey öyle mesajlardan kaynaklanıyor..neyse işte öyle yani.

kafanet.
05-04-2015, 05:44 PM
bunu bir yerden hatırlıyorum dediğimiz çok şey öyle mesajlardan kaynaklanıyor..neyse işte öyle yani.

evt hakkında bir çok komplo teorisid olan kavramlar :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 06:58 PM
Sigara içmem ama tütsü yakıp onun dumanını seyrederim

sessizsakin
05-04-2015, 07:01 PM
O da ayrı bir zevktir heralde :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 07:03 PM
O da ayrı bir zevktir heralde :)

Kesinlikle kokusuda ayrı bir cezbeder beni:)

sessizsakin
05-04-2015, 07:04 PM
Hmm :) Ben çok küçükken bir kere sigara içmiştim o zaman tadı güzeldi. Şimdi kokusu bile midemi bulandırır benim. Hele de yolculukta.

kafanet.
05-04-2015, 07:05 PM

içmeyinde zaten yeterince insanla paylaşıyorum fazlasına gerek yok :) tütsü iymiş kokusu bi garip oluyo be

Ruzulhuzun
05-04-2015, 07:08 PM
Hmm :) Ben çok küçükken bir kere sigara içmiştim o zaman tadı güzeldi. Şimdi kokusu bile midemi bulandırır benim. Hele de yolculukta.

Hayatımda hiç içmedim şu yaşıma kadar neden kendimi zehirleyeyim ki ama şu yaşımda
İçsemmi dediğim oldu fakat sadece hayal ondan ötesine geçmeyi düşünmüyorum ben tütsüyle yetiniyorum hoş oda çok masum değil sık yakıldığında ağız kanserine yol açabiliyormuş

sessizsakin
05-04-2015, 07:25 PM
Hayatımda hiç içmedim şu yaşıma kadar neden kendimi zehirleyeyim ki ama şu yaşımda
İçsemmi dediğim oldu fakat sadece hayal ondan ötesine geçmeyi düşünmüyorum ben tütsüyle yetiniyorum hoş oda çok masum değil sık yakıldığında ağız kanserine yol açabiliyormuş
Onu bilmiyordum :)
Bu konuda bir fikrim yok.

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:03 PM
Miskin miskin oturuyorum :)

sessizsakin
05-04-2015, 10:13 PM
Bende şu an forumdaki sohbeti mi takip edeyim yoksa yanımda konuşan arkadaşların sohbetini mi takip edeyim şaşırdım valla :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:18 PM
Bende şu an forumdaki sohbeti mi takip edeyim yoksa yanımda konuşan arkadaşların sohbetini mi takip edeyim şaşırdım valla :)

Hadi ya :) nasıl beceriyosun başkası konuşurken bi şeyler yazmayı ben öyle olunca ne yazdığımı bile anlamıyorum

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:19 PM

He ama sana tavsiyem bence sanal dostluklardan sa gerçek dostluklar daha Önemlidir yanlış anlama Sak'ın yoksa kalmanı isterim

sessizsakin
05-04-2015, 10:21 PM
Hadi ya :) nasıl beceriyosun başkası konuşurken bi şeyler yazmayı ben öyle olunca ne yazdığımı bile anlamıyorum
Yok ben yazma konusumda iyiyim :) İkisini de idare ediyorum :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:23 PM
Oo iyi o zaman :)

sessizsakin
05-04-2015, 10:24 PM
He ama sana tavsiyem bence sanal dostluklardan sa gerçek dostluklar daha Önemlidir yanlış anlama Sak'ın yoksa kalmanı isterim

Buradakileri sanal görmüyorum ki buradakiler de gerçek insanlar sonuçta :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:29 PM
Elbette gerçek insanlar:) ama sonuçta gerçek Dünya'da tanışmadık hoş isterdim tanışmayı.bende sanki farklı bi gezegenden konuşur gibi konuştum:) ama sen sanal sayılmazsın canım:)

kafanet.
05-04-2015, 10:30 PM
Buradakileri sanal görmüyorum ki buradakiler de gerçek insanlar sonuçta :)
evt klavyenin arkasında boot olduğunu düşünmüyorum bende

sessizsakin
05-04-2015, 10:34 PM
Evet :) Sende aynı şekilde ve senin gibi olan kişiler de var burda :) Ben öyle düşünüyorum. Tanıştığım, sevdiğim ve arkadaşım olan kişiler bunlar :)

kafanet.
05-04-2015, 10:34 PM
O zaman söyle bakalalım 2+5=? :)

:D :D :D evt klavyenin arkasında boot olduğunu düşünmüyorum bende

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:36 PM
Bi gün rüyamda forumdakilerde hep beraber eleele tutuştuğumuz görmüştüm aklıma gelmişken söyleyim dedim :) hoş o gece neyin kafasını yaşıyordum bilmiyorum

kafanet.
05-04-2015, 10:38 PM
oturmuş burda bir çok duygumuzu anımızı fikrimizi paylaşıyoruz bence burası çoğu gerçeklikten daha iyi en azından kimse kimseyi kırmak dökmek istemiyor kimse kimsenin üstüne basıp yükselmek istemiyor ihtiraslar kinler yok dostça arkadaşça mutlulukları ve acılarımızı paylaşıyoruz asıl gerçeklik bu değil mi

sessizsakin
Bi gün rüyamda forumdakilerde hep beraber eleele tutuştuğumuz görmüştüm aklıma gelmişken söyleyim dedim :) hoş o gece neyin kafasını yaşıyordum bilmiyorum
Vay be :) Allah hayra götürsün :) Bugün baya güldüm ben ya muhabbet iyi valla :)

kafanet.
Nasıl yakaladım ama. :)

yanı zeki adamsın vesselam kaçmıyor senden :D

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:40 PM
Vay be :) Allah hayra götürsün :) Bugün baya güldüm ben ya muhabbet iyi valla :)

Aynen bende gülüyorum şuan bugün forumdakiler işsiz galiba bende kalkamadım bi türlü

kafanet.
05-04-2015, 10:43 PM
Teşekkür ederim boot kardeş. :)

rica efenim :)

sessizsakin
05-04-2015, 10:44 PM
Aynen bende gülüyorum şuan bugün forumdakiler işsiz galiba bende kalkamadım bi türlü
Yok canım olur mu öyle işsiz falan :) Şu an işteyim ben :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:48 PM

Hadiya bugün beni şaşırtıyorsun:)

kafanet.
05-04-2015, 10:48 PM

pazar saat olmuş 22:47 iş

sessizsakin
05-04-2015, 10:49 PM
Vardiyalı bir işim var benim :)

kafanet.
05-04-2015, 10:51 PM
Vardiyalı bir işim var benim :)

kolay gelsin o zaman ne diyeyim

sessizsakin
05-04-2015, 10:55 PM
kolay gelsin o zaman ne diyeyim
Sağolun bugün yerim biraz rahat o yüzden işte olmama rağmen yazabiliyorum :) Anlamadınız sanırım doğal olarak :) Vardiyalı ve resmi kıyafetli bir iş öyle söyleyeyim :)

kafanet.
05-04-2015, 11:01 PM
Sağolun bugün yerim biraz rahat o yüzden işte olmama rağmen yazabiliyorum Anlamadınız sanırım doğal olarak :) Vardiyalı ve resmi kıyafetli bir iş öyle söyleyeyim

bugün 2. duyuşum burada neden zekası geri olarak düşünülüyorum acaba onu merak ediyorum :confused: neden anlamayayım yahu aslında iyibir tahminimde var ama neyse :)

sessizsakin
05-04-2015, 11:09 PM
bugün 2. duyuşum burada neden zekası geri olarak düşünülüyorum acaba onu merak ediyorum :confused: neden anlamayayım yahu aslında iyibir tahminimde var ama neyse :)
Yok ya estağfurullah olur mu öyle şey :) Evet neyse diyelim :)

kafanet.
05-04-2015, 11:52 PM
Yok ya estağfurullah olur mu öyle şey :) Evet neyse diyelim :)
peki neyse hadi bakalım bana iyi uykular sanada iyi çalışmalar :)

sessizsakin
06-04-2015, 12:07 AM
peki neyse hadi bakalım bana iyi uykular sanada iyi çalışmalar :)
Sağolun :) İyi geceler. Görüşmek dileğiyle :)

kafanet.
06-04-2015, 06:21 PM
düşünüyorum düşündükçe umutsuzluğa kapılıyorum umutsuzluğa kapıldıkça daha çok düşünüyorum ...

sessizsakin
06-04-2015, 09:30 PM
Halsizlik var biraz oturuyorum öyle :) Pasta yaptım :) Onu yiyorum :)

aslan92
07-04-2015, 01:57 AM
Halsizlik var biraz oturuyorum öyle :) Pasta yaptım :) Onu yiyorum :)

afiyet olsun neli pasta

sessizsakin
07-04-2015, 12:14 PM
afiyet olsun neli pasta
Sağol :) Kakaolu yaş pasta :)

sessizsakin
07-04-2015, 04:25 PM
Uzun zaman sonra e-psikoloji de yazıyorum . Forum nasılsın diye sormak lazım :)
Hoş geldiniz :) Forum iyi de çok sakin :)

kafanet.
07-04-2015, 04:31 PM
müzik dinliyorum forumu kurcalıyorum :D

sessizsakin
07-04-2015, 04:33 PM
Ne var ne yok :) Bugün nasılsınız ?

kafanet.
07-04-2015, 04:39 PM
Ne var ne yok :) Bugün nasılsınız ?

iyiyim düne göre çok iyi :) işten erken çıktım :)
siz nasılsınız efenim :)

sessizsakin
07-04-2015, 04:46 PM
iyiyim düne göre çok iyi :) işten erken çıktım :)
siz nasılsınız efenim :)
Bizde iyiyiz ne yapalım oturuyoruz öyle :)

kafanet.
07-04-2015, 04:53 PM
Bizde iyiyiz ne yapalım oturuyoruz öyle :)

hımm sıkılmıyormusunuz ben çok sıkılıyorum da :)

sessizsakin
07-04-2015, 04:58 PM
hımm sıkılmıyormusunuz ben çok sıkılıyorum da :)
Neyden :) Evde oturmaktan mı?

kafanet.
07-04-2015, 05:11 PM
Neyden :) Evde oturmaktan mı?

evt :) ben bişeyle meşgul olsamda sıkılıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki bzen :)

sessizsakin
07-04-2015, 05:29 PM
evt :) ben bişeyle meşgul olsamda sıkılıyorum duvarlar üstüme geliyor sanki bzen :)
Çok geziyorsanız öyle olur :) Benim bi arkadaşım var o da öyle diyor evde olduğumda duvarlar üstüme üstüme geliyor falan :)

kafanet.
07-04-2015, 05:32 PM
Çok geziyorsanız öyle olur :) Benim bi arkadaşım var o da öyle diyor evde olduğumda duvarlar üstüme üstüme geliyor falan :)

aksine süreli evdeyim bazen hafta sonu biyerlere giderim :)

sessizsakin
07-04-2015, 05:35 PM
Alla alla o zaman sıkılmamanız lazım :) Ben mesela bugün evdeydim gün nasıl geçti anlamadım :) Temizlik falan yaptım akşam oldu :)

kafanet.
07-04-2015, 05:42 PM
Alla alla o zaman sıkılmamanız lazım :) Ben mesela bugün evdeydim gün nasıl geçti anlamadım :) Temizlik falan yaptım akşam oldu

bilmem ben sıkılıyorum sıkıldıkçada müziğin sesini açıyorum şarkı söylüyorum :) uzuuun yıllardır böyle olunca sıkılıyo demekki insan :)

sessizsakin
07-04-2015, 08:06 PM
bilmem ben sıkılıyorum sıkıldıkçada müziğin sesini açıyorum şarkı söylüyorum :) uzuuun yıllardır böyle olunca sıkılıyo demekki insan :)
Demek ki :)

kafanet.
08-04-2015, 10:03 PM
Yürüyorum hava biraz serin ama epey iyi geldi bu yürüyüş temiz hava gibisi yok be :)

sessizsakin
08-04-2015, 10:57 PM
Yürüyorum hava biraz serin ama epey iyi geldi bu yürüyüş temiz hava gibisi yok be :)
Oh mis :) Daha ne olsun :)

sessizsakin
08-04-2015, 10:57 PM
Karla karışık yağmur yağıyor, onu seyrediyorum. :)

Onu seyretmekte ayrı bi güzeldir :)

kafanet.
08-04-2015, 11:04 PM
Oh mis :) Daha ne olsun :)
dimi bi yürüyüş lazimmis bana kafam epey rahatladı özlemişim akşam yürüyüşünü de tavsiye ederim sessiz sakin sadece sen sokaklarda güzel oluyor :)

sessizsakin
08-04-2015, 11:07 PM
dimi bi yürüyüş lazimmis bana kafam epey rahatladı özlemişim akşam yürüyüşünü de tavsiye ederim sessiz sakin sadece sen sokaklarda güzel oluyor :)
Bende çok severim yürüyüş yapmayı :) Yarın inşallah :)

kafanet.
08-04-2015, 11:23 PM
İnşallah 2 gündür baş ağrısı çekiyorum geçti ya bir ferahim bu saatlerde :)
Bende çok severim yürüyüş yapmayı :) Yarın inşallah :)

sessizsakin
08-04-2015, 11:25 PM
İnşallah 2 gündür baş ağrısı çekiyorum geçti ya bir ferahim bu saatlerde :)
Ne güzel maşallah hep iyi olmanı dilerim :) Bende bugün çok yoruldum yemin ederim öldüm desem yeridir :)

kafanet.
08-04-2015, 11:53 PM
Ne güzel maşallah hep iyi olmanı dilerim :) Bende bugün çok yoruldum yemin ederim öldüm desem yeridir :)
Teşekkürler Bende kötü bir gün geçirdim sınır küpüydüm işten çıktığımda ama şimdi iyiyim bazı şeyleri takmamakta gerek yoksa boşuna kendimizi yıpratıyoruz

sessizsakin
09-04-2015, 11:22 AM
Teşekkürler Bende kötü bir gün geçirdim sınır küpüydüm işten çıktığımda ama şimdi iyiyim bazı şeyleri takmamakta gerek yoksa boşuna kendimizi yıpratıyoruz
Evet aynen. Boşu boşuna üzülüyoruz. 20 - 25 gün sonra bir tatile gidiyorum o tatili dört gözle bekliyorum. Her şeyden biraz da olsa uzaklaşmak bana çok iyi gelecek :)

kafanet.
09-04-2015, 12:43 PM
Evet aynen. Boşu boşuna üzülüyoruz. 20 - 25 gün sonra bir tatile gidiyorum o tatili dört gözle bekliyorum. Her şeyden biraz da olsa uzaklaşmak bana çok iyi gelecek :)
Ohh sefan olsun :) bahar tatili de ne güzel olur beklediğin gibi geçer umarım uzaklaşmakta iyidir tabiki biraz kendine gelirsin benimde olaydı keşke

sessizsakin
09-04-2015, 12:45 PM
Ohh sefan olsun :) bahar tatili de ne güzel olur beklediğin gibi geçer umarım uzaklaşmakta iyidir tabiki biraz kendine gelirsin benimde olaydı keşke
Çok iyi olacak aylardır bunu bekliyorum inşalah bir aksilik çıkmaz :)

kafanet.
09-04-2015, 12:52 PM
Çok iyi olacak aylardır bunu bekliyorum inşalah bir aksilik çıkmaz :)

Çıkmaz ind hem neden çıksın :) kötü enerji yayma en iyisi sen herşey güzel olacak de en iyisi arkadaşım :)

öyle yani
09-04-2015, 01:00 PM
Sizi etkilemek istemem fakat neyi çok isteysem olmamış.bu yüzden birseyleré herzaman ucundan tutun.çok bağlanmamak gerek hiç birşeyé.:-)

sessizsakin
09-04-2015, 03:43 PM
Hayırlısı olsun diyelim o zaman :)

yalnızadam
09-04-2015, 05:18 PM
sevgilime aldığım ve veremediğim hediyeyi kucağıma almış ağlıyorum , tutarsızlığım yüzünden hem doğum günüde onu ağlattım hem de kendimi , ne yapmalıyım arkadaşlar çok acil yardım edin lütfen :(

öyle yani
09-04-2015, 06:28 PM
Kulaklık bozuldu inadına yapacağım başka yolu yok.:-D

sessizsakin
09-04-2015, 06:30 PM
sevgilime aldığım ve veremediğim hediyeyi kucağıma almış ağlıyorum , tutarsızlığım yüzünden hem doğum günüde onu ağlattım hem de kendimi , ne yapmalıyım arkadaşlar çok acil yardım edin lütfen :(
Akışına bırakın :) Eğer hatanın sizde olduğunu düşünüyorsanız hareketlerinize biraz daha dikkat edin. Boş yere birbirinizi üzmeyin. Mutlu olmak varken üzülmek niye :)

DontHappy
09-04-2015, 07:16 PM
Mesaj kutun dolu, cevap gitmiyor sessiz, bilgin olsun

Bülent
11-04-2015, 03:48 AM
anadan üryan elimde bira 5 ileri 5 geri dolanıyorum evin içinde :o

kafanet.
11-04-2015, 03:31 PM
film arıyorum bulursam iyi bişey izlicem :)

sessizsakin
12-04-2015, 04:42 PM
Oturuyorum canım sıkıldı ya zaman hiç geçmiyor :(

kafanet.
12-04-2015, 04:47 PM
Oturuyorum canım sıkıldı ya zaman hiç geçmiyor :(

aynen ne yapsam die düşünüyorum :(

sessizsakin
12-04-2015, 05:07 PM
aynen ne yapsam die düşünüyorum :(
Yapacak bişey de yok :)

kafanet.
12-04-2015, 05:20 PM
Yapacak bişey de yok :)
evt tadım yok hiç :I

sessizsakin
12-04-2015, 05:21 PM
Çalışmaya alışınca insan zor oluyor tabi :) boş boş oturmak :)

kafanet.
12-04-2015, 05:25 PM
bugüne has sanki genelde pazarları bi meşgale bulurdum kendime ama bugün neye alimi atsam boşver ya deyip çekiliyorum

sessizsakin
12-04-2015, 05:26 PM
Hmm anladım :) Bende sıkıldım valla.

sessizsakin
14-04-2015, 10:06 PM
İki ünite bitmek üzere :) İnsan zora gelince nasılda ders çalışıyor ya :)

kafanet.
14-04-2015, 10:21 PM
Cumartesi benimde sınavım varmış ya yeni öğrendim vizede bakayım zorsa finale çalışırız :)

sessizsakin
14-04-2015, 10:54 PM
Üç ünite oldu sayılır :) Bu da bitsin bırakacm yeter bu kadar :)

DontHappy
15-04-2015, 11:03 AM
Buraya insanlar niçin gelir? Duygularını, düşüncelerini varsa rahatsızlıklarını dile getirir. Adı üstünde "psikoloji forumu"

Ama siz napıyorsunuz? Sırf fikrini beğenmiyorsunuz diye, insanların yazdıklarını siliyor ve onları engelliyorsunuz. Herkesi kendin ve o birkaç arkadaşın gibi tuzu kurumu sanıyorsunuz? Sizlerin hayatlarında ilişkileriniz yolunda gidiyor olabilir, dış görünüşünüz nedeniyle reddedilen insanlar olmayabilirsiniz. Ama bunları yaşayan insanlar var ve konuşmak paylaşmak istiyorlar.

Forumu, iki kişi arasında sohbetleşme yeri olarak kullanmak, sizin istediğiniz gibi düşünmeyenleri engelleyip üstüne birde arkasından konuşmak için kullanır hale geldiniz... Artık burası sorunların paylaşıldığı bir yer değil, özellerden ve konu başlıkları altında geyik yapılan bir yer haline gelmiş...

Kendine acıyan insanları sevmezmiş miş... Nefret edermiş miş... Sanki böyle olmayı kendileri istemiş gibi, acınası bir halde oldukları için nefret et, konularını sil, engelle, arkalarından konuş olurmu hep...

sessizsakin
15-04-2015, 11:23 AM
Tamam işte bizde duygularımızı düşüncelerimizi paylaşıyoruz burda :)

DontHappy
15-04-2015, 11:32 AM
O yüzden mi engellenmiyorsunuz?
Forumu özelden ya da buradan geyikleşmek için kullanıyorsunuz. Tuzu kuru insnaların burada olması çok garip

sessizsakin
15-04-2015, 11:44 AM
Tuzu kuru olduğumuz tamamen senin ön yargılarından kaynaklanıyor. Neden engellenmiyoruz çünkü forum kurallarına uygun davranıyoruz saygısızlık etmiyoruz kimseye anladın mı? Bide her gün intihar, tükenmişlik, bıkkınlık vs. bunları mı konuşalım bir değişiklik bir renk geliyor foruma. Sende konuşmak iste aramıza katıl seninle de konuşalım arkadaşım.

sessizsakin
15-04-2015, 11:49 AM
Sen kafayı bize takmışsın belli ki :) Allahtan kork ya seninle de konuşmadık mı? Bir şeyler paylaşmak adına ama konuşamadık orası ayrı tabi.

sessizsakin
15-04-2015, 02:01 PM
Sen neyin kafasını yaşıyorsun ki anlamadım. Bizim konuşmalarımız mı engelledi seni :) Tabi ki seni ilgilendirmez. İsteyen istediğiyle konuşur boşuna özel mesaj kutusu yapmamışlar değil mi? Özel konuşmak isteyenler konuşsunlar diye. Bunu burada herkese açık bir şekilde yazman bile saygısızca yapılmış bir hareket. Ayıp be. Ayıp denen bir şey var bunu biliyor musun sen?
Ayrıca beğenmiyorsan girmezsin siteye olur biter. Seninle uğraşamam yine. Nerde düzgün olmayan biri varsa gelip beni buluyor :) Allahım ya bu da benim şansım olsa gerek. Sana tek tavsiyem dış görünüşün güzel olmayabilir bunu sen seçmedin Allah yarattı ama bari içini kirletme bu senin elinde. Herkesi de kendin gibi sanma. Bu kadar başka konuşmak istemiyorum seninle. Sende susarsan iyi olur. Kalp kırmayalım olur mu?

sessizsakin
15-04-2015, 11:00 PM
"Kimene", bırak da insanlar duygu düşüncelerini özgürce ifade edebilsin... Tuzu kuru birkaç insanın sohbetlerine dikkat etmezsin, gelir iç dünyasında mutsuz olan bir adamın üstüne gidip, yazdığı konulara göz dikersin!
Kendine güveni olmayan, zavallı olan kim biliyor musun "Kimene"? Sen ve senin gibi düşünenler. Kendi halinde duygularını yazan, iç güzelliğin yalan olduğunu söyleyen bir adama dahi tahammül edemeyecek ve onun konularını silip engelleyebilecek kadar zavallısın!
Sende kendi düşüncesinden başka kimsenin düşüncesine inanmayan bir zavallısın. Şurda iki insanın mutlu olması bile rahatsız ediyor seni. Sen tek doğrusun hepimiz yanlışız tamam rahatla artık.

sessizsakin
15-04-2015, 11:09 PM
İki insanın mutlu olsun ömür boyu, kimsenin aşkında gözüm yok benim. Benim konuma gelip, abuk subuk iyimserlik mesajları vermenize gerek yoktu. Sizin iyimserlik empoze eden düşüncelerinizi kabul etmediğim için cephe aldınız. En sonunda konuyu sildirip beni engelletmeye vesile olmuş oldunuz.

Yoksa banane kim mesajlaşıyormuş, kim aşk yaşıyormuş beni ırgalamaz.
Tek isteğim şu adına psikoloji forumu denilen yerde hislerimi kendi başlığım altında paylaşmak, kimseye zorla yorum yap demiyorum, isteyen yazar istemeyen yazmaz, ama düşüncelerimi değiştirmeye çalışmayın!!!
Ne aşkı ya :) Güldürdün beni valla. İki arkadaş olarak burada bile konuşamıyoruz baksana. Kimse senin düşüncelerini değiştirmeye çalışmıyor. Haşa değiştiremeyiz zaten :) Bi kere akıl var mantık var senin düşündüğün gibi bir şey olsa niye burdan mesaj yazalım telefon denen bir şey var değil mi? Gerçekten çok ayıp bu yaptığın.

sessizsakin
15-04-2015, 11:22 PM
Ben bir ihtimal akillanmistir,kendine cekiduzen vermistir diye dusunup,mudehale etmedim.Ozelden tacizlerle yetinmeyip, olayi genele tasiman, senin umutsuz bir vaka oldugunu isbatliyor..
Surekli, beni ve diger mod.arkaslarimi elestirip, adil olmayan kararlar verdigimizi idda ediyorsun.
Oysa ki, bizim sana gosterdigimiz sabri inanki hic kimse gostermezdi.
Yineliyorum: Senin fiziksel gorunumunu bilemem, fakat ruhun gercekten cok cirkin..
Ben hayatım boyunca böyle bir insan tanımadım :) Aynen katılıyorum. Ne çirkinler var dilleriyle kendilerini sevdiren. Çirkin insan yoktur zaten de, o öyle diyor ya :) Çirkinlik var desek bile Dont Happy de iç güzellik sıfır.

kafanet.
15-04-2015, 11:22 PM
Oysa ki, bizim sana gosterdigimiz sabri inanki hic kimse gostermezdi.
Yineliyorum: Senin fiziksel gorunumunu bilemem, fakat ruhun gercekten cok cirkin..

bunu beğendim :)
ve katılmamak mümkün değil.

sessizsakin
15-04-2015, 11:23 PM
Arkasalar sizden ricam, bu uyeyle muhatap olmayiniz ve onun mesajlarini alinti yaparak yanitlamayiniz.

Peki tamam susalım güzellik bizde kalsın :) Daha karışmıyorum :)

kafanet.
15-04-2015, 11:25 PM
Peki tamam susalım güzellik bizde kalsın :) Daha karışmıyorum :)

ben sana dedim ama duramıyorsun ki :D

sessizsakin
15-04-2015, 11:27 PM
Konuşmaları insanı çileden çıkartıyor. Sabahtan beri kafayı bize takmış ondan duramadım.

kafanet.
15-04-2015, 11:30 PM
Konuşmaları insanı çileden çıkartıyor. Sabahtan beri kafayı bize takmış ondan duramadım.

hala ciddiye alıyosun ama olmuyor :D

sessizsakin
15-04-2015, 11:32 PM
hala ciddiye alıyosun ama olmuyor :D
Yok artık karışmıyorum bir şey demem banane.

Selina
16-04-2015, 12:31 AM
Kusura bakmayin Arkadaslar bu isim gözümden kacmis :)

sessizsakin
17-04-2015, 04:00 PM
Biraz ders çalıştım şimdi de ara verdim bi foruma bakayım dedim :) Ders çalışmaktan başım ağrıdı :)

kafanet.
17-04-2015, 10:12 PM
Müzik eşliğinde içsel bir yolculuğa çıkmamak için kendimi zor tutuyorum sıradan şeylere salıyorum kendimi

sessizsakin
18-04-2015, 09:10 PM
Yemek yiyeceğim birazdan :) Açım :)

sonsun
18-04-2015, 09:58 PM
süper bir acı oturdu içime tadını çıkarıyorum....acıya aşığım ben...

sessizsakin
19-04-2015, 07:15 PM
Yürüyüşe çıktım :) Yürüyüş gibisi yok valla :)

sessizsakin
20-04-2015, 02:48 PM
Yatağımda oturmuş üzülüyorum. Beni bayan sandılarrrrr :( Ne yani erkeklerde böyle sevgi dolu ve iyi niyetli olamaz mı? Sadece çocuk ruhluyum biraz :( Gelen geçen vuruyor. Futbol topuna döndüm :)

Kişilik meselesi kızı erkeği var mı bunun :) Ne olacak sanki. Üzülmeye gerek yok.

sessizsakin
20-04-2015, 03:13 PM
Teşekkür ederim :)
Rica ederim kafaya takılacak bir şey yok bence :)

sessizsakin
22-04-2015, 08:01 AM
Yürüyüş :)

sessizsakin
22-04-2015, 09:12 AM
Babamla kahvaltı yapıyoruz :) Dün yaşanan tatsızlıktan dolayı pişman olmuş olmalı ki illa beraber kahvaltı yapalım dedi :)

sessizsakin
22-04-2015, 05:29 PM
Bu çalışmamı ilham kaynağım olan kafanet. ablama adıyorum. Allah yardımcın olsun.
O abla değil ki :)

sessizsakin
22-04-2015, 05:57 PM
Şaka yapmayın bana. Ben onu hep bayan sanıyordummm.Yıkıldım :( Beni bir süre yalnız bırakın :)

* Ben en iyisi bir süre ortalıkta gözükmeyeyim. Gelince kıyameti koparacak :D
Evet gelince kötü olabilir :)

sessizsakin
22-04-2015, 06:29 PM
Profilde küçük kız resmi var :) Walter sende hiç dikkat etmemişsin :) Çok güldüm valla :) Sen çok yaşa :)

sessizsakin
22-04-2015, 06:32 PM
Ben inceliyorum herkesi :) O yüzden pek yanılmadım bu konularda :) Neyse sıkıntı yok :)

alikaris61
23-04-2015, 03:21 PM
uzun zamandır filinta izlemiyordum 12.bölümü izledim.keyifli yahu,kaliteli dizi vesselam :)

alpha
24-04-2015, 09:47 PM
Çocuk uyutuyorum.

-Uyusunda büyüsün uyu oğlum hadiiii (=

sessizsakin
24-04-2015, 09:53 PM
Çocuk uyutuyorum.

-Uyusunda büyüsün uyu oğlum hadiiii (=
Ay maşallah ne güzel :) Lütfen bir kere öp benim yerime abi :) İki yanağından.

alpha
24-04-2015, 10:31 PM
uyumadı malesef yine gececiyiz belli oldu =) tabi öperim iki yanağından. telefonumu kaptı yüzünde güller açıyor. 3 yaşında ama sinirlenince küsmeyi bi odaya çekilip yanlız kalmayı tercih ediyor. yanına geçince kolumdan tutup dışarı çıkarıp kapıyı yüzüme çarpabiliyor alem bu çocuklar.

sessizsakin
24-04-2015, 10:33 PM
uyumadı malesef yine gececiyiz belli oldu =) tabi öperim iki yanağından. telefonumu kaptı yüzünde güller açıyor. 3 yaşında ama sinirlenince küsmeyi bi odaya çekilip yanlız kalmayı tercih ediyor. yanına geçince kolumdan tutup dışarı çıkarıp kapıyı yüzüme çarpabiliyor alem bu çocuklar.

Ne tatlı ya :) Yerim ben onu :)

sessizsakin
25-04-2015, 06:58 PM
Bugün akşama kadar oturdum, uzandım yemek yedim :) İşin olmadığı günleri pek sevmiyorum boş boş oturmaktan sıkılıyor insan. Neyse ki bir işimiz var da ona gidip geliyoruz. Çok şükür yoksa geçmezdi bu hayat. Şimdi de iş öncesi çay içiyorum :)

sessizsakin
25-04-2015, 07:02 PM
Afiyet olsun. :)
Sağol #Taz kardeş gel beraber olsun :)

sessizsakin
25-04-2015, 07:07 PM
Olur oynayalım :)

sessizsakin
25-04-2015, 07:08 PM
Tut attım topu :o

sessizsakin
25-04-2015, 07:33 PM
Oyuna daldık, oyun oynayalım derken az daha servise geç kalacaktım #Taz :) :)

kafanet.
25-04-2015, 07:33 PM
kendimi dışlanmış hissettim :p

kafanet.
25-04-2015, 07:49 PM
ya evt ezan okundu dimi herkes eve gitti ben yine tek kaldım :)

sessizsakin
25-04-2015, 09:55 PM
Külkedisi için gece yarısı neyse, Türkiye'de yaşayan çocuklar için akşam ezanı odur. Tüm oyunların sonu akşam ezanı ile biter. Bu altın kuralı unutmamalıydın. :)
Evet :) Sonra yetiştim ama sıkıntı olmadı :)

sessizsakin
26-04-2015, 07:08 PM
O kadar çok yedim ki ölecem sanki :)

kafanet.
26-04-2015, 07:14 PM
O kadar çok yedim ki ölecem sanki :)

helva varmı helva fıstıklısından :D

sessizsakin
26-04-2015, 07:58 PM
Ne kadar ayıp :) İnsan çare arar arkadaşına ölmesin diye sen helvanın derdindesin :)

Yigit
26-04-2015, 08:06 PM
Cenaze törenleri ölüler içinmidir yaşayanlar içinmi? Yorumunuzu esirgemeyin

sessizsakin
26-04-2015, 08:08 PM
Hiç bir fikrim yok :) Bilmiyorum kimin için olur :)

kafanet.
26-04-2015, 08:13 PM
Ne kadar ayıp :) İnsan çare arar arkadaşına ölmesin diye sen helvanın derdindesin

helva yoksa gelmem ki ne yorucam kendimi :) fıstıklı helva olsun :)
Not: her canlı birgün ölümü tadacaktır kaçış yok çarede yok ama sen yinede bi maden suyu iç :D

sessizsakin
26-04-2015, 08:16 PM
Sağol haklısın :)

sessizsakin
27-04-2015, 01:12 PM
Yine ben ve yine temizlik :)

öyle yani
27-04-2015, 01:41 PM
Yine ben ve yine temizlik :)

Sizin evdeki eşyalar eskidı hergün temizlik :-D.

sessizsakin
27-04-2015, 02:05 PM
Sizin evdeki eşyalar eskidı hergün temizlik :-D.
Evet eski zaten :) Doğru dürüst eşya yok :)

sessizsakin
27-04-2015, 02:12 PM
Temizlik hastası falan değilim yanlış anlaşılmasın :) Ev kalabalık ve 4 tane erkek olunca haliyle çabuk dağılıyor, çabuk kirleniyor her yer o yüzden :)

öyle yani
27-04-2015, 02:17 PM
Temizlik hastası falan değilim yanlış anlaşılmasın :) Ev kalabalık ve 4 tane erkek olunca haliyle çabuk dağılıyor, çabuk kirleniyor her yer o yüzden :)

:-D. Hım o zaman doğrudur.

sessizsakin
27-04-2015, 02:19 PM
Ya ne kadar zor biliyor musun su içerler bardak yerinde kalır :) Ah bu erkekler :)

öyle yani
27-04-2015, 02:23 PM
Ya ne kadar zor biliyor musun su içerler bardak yerinde kalır :) Ah bu erkekler :)

Hak veriyorum sana :-D. Bayanlar olmasa ne olurdu halimiz bilmiyorum.

sessizsakin
27-04-2015, 03:05 PM
Yani :) Kıymetimiz de bilinmez :)

öyle yani
27-04-2015, 03:36 PM
Ben biliyorum bilmeyene gelsin taşlar:-D

sessizsakin
27-04-2015, 04:36 PM
Bende biliyorum :)

Pachelbel
28-04-2015, 02:46 AM
Klasik müzik dinliyorum.Herkese tavsiye ederim.Ruha çok iyi geliyor.Rahatlatıyor. :)

sessizsakin
28-04-2015, 08:42 AM
Klasik müzik dinliyorum.Herkese tavsiye ederim.Ruha çok iyi geliyor.Rahatlatıyor. :)
Kılasik müzik gibisi yok :) Bende çok severim :)

Pachelbel
28-04-2015, 11:44 PM
Kılasik müzik gibisi yok :) Bende çok severim :)

https://www.youtube.com/watch?v=HMjQygwPI1c
O zaman bunu tavsiye ederim. :)

kafanet.
29-04-2015, 11:50 PM
kelimenin tam anlamıyla HİÇBİR ŞEY.

sessizsakin
30-04-2015, 06:54 AM
Oturuyorum öyle ne yapm, yürüyüşe çıkmayı planlıyorum :)

kafanet.
05-05-2015, 11:22 PM
aklımdan güzel şeyler geçiyor ama şuraya yazmaya bile üşeniyorum
şuan kulağıma erol evgin birşeyler fısıldarken elimde benim için yanan tek şeyle birlikte boş boş oturuyorum

gülfem
05-05-2015, 11:24 PM
dizi bakiyorken reklam arasi forum gezintisi :)

Bülent
06-05-2015, 09:23 PM
dizi bakiyorken reklam arasi forum gezintisi :)

markete gidip sigara ve içecek alıcam dizi mi nefret ederim belgesel ve sporun her türü hariç pek izlemem o salak kutuyu :D

gülfem
06-05-2015, 10:08 PM
markete gidip sigara ve içecek alıcam dizi mi nefret ederim belgesel ve sporun her türü hariç pek izlemem o salak kutuyu :D

aman sende burjuva takil :)

Bülent
06-05-2015, 10:12 PM
aman sende burjuva takil :)

ah be "kuzum" burjuva kim ben kim :)

özlü bir söz daha iyi anlatır sanırım şöyle;

"sava$ı zenginler çıkarır, yoksullar ölü.r"
" jean paul sartre"

gülfem
06-05-2015, 10:15 PM
ah be "kuzum" burjuva kim ben kim :)

özlü bir söz daha iyi anlatır sanırım şöyle;

"sava$ı zenginler çıkarır, yoksullar ölü.r"
" jean paul sartre"

dogru söz, ve bilmeyen yoktur bence :)

Bülent
06-05-2015, 10:20 PM
dogru söz, ve bilmeyen yoktur bence :)

konu sapacak aslında bilemk kötüdür :)

çünkü bildikçe umutsuzlaşıyorsun o yüzden ben artık bilmeyi ve öğrenmeyi bıraktım çok bilme bakim sen öle :D

dikkat et ; bilmeyenler öğrenmeyenler daha mutlu daha huzurlu hadi yine çok bil :)

gülfem
06-05-2015, 10:22 PM
konu sapacak aslında bilemk kötüdür :)

çünkü bildikçe umutsuzlaşıyorsun o yüzden ben artık bilmeyi ve öğrenmeyi bıraktım çok bilme bakim sen öle :D

dikkat et ; bilmeyenler öğrenmeyenler daha mutlu daha huzurlu hadi yine çok bil :)

bu söylediklerinide biliyorum.. :) ve su an o durumu yasiyorum zaten..

ha bide bence hala bilmedigim cok sey var..

Bülent
06-05-2015, 10:27 PM
bu söylediklerinide biliyorum.. :) ve su an o durumu yasiyorum zaten..

ha bide bence hala bilmedigim cok sey var..

öğrenme o zaman bak ben öğrenmiyorum ama yine mutsuzum...

Bülent
07-05-2015, 07:20 AM
golf oynuyorum :)

Bülent
07-05-2015, 08:01 AM
herkese günaydın

iyi günler olsun :)

sessizsakin
07-05-2015, 09:03 AM
Yeni uyandım forumda dolanıyorum :) İnsanların iç dünyalarına ayak üstü gidip geliyorum :)

gülfem
07-05-2015, 11:51 AM
forumdaki konulara bakiyorum :)

sessizsakin
09-05-2015, 07:47 PM
Elimde telefon foruma bakıyorum ama forum bu aralar çok durgun sanki :)

iLgiNc
11-05-2015, 01:07 AM
Uyumak icin firsat kolluyorum póóóóf :@

sessizsakin
11-05-2015, 08:30 AM
Acıktım :) Kahvaltı hazırlıyorum :)

kafanet.
11-05-2015, 07:13 PM
ne yapsam die düşünüyorum :)

Yigit
21-05-2015, 10:01 PM
Bol bol konu hortlatıyorum. :) Bugün kendi rekorumu kırdım herhalde. :)

Farkettim Taz , bir numaralı takipçinin ;)