Orijinalini görmek için tıklayınız : Eylenmeyi unutan Ve Eylenmek isteyenlere çocuktan bilgiler...
ZekiCengiz
02-04-2015, 12:37 PM
Neden böyle bi konu açtım :Çünkü büyüklerin de eylenmeye ihyiyaçları var.Belkinsizin de bazı problemlerinizi var ve bu problemleri eğlenerek çözmek istiyorsunuz.... 😊BUYRUN HOŞGELDİNİZ😊
öyle yani
02-04-2015, 12:49 PM
Eylenmeyı evlenmek olarak algıladım.dedim bu çocuk delirdi mi ne 13 yaşında ne evlenmesi Haha allahtan yanlış anlamışım.
dreamer8
02-04-2015, 03:48 PM
Neden böyle bi konu açtım :Çünkü büyüklerin de eylenmeye ihyiyaçları var.Belkinsizin de bazı problemlerinizi var ve bu problemleri eğlenerek çözmek istiyorsunuz.... BUYRUN HOŞGELDİNİZ
Güzel konu açmışsın da Cengizim yaş olmuş 32. Bekarlıktan bıkmışım. Bekar adam, hovarda değilse ne eğlencesi olacak ki? Bu saatten sonra bowling, sinema, tiyatro, boyama, resim, gitar, muhtelif oyunlar beni kesmez ki. Yine bana sorduruyorsun o meşhur, müzmin sorumu. Nerde benim kadınım??
sessizsakin
02-04-2015, 04:31 PM
Eylenmeyı evlenmek olarak algıladım.dedim bu çocuk delirdi mi ne 13 yaşında ne evlenmesi Haha allahtan yanlış anlamışım.
Onu bende öyle anladım ilk gördüğümde :) :)
öyle yani
02-04-2015, 04:39 PM
Onu bende öyle anladım ilk gördüğümde :) :)
forumda son dönemde evlenmek isteyip isyan edenlerle doldu aha.ister istemez bilinçaltım gene böyle bir şey mi dedi ve güldüm baya.yani arkadaşımız amacına ulaştı eğlendirdi beni ehe.
sessizsakin
02-04-2015, 04:45 PM
forumda son dönemde evlenmek isteyip isyan edenlerle doldu aha.ister istemez bilinçaltım gene böyle bir şey mi dedi ve güldüm baya.yani arkadaşımız amacına ulaştı eğlendirdi beni ehe.
Evet herkes evlenmek istiyor haliyle herkesinde yaşı yerinde ama olmuyor :) Kısmet demek ki :) Benim çevremde de benden büyük küçük hepsi tek tek evleniyor sayılı kaldık :) O yüzden benimde kafam direk oraya gitti :)
öyle yani
02-04-2015, 05:11 PM
Evet herkes evlenmek istiyor haliyle herkesinde yaşı yerinde ama olmuyor :) Kısmet demek ki :) Benim çevremde de benden büyük küçük hepsi tek tek evleniyor sayılı kaldık :) O yüzden benimde kafam direk oraya gitti :)
görende 28 i geçtin sanıcak.: ) bayanlarda 28 e kadar yolu var.kaygı duyma kısmetini bekle ehe.(28 i geçik bayanlar bana sarıldırırmış: ) )
sessizsakin
02-04-2015, 06:28 PM
görende 28 i geçtin sanıcak.: ) bayanlarda 28 e kadar yolu var.kaygı duyma kısmetini bekle ehe.(28 i geçik bayanlar bana sarıldırırmış: ) )
:) :) Öyleyse iyi :)
ZekiCengiz
03-04-2015, 04:30 PM
Güzel konu açmışsın da Cengizim yaş olmuş 32. Bekarlıktan bıkmışım. Bekar adam, hovarda değilse ne eğlencesi olacak ki? Bu saatten sonra bowling, sinema, tiyatro, boyama, resim, gitar, muhtelif oyunlar beni kesmez ki. Yine bana sorduruyorsun o meşhur, müzmin sorumu. Nerde benim kadınım??
İlk önce mesleğiniz varmı.2-)Hobileriniz neler.3-)Eylenmek istiyor musun?
Ruzulhuzun
03-04-2015, 05:01 PM
Bu forumdakilerin bi çoğunun eylenmek gibi bi derdi yok geneli evlenme derdinde bende dahilim malesef.:)
öyle yani
03-04-2015, 05:09 PM
zekican ben evlenmek istemeyen üyelerdenim.Benle sen eğlenelim.Senin şimdi yaşında küçüktür gece hayatın yoktur.Bana takıl seni doğru yoldan çıkarayım nasıl süper fikir değil mi?:P
kafanet.
03-04-2015, 08:30 PM
Ben doğru okumuşum ama kendimi dışlanmış hissettim bian herkes evlilik dersinde ola dursun biz eğlenelim zeki can ;)
ZekiCengiz
03-04-2015, 09:53 PM
zekican ben evlenmek istemeyen üyelerdenim.Benle sen eğlenelim.Senin şimdi yaşında küçüktür gece hayatın yoktur.Bana takıl seni doğru yoldan çıkarayım nasıl süper fikir değil mi?:P
Bende beni kim yoldan çıkarcak diyodum =D
ZekiCengiz
03-04-2015, 09:54 PM
Ben doğru okumuşum ama kendimi dışlanmış hissettim bian herkes evlilik dersinde ola dursun biz eğlenelim zeki can ;)
Tamam ben hazırım playstationda buluşalım;)
kafanet.
03-04-2015, 10:14 PM
Tamam ben hazırım playstationda buluşalım;)
olur :) nerde ne zaman ne oynayacağız ;)
ZekiCengiz
18-04-2015, 05:05 PM
Yokmu eğlenmek isteyen?????