SiberKafes
18-03-2015, 11:21 PM
Merhaba, şuan telefondan yazıyorum. Küçük hataları mazur görün. Yasim 16 boyum 1,65 kilom 63. Hafif gobekliyim ama kucuklugumden beri hep genis omuzluydum. Hatta bu kisa boyumla benden kat kat buyuklerini devirebilirim (devirdimde). Aslında beni bu duruma... (internette dert paylasmak) ne düşürdü derseniz. Ben hep yalnızdım. Nedenini bilmiyorum. Belki cok salak belkide cok asosyalimdir. Ama belkide beynimin içindeki o buz gibi deniz sesini dinlemeyi tercih ettigimdendir. Bir kiza asik oldum 1 hafta oldu. Haberi yok yaşadığımı bile bilmiyordur. Onu izlemek bana hic tatmadigim turden bir zevk veriyor. Bir yandan ailemin baskilari, bir yandan arkadaslarimin bana pislikmisim gibi davranmasi... pislik derken fiziksel bir siddet degil. tamamen psikolojik. artik ailevi kufurlermi dersin her konustugumda terslenmek mi Sen sec...Intihar etmeyi düşündüm. . Bedenim ve ruhum icin en uygununu aradim. Cunku bu bedenin ne ozenle yaratildiginin farkindaydim.Fakat fark ettim ki intihar etmek demek yarışı daha basinda birakmak demek. Bende kendime birsoz vermistim " kimseyi umursama" fakat buda olmadi. Sevdigim kiz disinda sadece bir kac kiz arkadasim var. Bu olaylar gelisirken meraklarim oldu örneğin bilisim okuyorum. Muzikdinliyoruzm kitap okumak istiyorum.. fakat onuda yapamiyorum ailemin durumu su aralar sıkışık. Kitap isteyecek yuzum yok. Bir ara allah tan suphe etmistim (-bir ara -) bir hayalim var; Komik gelecek ama Fit bir vücut istedim hep ve 170 veya 175 boy. Ve birde yazilim muhendisligi. Ama bu hayattan zevk akamazsam bunlarin ne anlami olabilir ki. Daha fazla uzatmayayim.aslinda anlatacak daha cok sey vardi. Neyse cevaplar icin teşekkürler hepinize iyi gunler.