Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vedalaşmak İstedim :)

sessizsakin
11-03-2015, 11:10 PM
Merhaba arkadaşlar. Çok olmadı bu foruma üye olalı. Her hangi bir rahatsızlığım yok. Sadece bir şeyler paylaşmak ve insanlara biraz da olsa yardımcı olmak için üye oldum. Umarım faydalı olmuşumdur. Birazda ben kendimden bahsetmek istedim. 22 yaşındayım. Devlet memuru olarak çalışıyorum bir taraftan da Sosyoloji okuyorum. İnsan zorlukları görünce daha çok çabalıyor bu bir gerçek. Kendi kendime çabaladım ve çok şükür ki bir iş kazandım. Maddi olarak çok zorluklar çektik maddiyat olmayınca huzursuzluklarda oluyor ister istemez. Çok şükür o günler biraz da olsa geçti. Özel hayata gelirsek bir çocuk sevdim. Ona 4 yılımı verdim. Olmadı. Üzülüyorum. Başıma ne geldiyse onun yüzünden geldi. Boşlukta olunca insan hata yapıyor. Bende çok hatalar yaptım. Bir daha onu sevdiğim gibi birini sever miyim bilmiyorum. Zaman gösterecek. Yarın doğum günüm :) Yeni bir hayata başlamak istiyorum. O yüzden burdan da çıkmak istiyorum. Ben insanların sıkıntılarına üzülen bir insanım. Moralim bozuluyor gerçekten. Kısaca anlatmak istedim. Genel olarak çok güzel ve doğru bir hayat yaşamadım. Bu forumda çok iyi insanlarda tanıdım iyi olmayanlarda tanıdım. Hakkım varsa helal olsun sizde hakkınızı helal edin. Sonuçta bir şeyler paylaştık. Bir daha foruma girmeme kararı aldım. Hatta sildirmek istiyorum mümkünse. Daha düzgün bi hayat yaşamak istiyorum. Eskisi gibi bir hayatım olsun istiyorum. Doğru yolda olayım, kendi halimde olayım istiyorum. Bugün bu duygu çok ağır bastı. İnsanız kendimize her zaman hakim olamıyoruz. Yanlış bir şeyler yapmak istemiyorum. Eğer girmezsem daha huzurlu olacağımı düşünüyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın. Şunu unutmayın ki yaşadığınız olumsuzlukları tek siz yaşamıyorsunuz. Hepimiz kendimize göre zorluk çekiyoruz. Umarım hepiniz mutlu olursunuz. Kendinize çok iyi bakın. Hoşçakalın.

yorum
11-03-2015, 11:28 PM
Sizin için ayrılmak daha iyi olduğunu düşünüyorsanız.diyecek tek şey kalıyor herşey inşallah gönlünüzce olmasını temenni ederiz.yolunuz açık olsun.

pasifik
11-03-2015, 11:29 PM
sessizsakin paylaşımların için teşekkür ederim. İnşallah hayat istediğin gibi olur mutlu ve huzurlu olursun. Şimdiden nice mutlu yıllara. Kendine iyi bak.

Ruzulhuzun
11-03-2015, 11:39 PM
Kendine çok iyi bak kader ikizim Umarım kader bi gün sana Güler ve seni çok sevecek gerçek manada sevecek birini bulursun ve gerçekten sevenlerde varmış dersin.hayat zor yaşamak zor seni anlıyorum.seni sevenlerine unutma.şu forumda tanıdığım en iyi kızsın .sende beni unutma yolun açık olsun inşalah çok mutlu olursun.

auranus
12-03-2015, 12:02 AM
zaten şurda çok kişi değiliz nereye gidiyorsun. kararını tekrar gözden geçirirsen sevinirim kendi adıma. tanımıyorum seni ama herhangi bir rahatsızlığın bulunmamasına sevindim açıkçası...hadi bakim duygusal balık,ağlak ağlak işler yapma,bu kadar zıvanadan çıkmışa bir aklı başında kişi lazım değil mi? zati yalnızız iyice yalnız kalmayalım :(

optimus
12-03-2015, 01:25 AM
Doğum günün kutlu olsun. bence foruma girmek yanlış bişey değil yeni bi hayata başlamak için insan istemediği şeylerden kurtulur. Sanırım buraya girmek kendini kötü hissettiriyor. hayatında başarılar

gülbahar
12-03-2015, 02:32 AM
Allah hakkında her seyin hayırlısını versin canım ben hakkimi helal ediyorum. Bundan sonraki hayatında hep mutlu olursun inşallah Allaha emanet ol.

dreamer8
12-03-2015, 09:42 AM
Senle hiç diyaloğumuz olmadı. Bu sebepten hak doğuracak bir mevzu da sözkonusu değil ama şu andan itibaren hak doğabilir. Size dair müstakbel ve muhtemel haklarımı şimdiden helal ediyorum.
---İstifa etmekle iyi bir karar alırsın bence de. Kimse mutluluğundan burada değil. En azından belki kendini daha iyi hissedersin.
---22 yaş, insanların dertlerine çare olabilmek için oldukça küçük bir yaş. Ama ileride daha da tecrübe kazanacağına ve etrafına ışık saçacağına inanıyorum.
---Kız olmak çok zor. Neden zor biliyor musun? Karşı tarafta hep sevgisini göstermek için sevişme zorunluluğu getiren erkekler, bu vaatlere inanıp kalbinde kırıklar oluşan kızlarımız. Bir kız sevilmek, ilgi görmek ister elbette. Seviliince ayrılık ve yıkım, sevilmeyince yalnızlık ve bunalım. Hiç mutlu sonla biten bir aşk yok mu bu dünyada.
---Herneyse benim dilim sivridir. Hadi sana huzurlu ve hayırlı bir hayat dilerim.

9 ŞUBAT
12-03-2015, 05:37 PM
Sevgili sezsiz doğum gunun kutlu olsun ,nice yıllar dilerim .Her şey gönlünce olsun .

İnşallah dilediğin gibi bir hayatın olur ,eger sıkılırda dertleşmek istediğin birilerini ararsan biz hep burda olacağız ve sana destek olmaya tum kalbimizle hazırız .

Katkıların için çok teşekkürler ,bizler seni unutmayacağız ,inşallah sende bizleri unutmazsın .

sessizsakin
12-03-2015, 07:37 PM
İyice düşündüm geri gelmeye karar verdim :) Canım sıkıldı bugün. Alışmışım demek ki :) Bide baktım beni seven çok kalmamı isteyen çok o yüzden geri döndüm. Sadece buraya girmek yanlış bir şey değil diye düşündüm :) Hepinize teşekkür ediyorum :)

sessizsakin
12-03-2015, 07:45 PM
Geri dönmekte ayrı bir heyecan verdi bana ya nedense :) Bi daha böyle bir şey olmaz dikkat ederim arkadaşlar :) Kusuruma bakmayın :)

yorum
12-03-2015, 09:29 PM
Geri dönmekte ayrı bir heyecan verdi bana ya nedense :) Bi daha böyle bir şey olmaz dikkat ederim arkadaşlar :) Kusuruma bakmayın :)

Kalın tabi gidip ne yapacaksınız :-)

auranus
13-03-2015, 09:05 AM
e alışmış kudurmuştan beterdir be canım :) eyi oldu eyii :)

dreamer8
13-03-2015, 09:31 AM
İyice düşündüm geri gelmeye karar verdim :) Canım sıkıldı bugün. Alışmışım demek ki :) Bide baktım beni seven çok kalmamı isteyen çok o yüzden geri döndüm. Sadece buraya girmek yanlış bir şey değil diye düşündüm :) Hepinize teşekkür ediyorum :)

Dur tabi canım. gitmeni istemiyoruz işte. Hatır için bile kalınır. Kaldı ki kanun mu da veda ve nickden istifa edesin. Canın ister günde 5 saat girersin, canın istemez mevsimlerce uğramazsın.. Rumuzun ve hatıraların bırak yaşasın

sessizsakin
13-03-2015, 10:08 AM
Dur tabi canım. gitmeni istemiyoruz işte. Hatır için bile kalınır. Kaldı ki kanun mu da veda ve nickden istifa edesin. Canın ister günde 5 saat girersin, canın istemez mevsimlerce uğramazsın.. Rumuzun ve hatıraların bırak yaşasın
Aynen öyle o yüzden vazgeçtim :) hem bir şeyler paylaşmak güzel bir şey bence :)

optimus
15-03-2015, 12:19 AM
Kalmana sevindim

sessizsakin
15-03-2015, 12:21 AM
Kalmana sevindim
Sen böyle deyince şimdi bende sevindim :)

kafanet.
05-04-2015, 06:20 PM
iyiki kalmışsınız yoksa güzel bir sohbetten mahrum kalacaktım :) bu foruma renk katmaya devam edin ne olur ki forum candır iyidir iyi :D

sessizsakin
05-04-2015, 06:47 PM
iyiki kalmışsınız yoksa güzel bir sohbetten mahrum kalacaktım :) bu foruma renk katmaya devam edin ne olur ki forum candır iyidir iyi :D
Teşekkür ediyorum inanın onu bu gün bende söyledim iyi ki kalmışım dedim :) Seviyorum bu forumu ve buradaki insanları :) Gitmek gibi bir niyetim de yok artık, bir kerelik oldu öyle.

kafanet.
05-04-2015, 06:56 PM
Teşekkür ediyorum inanın onu bu gün bende söyledim iyi ki kalmışım dedim :) Seviyorum bu forumu ve buradaki insanları :) Gitmek gibi bir niyetim de yok artık, bir kerelik oldu öyle.

rica içimden geçenler :) azcık kafa dengisin sanırım o yüzden yazdım :D
oluyr bazen ben o zamanlarda hemen yöneticiye ulaşır beni silmesini söylerim (bunada hep üyeler sebep olur ya neyse) sen öyle bişey yapma sakın

sessizsakin
05-04-2015, 06:59 PM
rica içimden geçenler :) azcık kafa dengisin sanırım o yüzden yazdım :D
oluyr bazen ben o zamanlarda hemen yöneticiye ulaşır beni silmesini söylerim (bunada hep üyeler sebep olur ya neyse) sen öyle bişey yapma sakın
Teşekkürler :) Sizde kafa dengisiniz sanırım :) Yok yok buralardayım.

kafanet.
05-04-2015, 07:03 PM
Teşekkürler :) Sizde kafa dengisiniz sanırım :) Yok yok buralardayım.

teşekküre gerek yok. :)
gelecek konularda buluşalım o zaman bende bu sıralar burdayım

sessizsakin
05-04-2015, 07:29 PM
teşekküre gerek yok. :)
gelecek konularda buluşalım o zaman bende bu sıralar burdayım
Olur buluşuruz :) Sizde sakın gitmek gibi bir şey yapmayın :)

kafanet.
05-04-2015, 07:34 PM
Olur buluşuruz :) Sizde sakın gitmek gibi bir şey yapmayın :)

o hiç belli olmuyor bende ki az önce başka bir forumdan üyeliğimi sildirme talebinde bulundum :)
ama şimdilik buralardayım kendimi sadece okuyor olarak gördüğüm an giderim ben ;)

sessizsakin
05-04-2015, 07:54 PM
o hiç belli olmuyor bende ki az önce başka bir forumdan üyeliğimi sildirme talebinde bulundum :)
ama şimdilik buralardayım kendimi sadece okuyor olarak gördüğüm an giderim ben ;)
Neyse artık kısmet oldukça konuşuruz bizde :)

kafanet.
05-04-2015, 08:05 PM
evt :) şimdi kısmet oldu hadi konuşalım :o :D

sessizsakin
05-04-2015, 08:08 PM
Olur :) Bugün çok aktiftiniz hiç çıkmadınız desem yeridir :) Ne yapıyorsunuz ne var ne yok.

kafanet.
05-04-2015, 08:32 PM
Olur :) Bugün çok aktiftiniz hiç çıkmadınız desem yeridir :) Ne yapıyorsunuz ne var ne yok.

1-2 saat dışarı çıktım sonra gelip pc başına oturup yalnızlığıma ortak aradım :) ne yapayım sen?

kafanet.
05-04-2015, 08:34 PM
Ben de artık sıkılmaya başladım forumun pasifliğinden. Öteki forum şeklini bozmadan önce çok hareketli ve sevdiğim bir yerdi ama şimdi oranın da eski tadı yok, velhasıl çekip gidesim var tüm psikoloji forumlarından!
evt şuan orası burdan beter burası ordan daha aktif bakalım yeni üye oldum biraz takılayım arkadaş bulamassam benimde düşüncem o yönde

sessizsakin
05-04-2015, 08:36 PM
1-2 saat dışarı çıktım sonra gelip pc başına oturup yalnızlığıma ortak aradım :) ne yapayım sen?
Bizde ne yapalm bi arkadaşın doğum gününü kutladık bugün :) Öyle geçti :)

kafanet.
05-04-2015, 08:41 PM
Bizde ne yapalm bi arkadaşın doğum gününü kutladık bugün :) Öyle geçti :)
of hiç sevmem ama senin için eğlenceli geçmiştir umarım
bu arada

Benim açtığım konulara da insanlar girsin farklı konulardan konuşsunlar. Yeter ki konuşsunlar sevinirim buna
demişsin ya o yüzden senin konuya geldim di ;)

sessizsakin
05-04-2015, 08:43 PM
of hiç sevmem ama senin için eğlenceli geçmiştir umarım
bu arada

demişsin ya o yüzden senin konuya geldim di ;)
İyi yaptın :) Sevindim :) Bende çok sevmem ama bazen insan mecbur kalıyor :)

kafanet.
05-04-2015, 08:47 PM
neden ki hayır diyemiyormusun :)

sessizsakin
05-04-2015, 08:51 PM
neden ki hayır diyemiyormusun :)
Yok ondan değil :) Şimdi onlar benim doğum günümü kutlayınca meburen bizde onların doğum gününe katılıyoruz :) Ayıp olmasın diye.

kafanet.
05-04-2015, 09:00 PM
Yok ondan değil :) Şimdi onlar benim doğum günümü kutlayınca meburen bizde onların doğum gününe katılıyoruz :) Ayıp olmasın diye.
hı anladım :) yani etkinlik güzel şeyde ben doğum günü kutlamayı sevmem sadece

sessizsakin
05-04-2015, 09:03 PM
hı anladım :) yani etkinlik güzel şeyde ben doğum günü kutlamayı sevmem sadece
Bende fazla sevmem bide böyle mecbur kalıyor insan :) Ayrı ayrı sadece bu ay on kere pasta yedim bıktım pastadan üst üste geldi hep :) Doğum günü kutlamaktan para da kalmadı :)

kafanet.
05-04-2015, 09:11 PM
pastadan bıkılırmı ya ben çok severim taze ve meyveli olduğu sürece hergün yenir :)
o zaman bi dahaki sefere hediye kabuletme sende götürmek zorunda kalmassın ;)

sessizsakin
05-04-2015, 09:14 PM
pastadan bıkılırmı ya ben çok severim taze ve meyveli olduğu sürece hergün yenir :)
o zaman bi dahaki sefere hediye kabuletme sende götürmek zorunda kalmassın ;)
Hediye yok ki pasta parası vermekten para kalmadı :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:18 PM
Yani abartısız bu ay 100 - 150 lira gitti :)

kafanet.
05-04-2015, 09:21 PM
Hediye yok ki pasta parası vermekten para kalmadı :)
sen böyle deyince aklıma bir anım geldi 10-12 yaşlarındayız bi arkadaşın doğum günü kutlucaz aramızda para topladık pasta almaya gittik yaş pastaya gücümüz yetmedi yarım kilo kuru pasta aldık çocuğun anneside bize ayran yaptı oturduk sokakta kuru pasta ayran :D :D ama lezzetliydi be :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:24 PM
Kuru pasta ve ayran iyiymiş :) Düşünceli bir davranış olmuş :) Bak bir anı ne kadar güzel :)

kafanet.
05-04-2015, 09:25 PM
Yani abartısız bu ay 100 - 150 lira gitti :)
gelir be gittiği gibi mutlu anılar lazım insana arkasına baktığında gülümseyeceği

kafanet.
05-04-2015, 09:26 PM
Kuru pasta ve ayran iyiymiş :) Düşünceli bir davranış olmuş :) Bak bir anı ne kadar güzel :)

aklıma geldikçe gülerim 3-5 mutlu anımdan biridir zaten :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:28 PM
gelir be gittiği gibi mutlu anılar lazım insana arkasına baktığında gülümseyeceği

Evet o yüzden mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:30 PM
aklıma geldikçe gülerim 3-5 mutlu anımdan biridir zaten :)

Ne güzel :)

kafanet.
05-04-2015, 09:31 PM
Evet o yüzden mümkün olduğunca katılmaya çalışıyorum :)

ne güzel ben yapamıyorum mesela :) çünkü pc dışında tek arkadaşım muhabbet kuşum maviş sayılıyorsa tabi :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:34 PM
ne güzel ben yapamıyorum mesela :) çünkü pc dışında tek arkadaşım muhabbet kuşum maviş sayılıyorsa tabi :)

Konuşuyor mu kuşunuz :)

kafanet.
05-04-2015, 09:36 PM
Konuşuyor mu kuşunuz :)
söyler bişeyler babacık cicikuş gibi 8-10 kelime :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:40 PM
söyler bişeyler babacık cicikuş gibi 8-10 kelime :)
Peki kaç senelik kuş :) Bizimkiler konuşmuyor ya nasıl konuşuyorlar bilmiyorum :) Bize de öğretsene ne yapmamız lazım :)

kafanet.
05-04-2015, 09:44 PM
Peki kaç senelik kuş :) Bizimkiler konuşmuyor ya nasıl konuşuyorlar bilmiyorum :) Bize de öğretsene ne yapmamız lazım :)

2 seneyi geçti muhabbet kuşlarında ilk 6 ayda konuşturmazsan sonradan ne kadar çaba harcarsan harca verim alamıyosun sizinkiler ne kadarlık elinize konuyomu yoksa kaçıyormu

kafanet.
05-04-2015, 09:46 PM
birde biraz zalim olucaksın alırken çift alırsan olmaz yanına ayna koyarsan olmaz sadece insanlarla muhatap olucak ve tek kuş olucak

kafanet.
05-04-2015, 09:46 PM
Benim kuşum ele avuca sığmıyor. :)

derken hocam ;)

sessizsakin
05-04-2015, 09:49 PM
2 seneyi geçti muhabbet kuşlarında ilk 6 ayda konuşturmazsan sonradan ne kadar çaba harcarsan harca verim alamıyosun sizinkiler ne kadarlık elinize konuyomu yoksa kaçıyormu
Daha altı ay olmadı yavru aldık :) 3 ay olmuştur belki. Elimize konuyordu tek olduğu zamanlar, yanına arkadaş aldık o geldikten sonra yabanileşti artık kafesten çıkardığımız an uçuyor çok zor konuyor :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:50 PM
birde biraz zalim olucaksın alırken çift alırsan olmaz yanına ayna koyarsan olmaz sadece insanlarla muhatap olucak ve tek kuş olucak

Hmm bizde tek kalmasın diye aldık :) E bu şekilde konuşamazlar mı peki?

kafanet.
05-04-2015, 09:51 PM
Anladın sen onu. :)

yapma be hocam :)

kafanet.
05-04-2015, 09:54 PM
Hmm bizde tek kalmasın diye aldık :) E bu şekilde konuşamazlar mı peki?

mümkün değil yanında arkadaş varken insanlarla ilgilenmezler bak tek olduğu zaman sizinle ilgiliymiş yanına biri gelince neden yapsın ki sen olsan bir insanlamı muhabbet etmek istersin bir kanguruylamı :D

sessizsakin
05-04-2015, 09:56 PM
mümkün değil yanında arkadaş varken insanlarla ilgilenmezler bak tek olduğu zaman sizinle ilgiliymiş yanına biri gelince neden yapsın ki sen olsan bir insanlamı muhabbet etmek istersin bir kanguruylamı :D
Anladm :) Şimdi biz öbürünü de veremeyiz ki ona da alıştık ya :) Neyse bunu düşünelim :)

sessizsakin
05-04-2015, 09:57 PM
Teşekkür ederim bilgiler için :)

kafanet.
05-04-2015, 09:58 PM
Daha altı ay olmadı yavru aldık :) 3 ay olmuştur belki. Elimize konuyordu tek olduğu zamanlar, yanına arkadaş aldık o geldikten sonra yabanileşti artık kafesten çıkardığımız an uçuyor çok zor konuyor :)

maviş kafesten çıkarınca gelir omzuma konar ben kovalamadıkca omzumdan inmez pek uçmaz gelir beraber yemek yeriz elmaya bayılır :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 09:59 PM
Ikinci bi kafes Lazım ozaman ama sonyçta konuşacak diye onları ayırmayı doğru bulmuyorum ben olsam yinede ayırmazdım.

kafanet.
05-04-2015, 09:59 PM
Teşekkür ederim bilgiler için :)

rica yardımcı olabildimse ne mutlu :)

kafanet.
05-04-2015, 10:00 PM
Tüm karizma gitti değil mi? :) Ne yapayım kuş da benim zayıf noktam işte...

bilemedim şimdi ne diyeyim :)

kafanet.
05-04-2015, 10:01 PM
Ikinci bi kafes Lazım ozaman ama sonyçta konuşacak diye onları ayırmayı doğru bulmuyorum ben olsam yinede ayırmazdım.

almış artık konuşmasınlar ne olucak eve bir şenlik oluyor

sessizsakin
05-04-2015, 10:04 PM
maviş kafesten çıkarınca gelir omzuma konar ben kovalamadıkca omzumdan inmez pek uçmaz gelir beraber yemek yeriz elmaya bayılır :)
Ya işte bizimki de öyleydi :) Eskiden :(

kafanet.
05-04-2015, 10:05 PM
En iyisi hiç olmamış gibi davranmak, ne zaman işler sarpa sarsa ben bu yöntemi kullanıyorum. :)

ne olmamış neden bahsediyorduk ki :D

sessizsakin
05-04-2015, 10:06 PM

Canım çok güldüm ya :) Ayrı kafese bile koysak yine onlar konuşurlar ki :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:06 PM
Ya işte bizimki de öyleydi :) Eskiden :(

Ya benim bi kuşum bile yok:( çok yalnızım:(( insan bari ballandıra ballandıra anlatmaz

sessizsakin
05-04-2015, 10:07 PM
# Taz ne demek istediğini anlamadık neyin kafasını yaşıyorsun şu an !

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:07 PM
Ne alakaysa işte bazen saçmalamak geliyor içimden siz devam edin:)

sessizsakin
05-04-2015, 10:09 PM
Al bi tane :) Ama sakın iki tane alma tavsiye etmem çünkü insanın kafasını şişiriyorlar :) İnan evde kendi aramızda bile muhabbet edemiyoruz onların sesinden :)

sessizsakin
05-04-2015, 10:10 PM
Ne alakaysa işte bazen saçmalamak geliyor içimden siz devam edin:)
Ne saçmalaması ne güzel konuşuyoruz burda :)

Ruzulhuzun
05-04-2015, 10:10 PM
Al bi tane :) Ama sakın iki tane alma tavsiye etmem çünkü insanın kafasını şişiriyorlar :) İnan evde kendi aramızda bile muhabbet edemiyoruz onların sesinden :)

Benim Aklımı çelmeyin ya evde yer yok zaten alsaydım bi papağan alıcaktım ama annem istemedi:((

kafanet.
05-04-2015, 10:12 PM
Al bi tane Ama sakın iki tane alma tavsiye etmem çünkü insanın kafasını şişiriyorlar :) İnan evde kendi aramızda bile muhabbet edemiyoruz onların sesinden

benim mavişin yanına bi albino getirmiştim oda öyleydi bırak aramızda muhabbeti ben kendi düşünemyordum bile öyle bi ses çıkarıyodu ki çin işgencesi mübarek :D tek olması daha iyi o yüzden sen onunla ilgileniyosun o da senle :)

sessizsakin
05-04-2015, 10:16 PM
Evet katılıyorum :) Bizimkiler kıyameti koparıyor :) Bizim sesimizi duyunca daha da artıyor sesleri :)

kafanet.
05-04-2015, 10:16 PM
papağan zor be muhabbet iyidir iyi :)

Benim Aklımı çelmeyin ya evde yer yok zaten alsaydım bi papağan alıcaktım ama annem istemedi:((

kafanet.
07-04-2015, 04:33 PM
Birisi papağan mı dedi :)

dedi sanırım :)

sessizsakin
07-04-2015, 04:59 PM
papaganlar.com sitesinin adminiyim yardımcı olabilirim merak edilen bir konu varsa :)
Sadece papağanlarla ilgili mi yoksa buna muhabbet kuşları da dahil mi :)

kafanet.
07-04-2015, 05:08 PM
Muhabbet kuşları için yazılacak çok fazla birşey yok :) Merak ettiğiniz ne varsa özelden veya burdan sorabilirsiniz

hayvanat bahçesinde bir papağan görmüştüm ilgi alanım olmadığından cinsi nedir bilmiyorum irice bişeydi :) o tür kuşları eve alabiliyormuyuz bide istese elimi kuparacak kadar ağzı vardı :) yaparlarmı öyle bişey çekibiyorum o yüzdende biraz :)

sessizsakin
07-04-2015, 05:20 PM
Muhabbet kuşları için yazılacak çok fazla birşey yok :) Merak ettiğiniz ne varsa özelden veya burdan sorabilirsiniz
Kuşları konuşturma konuşturma konusunda bi öneriniz var mı? İlla tek olmaları mı gerekiyor konuşmaları için?

kafanet.
07-04-2015, 05:24 PM
Evde beslenebilen türler arasında büyük türlerde vardır. Jako,timneh,amazon hatta kakadu papağanları dahi evde bakılabilir. Yabani bir papağan gerçekten çok can yakacak şekilde ısırabilir :)

benim gördüğüm macaw türü idi sanırsam şimdi baktımda

sessizsakin
07-04-2015, 05:32 PM
Eşi olduğu sürece size değil eşine ilgi gösterir. Eşi olmazsa sizinle iletişim kurmayı tercih eder. Konuşturmak istiyorsanız sürekli olarak size yakın bir ortamda bulunmasını sağlayın ve sevginizi sürekli ona gösterin yeterli kuşları konuşturmak için özel bir yöntem yoktur
Hmm anladım sürekli ilgileniyoruz zaten :) Konuşmalarını çok istiyorum inşallah bir gün konuşurlar :)

kafanet.
07-04-2015, 05:47 PM
evet macaw türü sitenizden fiyatlarına baktımda biraz tuzlu geldi bana uzaktan bakmak en iyisi :)

kafanet.
08-04-2015, 06:53 PM
Macaw evde beslemeye uygun değildir zaten. Sizin papağanda aradığınız özellik nedir onu yazarsanız tür tavsiyesinde bulunurum

ilginiz için teşekkürler ama şuanda muhabbetimle mutluyum açıkcası papağanlar beni biraz ürkütüyor şuan almak gibi bi düşüncem sadece macaw ı merak ediyodum o kadar yani