Orijinalini görmek için tıklayınız : Sinirli Olmak İstiyorum
mexi43
23-02-2015, 07:15 PM
Merhaba arkadaşlar benim adım Mehmet Can.Adrenalin ve insan gücü üzerine araştırma yapıyorum bir kişinin adrenalin hormonu arttığında gücü 3-4 katına çıkıyormuş görüş alanı artıyormuş .Adrenalini etkileyen faktörlerden biri olan "sinir"....Kendimi nasıl kızdırabilirim olmadık bir anda ?.Bilmiyorum böyle bir siteye buraya konuyu açmam garip kaçtı ama sonuçta psikolojiden anlıyorsunuz değilmi :D .Sonuç olarak kendimi nasıl kızdırabilirim durduk yere .Kafama çok taktım böyle birşey için üzülüyorum resmen :( .
montevo
23-02-2015, 08:08 PM
dünyada çok ilginç insanlar var.bak ben adranalin seviyem tavan yapığımda neler oldu neler.elleirmi açamadım.zira sımsıkı kasılıyordu istem dışı.bacaklarım ayrı kasılıyor kollarım ayrı kasılıyor sırtım ayrı kasılıyor.bu anda çok feci bişey yapabilirsin.ve tüm hayatını etkileyebilir.
mexi43
23-02-2015, 08:36 PM
Etkilesin.Birşey olmaz.Bu saatten sonra pek takacağımı zannetmiyorum.
dreamer8
23-02-2015, 10:09 PM
Sanırım seni diğer forumdan tanıyorum mehmet can. Evet adrenalin, öfke, korku, telaş, kaza anı reflekslerin maksimum düzeye eriştiği, kasların kasıldığı, tüm duyuların keskinleştiği ve fiziksel kuvvetin arttığı durumlardır. Hızlı teneffüs ve hızlı enerji yakımı gerçekleşir vücutta. Laktik asit düzeyin artar, kan akışın hızlanır, nabız artar, solunum hızlanır, vücut daha fazla oksijen yaktığından daha fazla güç üretir. Kavga eden, kriz geçiren, can çekişen, sinir patlaması yaşayan bir insan oldukça kuvvetli olabilir. Fakat ruhunu tüketip bedenine kısa süreliğine bir kuvvet pompalanmasını arzulamaktansa sporla ve huzurla kuvvetlenmelisin. Düzenli spor yapan ve vücudunu çalıştıran biri miskin birinden iki kat kuvvetli olabilir. Bence sinirli de olma, kuvvetli de. Koş, şınav çek, terle, bisiklete bin, yürü, tırman, hoplai zıpla.
Recep
24-02-2015, 09:52 AM
Bence arkadaş, sen gaza gelmişsin. Kortizon hormonunu artırman yeterli. Mesela kelebek bıçak salla; eline vurma ihtimalin olduğu için :D . O dediklerini, sevinçli olunca da yaşarız biz ve hayvanlar: sevinç, mutluluk, 10 dk sert koşu (bütün günü kurtarabilir), cinsel (düşünce bile).
Ya da hırslı olmakla karıştırabiliyorsun, pekâlâ öyle değil mi? Batman, Equbilmem ne filmlerindeki gibi değildir, sinirlenmek... Göğsünün ortasında, ölmenin sıkışıklığının yaşamaktır sinirlenmek. Dreamer'e katılıyorum; ruh tüketir.
mexi43
24-02-2015, 05:11 PM
Aslında adrenalini araştırma sebebim yarın kavga çıkacak ve ben yine eli ayağına dolaşan güçsüz diye arkasından konuşulan veya ağlak denmemesi için ilk yumruğu atmam lazımki özgüven gelsin bana.İşte sinirde ilk yumruğu atmamı sağlayacak cesareti verecek bana.Nasıl sinirlenebilirim.Zaten bu gücün hep olmasına gerek yok arda yani terslik çıktığı zamanlar.
marcello
24-02-2015, 05:54 PM
kas gücü omadan adrenalin işe yaramaz! :)
vücut geliştirme ve boks çalış! :D
ikisi de evde çalışılabilir! ağırlıklar alırsın ve bir kum torbası alırsın! )
boksu dövüşmeden çalış! sadece torba yumrukla! :)
bu dediklerimi yaparsan adrenalin fazla gerekmez! :D
feraye
24-02-2015, 07:55 PM
ben de boks çalışıyorum, şınav çekiyorum. kendimi süper hissetmeye başladım.
marcello
24-02-2015, 08:44 PM
ben de boks çalışıyorum, şınav çekiyorum. kendimi süper hissetmeye başladım.
tebrik ederim! :) bravo! :D mükemmel! :) harika! :D
feraye
25-02-2015, 12:19 AM
gözünü mosmor edip kaşını patlattığımda tebrik et canım.
marcello
25-02-2015, 03:40 AM
gözünü mosmor edip kaşını patlattığımda tebrik et canım.
sen dayak istiyon anlaşılan! :) dayakçı kocan seni dövmekte haklıyımış! :D eline sağlık! :D
feraye
25-02-2015, 08:06 AM
sen dayak nasıl atılır bilmiyorsun ama ben sana öğreteceğim hiç merak etme:)