Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimseye açamadığım bir rahatsızlığım var.

gokhan.92
20-02-2015, 11:02 PM
Herkese merhaba. Arkadaşlar artık bunaldım bu durumdan. Yıllardır var ama hayatım düzene girince hayatımı etkilemeye başladı. Rahatsız olduğum şey tam olarak şu :
Aklıma birşey geliyor. Bu her an olabilir. Belli bir zamanı veya periyodu yok. Şimdilik X diyelim. O şey beynimi düşünce ağı olarak sarıyor.nefesim kesiliyor, heyecan basıyor şiddetine göre oturmam gerekiyor. Bazen bayılmış buluyorum kendimi.ama en fazla 5 dk içinde kendime geliyorum ve maalesef o X e dair hiçbirşey hatırlamıyorum :( doktor desteği almaya çalıştım ama çocuklukta yaşadığın bir tramva olabilir deyip şu sakinleştirici etki yapan ilaçlardan verdi. Napacam bilmiyorum. Uzun zaman olmayınca şiddeti daha da artıyor.

Recep
20-02-2015, 11:11 PM
Bayılma anlarına gelelim. Bayılma anında "her şeyi" o anda oluyormuş gibi görmenize, geri çağırmanıza rağmen, çıktıktan sonra unutulan anlardan mı?

gokhan.92
21-02-2015, 12:28 AM
Bayılma anlarına gelelim. Bayılma anında "her şeyi" o anda oluyormuş gibi görmenize, geri çağırmanıza rağmen, çıktıktan sonra unutulan anlardan mı?
Bayılma fiili, şiddetine göre oluyor. O an veya birkaç saniye öncesi yok.. Hatırlamıyorum yanımda olan birkaç kişi de sürekli enseme dokunup (şiddeti azsa yani konuşabiliyorsam ) kanıyor dediğimi söylüyor.

Recep
21-02-2015, 12:34 AM
Özel mesaj atacağım. Cevap ver. Özel mesajlara "bildirimler" sekmesinden ulaşabilirsin.