Orijinalini görmek için tıklayınız : Lak Lak Köşesi
Sayfa :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
biricik
04-12-2007, 05:47 PM
ee ne konuşuyoruz benim canım sıkkındı ama geçti bu sefer başka bişiye takıldım:confused:
bir kısır döngüdür canım bu...
birşeye üzülüyorsan bir süre geçer üstünden başka bir şeye üzülmeye başlarsın,diğerini unutup...
sonra onuda atlatırsın yeni birşey çıkar karşına...
geriye dönüp baktığında hep "hiç"ler için üzüldüğünü farkedersin...
ama yine de huzur ve gurur karışımı bir duygu kaplar için... :)
Geçer zamanla herşey
ve zaman geçtikçe daha büyük dertler çıkar karşına
sana da güçlü olup bunları atlatmak kalır... :)
pcshik
04-12-2007, 07:25 PM
arkadaşlarrr..!! beni burdan birileri kaldırmadan önce gelin... laklak yapalım :)
pcshik
04-12-2007, 08:03 PM
arkadaşlar nerdesiniz ama bekliyorum gelmenizi... beynimde gene karman çorman düşünceler oluşuyor, gene başladı o beynimdeki çıldırtıcı şey.. sizle konuşursam dağılır mı??
birmelek
04-12-2007, 08:06 PM
arkadaşlar nerdesiniz ama bekliyorum gelmenizi... beynimde gene karman çorman düşünceler oluşuyor, gene başladı o beynimdeki çıldırtıcı şey.. sizle konuşursam dağılır mı??
Başka arkadaşlar olsa..belki konuşsan dağılırdı ama benle bunu başarabileceğini hiç sanmıyorum pcshik...benim kafam emin ol daha karışık...
pcshik
04-12-2007, 08:09 PM
ohh nihayet biri cevap verdi.. sende olmasaydın birmelek daha kötü olacaktım... senin neden karışık bir sebebi var mı?? yoksa benim gibi genele yayılmış, birden gelen bir karışıklık mı??
Gümüş
04-12-2007, 08:11 PM
ohh nihayet biri cevap verdi.. sende olmasaydın birmelek daha kötü olacaktım... senin neden karışık bir sebebi var mı?? yoksa benim gibi genele yayılmış, birden gelen bir karışıklık mı??
merhaba ben geldim;)neyin var canım?
Gümüş
04-12-2007, 08:12 PM
benim ilacım cipralex üye olmuş:D:D
birmelek
04-12-2007, 08:17 PM
Benim de ilacım cipralexxx...:p
pcshik
04-12-2007, 08:18 PM
o ilacı sende mi kullanıyorsun.. benimde yolum öyle görünüyormuş...
bilmiyorum sevde gene çok tuhaf hissediyorum... boşlukta gibi.. kafamdan birsürü şey olay geçiyor... kötü birşeyler olacak gibi hissediyorum, gelecek gelmesin istiyorum.. bütün düşünceler karışıyor çorba oluyor çözemediğim birşeyler oluyor, büyük bir baskı yapıyor ağırlık yapıyor.. bilmiyorum ne kadar anlatabildim..
Gümüş
04-12-2007, 08:25 PM
o ilacı sende mi kullanıyorsun.. benimde yolum öyle görünüyormuş...
bilmiyorum sevde gene çok tuhaf hissediyorum... boşlukta gibi.. kafamdan birsürü şey olay geçiyor... kötü birşeyler olacak gibi hissediyorum, gelecek gelmesin istiyorum.. bütün düşünceler karışıyor çorba oluyor çözemediğim birşeyler oluyor, büyük bir baskı yapıyor ağırlık yapıyor.. bilmiyorum ne kadar anlatabildim..
:eek:bak şimdi benide iyice karıştırdın:)Allah korusun pcsik inşallah aynı hastalık değildir.bazı hastalıkların benzer yönleri olabiliyor.
pcshik
04-12-2007, 08:29 PM
içimde dışarıya çıkmak isteyen ama benim kapının anahtarını bulamadığım için çıkamayan o kadar çok şey varki.. o anahtarda kelimeler.. ve hatta o dışarı çıkmak isteyen şeyleri ben bile tanımıyorum...
Gümüş
04-12-2007, 08:30 PM
Benim de ilacım cipralexxx...:p
ben sabah 10 ml akşam 20 ml alıyorum hiç bir farkım olmuyor.ben pek sevmedim bu ilacı.bana hafif geliyor sanırım.üstelik yanındada zyprexa 10 ml akşam 5 ml sabah iki ilacıda kullanıyorum.ilk üç gün uyuyorum sonra yine gözler kapanmak bilmiyor.sana nasıl iyi geldimi cipralex?
auslander
04-12-2007, 10:14 PM
arkadaşlar merhaba...noluyo orda... yanlız değilsiniz...
pcshik
04-12-2007, 10:19 PM
bugün çok kişi yok sanırım...
9 ŞUBAT
05-12-2007, 12:15 PM
biricik nerelerdesin , kayıplardasın bugun ,
diger taraftada yoksun .
isimsiz
05-12-2007, 12:28 PM
Kapalı hüzün dolu bir İstanbul gününden selam olsun herkese,havanız önemli değil gününüz güzel olsunnnnnnnn
biricik
05-12-2007, 12:31 PM
yetiştim neler konuşuyorsunuz bugün yoğunum:o
Nefertiti
05-12-2007, 12:52 PM
rutbe takan sevgili arkadaşlarım hepinize hayırlı olsun ,
sevde seninde söyledigin gibi herhalde bundan sonra az cahil falan gelir , artık ne gelecegini ilerleyen haftalarda gorucez ne yazıkki daha oraya ulaşabilen olmadı , inşallah bu arada yine site çokmezde mesajlarda boşa gitmez .
Teşekkürler Megan:o
Sitenin yeniden çökmesi.... uygun kelime bulamıyorum ama sizler için de zor olur diye düşünüyorum...
Bunun için bizlerinde yapması gereken bir şey varsa hay hay..
Ben bir sitenin hangi durumlarda çöktüğünü bilmiyorum:o
Ama araştırıcam
biricik
05-12-2007, 01:02 PM
çok yogunum çookk ama buraya uğramadan yapamıyorum
9 ŞUBAT
05-12-2007, 01:07 PM
Teşekkürler Megan:o
Sitenin yeniden çökmesi.... uygun kelime bulamıyorum ama sizler için de zor olur diye düşünüyorum...
Bunun için bizlerinde yapması gereken bir şey varsa hay hay..
Ben bir sitenin hangi durumlarda çöktüğünü bilmiyorum:o
Ama araştırıcam
araştırırsan sevinirim bronz çunku ilk site kuruldugundan beri epey yazı yazmıştık hepside yok oldu gitti , insan verdigi emeklere yanıyor yoksa saglık olsun bir daha kurulur ve kurulduda ama dedim ya çok guzel çalışmalar heba oldu .
9 ŞUBAT
05-12-2007, 01:25 PM
guzel bir yazı denk geldi onu sizinle paylaşmak istedim ,
Iki komsu ülkenin hükümdarlari birbirleriyle savasmazlar, ama her
firsatta birbirlerini rahatsiz ederlerdi. Dogum günleri, bayramlar da
ilginç armaganlar göndererek karsidakine zekâ gösterisi yapma
firsatlariydi.
Hükümdarlardan biri, günün birinde ülkesinin en önemli heykeltirasini
huzuruna çagirdi. Istedigi, birer karis yüksekliginde, altindan,
birbirinin tipatip aynisi üç insan heykeli yapmasiydi. Aralarinda bir
fark
olacak ama bu farki sadece ikisi bilecekti.
Heykeller hazirlandi ve dogum gününde komsu ülke hükümdarina gönderildi.
Heykellerin yanina bir de mektup konmustu.
Söyle diyordu heykelleri yaptiran hükümdar: "Dogum gününü bu üç altin
heykelle kutluyorum. Bu üç heykel birbirinin tipatip aynisi gibi
görünebilir. Ama içlerinden biri diger ikisinden çok daha degerlidir. O
heykeli bulunca bana haber ver."
Hediyeyi alan hükümdar önce heykelleri tarttirdi. Üç altin heykel gramina
kadar esitti. Ülkesinde sanattan anlayan ne kadar insan varsa çagirtti.
Hepsi de heykelleri büyük bir dikkatle incelediler ama aralarinda bir
fark göremediler.
Günler geçti. Bütün ülke hükümdarin sıkıntisini duymustu ve kimse çözüm
bulamiyordu. Sonunda, hükümdarin fazla isyankâr oldugu için zindana
attirdigi bir genç haber gönderdi. Iyi okumus, akilli ve zeki olan bu
genç, hükümdarin bazi isteklerine karsi çiktigi için zindana atilmisti.
Baska çaresi olmayan hükümdar bu genci çagirtti. Genç önce heykelleri
sıkı sıkıya inceledi, sonra çok ince bir tel getirilmesini istedi. Teli
birinci heykelcigin kulagindan soktu, tel heykelin agzindan çikti.
Ikinci heykele de ayni islemi yapti. Tel bu kez diger kulaktan çikti.
Üçüncü heykelde tel kulaktan girdi ama bir yerden disari çikmadi. Ancak
telin sigabilecegi bir kanal kalp hizasina kadar iniyor, oradan öteye
gitmiyordu.
Hükümdar heykelleri gönderen komsu hükümdara cevabi yazdi:
"Kulagindan gireni agzindan çikartan insan makbul degildir. Bir
kulagindan giren diger kulagindan çikiyorsa, o insan da makbul degildir.
En degerli insan, kulagindan gireni yüregine gömen insandir.
Bu degerli hediyen için çok tesekkür ederim."
Nefertiti
05-12-2007, 01:40 PM
Megaaaannnnn..
Ben paylaşım köşesinde 3 heykel adıyla bunu yazmıştım...
vay benim emeklerim:)
9 ŞUBAT
05-12-2007, 03:19 PM
Megaaaannnnn..
Ben paylaşım köşesinde 3 heykel adıyla bunu yazmıştım...
vay benim emeklerim:)
evet biliyorum aynı konuyu sen yazmıştın , ama arkana dayan ve bugun ögleden sonra olanları duşun eger gereken yapılmasaydı bundan çok daha saçma sapan şeylere tanık olacaktın ,
sitenin diger bir kuralı bazen oyle anlar gelirki , anlamsız gibi gorunen ama aslında çok anlamı olan hareketler yapmak zorunda kalablirisin ,
yapılan hiç bir şey nedensiz degildir .
Nefertiti
05-12-2007, 04:01 PM
Hımmmm….anladım….tamam….
Afedersiniz:o
Ben yanlızca başlıklarla ilgili yazıya
Nazire yapmak istemiştim…
Hemende azarlıyorsunuz canım:p
Neyse diğer sorunda halledilmiş sevindim..
9 ŞUBAT
05-12-2007, 05:00 PM
Hımmmm….anladım….tamam….
Afedersiniz:o
Ben yanlızca başlıklarla ilgili yazıya
Nazire yapmak istemiştim…
Hemende azarlıyorsunuz canım:p
Neyse diğer sorunda halledilmiş sevindim..
evet hallolduguna bende çok sevindim .
biricik
05-12-2007, 05:24 PM
hala yoğunum bugün idare ederdi sabah güzel başladım güzel bitmedi gerçekleri farkeetti size biraz yazayımda akıl verin bana
ben birini sevmiştim kadıköyden cafe barda çalşıyordu bana layık biri değildi ama nedense ona çok bağlanmıştım onun için intihar bile ettim bugüne kadar 3 tane çıktığım oldu biri lisedeydi onla pek sorun olmamıştı çocukluk aşkı hatta güzeldi diyebilirim ama o kadıköylü beni çok üzmüştü bir türlü ayrılamıyordum ayrıldım bir sinirle ondan kurtuldum tam bi boşluktayken dertlerimi söylecek birine ihtiyacım vardı karşıma özcan çıktı ve onunla anlaştım ve şu an nişanlıyım
beni akrabalardan kaç kişi geldi istedi ama ben hiçbirine ciddi yönde bakmamıştım bazen acaba diyorum
keşke akrabalardan tanıdık biriyle görücü usulu mu evlenseydim
bugün amcam oraya gitsen rahat ederdin aldın bir dangalak dedi giresunlulardan adam çıktığı görülmemiş pişman olacaksın ilerde dedi ya pişman olursam :confused:
9 ŞUBAT
05-12-2007, 05:32 PM
biricik şu anda nişanlını seviyormusun ve mutlumusun önemli olan o , eger ikileme girersen çok huzursuz olursun .
Nefertiti
05-12-2007, 05:34 PM
hala yoğunum bugün idare ederdi sabah güzel başladım güzel bitmedi gerçekleri farkeetti size biraz yazayımda akıl verin bana
ben birini sevmiştim kadıköyden cafe barda çalşıyordu bana layık biri değildi ama nedense ona çok bağlanmıştım onun için intihar bile ettim bugüne kadar 3 tane çıktığım oldu biri lisedeydi onla pek sorun olmamıştı çocukluk aşkı hatta güzeldi diyebilirim ama o kadıköylü beni çok üzmüştü bir türlü ayrılamıyordum ayrıldım bir sinirle ondan kurtuldum tam bi boşluktayken dertlerimi söylecek birine ihtiyacım vardı karşıma özcan çıktı ve onunla anlaştım ve şu an nişanlıyım
beni akrabalardan kaç kişi geldi istedi ama ben hiçbirine ciddi yönde bakmamıştım bazen acaba diyorum
keşke akrabalardan tanıdık biriyle görücü usulu mu evlenseydim
bugün amcam oraya gitsen rahat ederdin aldın bir dangalak dedi giresunlulardan adam çıktığı görülmemiş pişman olacaksın ilerde dedi ya pişman olursam :confused:
:eek::eek: Sana inanamıyorum..:confused:
mavigece
05-12-2007, 05:35 PM
biricik başkalarının ne söylediği değil senin ne düşündüğün önemli olan....seviyorsan gerisi boş...kim ne derse desin...
Nefertiti
05-12-2007, 05:37 PM
Bence sen bugün biraz dinlen canım.Kafan iyice karışmış belli.
Bence Özcan ın memleketi ile ilgili bu cümleyi aktarmamalıydın
Sende bilirsin ki beş parmağın beşi bir değil...
biricik
05-12-2007, 05:37 PM
ama mutlu olmayacaksın dediklerinde moralim bozuluyor çelişkide kalıyorum:confused::(
Gümüş
05-12-2007, 07:25 PM
:eek::eek: Sana inanamıyorum..:confused:bende aynı senin gibi çok şaşırdım abla.sevgili biricik sen eğer nişanlını seviyorsan bu söylemlerin seni düşündürmemesi lazım canım.lütfen çok iyi düşün:rolleyes:
Gümüş
05-12-2007, 07:27 PM
kimse yokmu arkadaşlar nerelerdesiniz?biraz sonra kalkmam lazım çünkü tek seyrettiğim dizi yaprak dökümü başlıcak.başlamadan sohbet edelim:confused:
pcshik
05-12-2007, 09:09 PM
canım ben gelirdim ama başa bela bir ingilizce ödevim var :( yardım edecek biri çıkarsa çok mutlu olurum...
auslander
05-12-2007, 09:47 PM
konu ne balım ödevinin
pcshik
05-12-2007, 10:41 PM
bir hikaye yazıcaz.. hayaletli bir hikaye.. başıda "I,ll always remember the day I visited the old house by the sea" diye başlıcak...
pcshik
06-12-2007, 07:10 PM
süper bir ödev verdim... değerlendirmesini sonra alıcam.. neyse yarında ingilizce sınavım var :( gidiyorum ben...
heyyy iyi akşamlar herkese...
Mutlu olun canlarım
mutluluğu kaçırmadan yakalayın
yakalyın ki sonradan daha büyük acı çekmeyin...
keşke şunu yapsaydım yerine iyi ki yapmışım diyin...
yapmamış olmanın pişmanlığı daha çok dokunur insana...
mutlu olun canlarım mutlu...
çok mu zor sanki?
bir konuş kalbinle
kapat gözlerini
unun sesine bir kulak ver...
yağmurlu akşam üstünde pencerende bir kuş sesi duymakta mutlu etmez mi seni?
:)
Gümüş
06-12-2007, 08:09 PM
iyi alşamlar ateş:)
iyi akşamlar canım benim...
nasılsın :)
Gümüş
06-12-2007, 08:13 PM
ben pek iç açıcı değil açıkçası canım.
aaaaa neden ki :(
Üzüldüm bak şimdi :(
Gümüş
06-12-2007, 08:23 PM
çünkü yarından itibaren uzun bir süre aranızda olamıyacağım:(yarın hastaneye yatıyorum rahatsızlığımdan dolayı:(
Nefertiti
06-12-2007, 10:30 PM
çünkü yarından itibaren uzun bir süre aranızda olamıyacağım:(yarın hastaneye yatıyorum rahatsızlığımdan dolayı:(
Senin için hayırlısı ne ise o olsun.Dr.ların böyle uygun gördüyse bir bildiği vardır.Ve sana faydası olacaktır.
Gümüş
06-12-2007, 10:32 PM
bilmiyorum abla.şuan çok değişik bir ruh halindeyim çok korkuyorum hastaneye yatmaktan.orada hasta olan insanları gördükçe daha kötü olurum gibime geliyor.içim şuan çok hüzünlü:(
Nefertiti
06-12-2007, 10:37 PM
Canım ben B.köy Devlet hastanesine gittim bir kaç kere ziyarete
Herkesin durumuna göre bölümleri var.Çok sosyal bir hastane .Çok büyük değişim yaşanmış.İnan bana çok güzel bir ortam var
Gümüş
06-12-2007, 10:47 PM
evet herşey çok iyi.kendi özel doktorumda aynı hastanede.gerçi ben acile gitmek zorunda kaldım.çok güzel ilgilendiler.diğer hastaneler gibi değil.ama benim önceki duyduklarım korkutuyor beni.
Nefertiti
06-12-2007, 10:51 PM
Önceki duyduklarını unut..Gördüklerini değerlendir.Hem n olcak canım ..
Sen sabırlı kızsın.Ortamın ne önemi var,bir an önce sağlığına kavuşmak için
gerektiğinde geçici başka sıkıntılar çekeceksin ama sonunda sağlığına kavuşacaksın
Gümüş
06-12-2007, 10:56 PM
evet haklısın bronz abla.hayırlısı böyle sanırım:rolleyes:
Nefertiti
06-12-2007, 10:58 PM
teferruatları bi kenara bırak.Allah ın izniyle Dr.ların yardımıyla şifa bulursun
inşallah kardeşim.Hiç kimse bu sıkıntıları yaşamayı haketmiyo.Sende haketmiyosun.Başa gelen çekiliyor.Sabır..Sabır.
Dualarım seninle..
Döndüğünde inşallah ışıl ışıl,cıvıl cıvıl bir Sevde görmek istiyorum.
Gümüş
07-12-2007, 12:30 AM
inşallah bronz abla inşallah.çok teşekkür ederim;)
mavigece
07-12-2007, 01:55 AM
sevdecim yetişemedim sana...görüşemedik...:(
canım sakın moralini bozma...sağlığına kavuşman için gerekiyorsa bir süre yatar ve bomba gibi dönersin aramıza...;)biz burada seni bekliyor olacağız...imkanın olursa sanki sitede bize yazar gibi yazmayı dene...her zaman yanında olduğumuzu unutma...seni seviyoruz canım ...kendine iyi bak...;)
Gümüş
07-12-2007, 02:22 AM
çok teşekkür ederim.yanıma uzun süredir okuyamadığım kitaplarımı götürcem bir kaç tane.birde ara sıra bir şeyler karalamak için bir defterim var onuda yanıma alıcam.inşallah kalabalık bir oda olmaz:(ben pek alışkın değilim.
mavigece
07-12-2007, 02:35 AM
canım tam çıkmak üzereyken geldiğini gördüm ...sevindim seni görünce...
Gümüş
07-12-2007, 02:37 AM
bende seni gördüğüme sevindim.bende birazdan çıkıcam malum yarın hazırlık yapmam lazım.erken kalkıcam.
mavigece
07-12-2007, 02:40 AM
kendini üzme canım...moral çok önemli biliyorsun...unutma biz hep yanındayız...bol bol kitap oku ...aaa bak kitap özetlerini de çıkar da bize de yazarsın sitede ...;)
Gümüş
07-12-2007, 02:43 AM
tamam canım yazarım:)
mavigece
07-12-2007, 02:43 AM
ben de sabah çok erken kalkacağım...bayrama kadar çalışacağım...15 gün ben de yokum yani...:(geceleri fırsat bulup girmeye çalışacağım siteye...seni de en kısa zamanda neşeli ve mutlu bir sevde olarak görmek istiyoruz aramızda ...;):)
biricik
07-12-2007, 09:21 AM
günaydııınnnnnn:D nasılsınız
9 ŞUBAT
07-12-2007, 09:35 AM
sevgili sevde geçmiş olsun , eger sana nasıl ulaşacagımız konusunda bize yardımcı olursan ,elimizden geldigince seni oradada yalnız bırakmamaya çalışırız , yeterki sana ulaşabilelim .
ne demiştik biz bir aileyiz , hiç bir şey yapamasak bile kalbimiz dualarımız hep seninle .
9 ŞUBAT
07-12-2007, 09:41 AM
ben de sabah çok erken kalkacağım...bayrama kadar çalışacağım...15 gün ben de yokum yani...:(geceleri fırsat bulup girmeye çalışacağım siteye...seni de en kısa zamanda neşeli ve mutlu bir sevde olarak görmek istiyoruz aramızda ...;):)
hayırlı olsun mavi , iyi çalışmalar bayramdan sonra senide aramıza bekliyoruz .
Gümüş
07-12-2007, 10:47 AM
sevgili sevde geçmiş olsun , eger sana nasıl ulaşacagımız konusunda bize yardımcı olursan ,elimizden geldigince seni oradada yalnız bırakmamaya çalışırız , yeterki sana ulaşabilelim .
ne demiştik biz bir aileyiz , hiç bir şey yapamasak bile kalbimiz dualarımız hep seninle .
sevgili megan beni sabah sabah öyle duygulandırdınki.sizler gibi doslarım ablam,abim,kardeşlerim olduğu için çok şanslıyım:ohepinizide çok seviyorum.iyiki bu siteye üye olmuşum.şuan tam olarak bende bilmiyorum.nerede yatıcağımı.hastanenin numarasını bilmiyorum.ama gidince alıcam ve şimal abla vasıtasıyla bildiricem.çünkü gerçekten çok ihtiyacım olacak desteğinize.
Sevdecim çok geçmiş olsun canım benim
dün gece acil çıkış yaptığımdan dolayı yazdıklarını göremedim şimdi cevap verebiliyorum kusura bakma ne olur...
unutma birtanem herşey sende bitiyor...
güçlü ol tamam mı
biz hepimiz seni çok seviyoruz ve seni mutlu görmek istiyoruz :)
Nefertiti
08-12-2007, 04:03 PM
Arkadaşlar nasılsınız???
Bende şu cahillik dönemini atlatmak için boş boş mesajlar yazıyorum işte..
mavigece
09-12-2007, 02:16 AM
hayırlı olsun mavi , iyi çalışmalar bayramdan sonra senide aramıza bekliyoruz .
teşekkür ederim arkadaşım...:).bak bayramı beklemeden geldim...:Dgece geç geldiğim için ancak fırsat buldum....sizleri özledim bile...;)
9 ŞUBAT
09-12-2007, 05:11 PM
teşekkür ederim arkadaşım...:).bak bayramı beklemeden geldim...:Dgece geç geldiğim için ancak fırsat buldum....sizleri özledim bile...;)
bizde seni özledik , çalışkan uyelerimiz teker teker izine ayrılıyorlar , inşallah en kısa zamanda aramızda olurlar .
Nefertiti
10-12-2007, 04:13 PM
Arkadaşlar nasılsınız????
Herkesin keyfi iyidir umarım..:)
9 ŞUBAT
10-12-2007, 04:22 PM
ben kendi namıma iyiyim inşallah digerleride öyledir .
biricik
10-12-2007, 04:48 PM
slm arkadaşlar sizi çoooooook özledim :o
babyrose
10-12-2007, 04:53 PM
hamdolsun bende iyiyim:D
sizlerde iyisinizdir umarım.
dersten anca kafamı kaldırdım
arkadaşlarımı özlemişim nasıllar diye bir bakıyım dedim.
sevdecim seni yanlız bırakmak istemeyiz
sen yolunu söyle biz senin yanında oluruz.
yada tel no.su olabilir;)
9 ŞUBAT
10-12-2007, 05:31 PM
sitede bu kadar kalabalıgız ama maşallah kimseden ses çıkmıyor .
biricik
12-12-2007, 01:43 PM
merhaba arkadaşlar kayıplardaydım ama kendimi toparladım her zaman ki gibi ben yine aranızdayım
Nefertiti
12-12-2007, 02:43 PM
Toparlandığına sevindim Biricik..
biricik
12-12-2007, 03:19 PM
sağol bronz sen nasılsın:D
9 ŞUBAT
12-12-2007, 04:39 PM
toparladıgına çok sevindim biricik , bir ara acaba biricigi yanlışmı tanıdık diye duşunmuştum .
biricik
12-12-2007, 04:41 PM
geçici bir durummuş bende sizler kadar çok sevindim toparlanmak hayatı yaşamak güzel
bu arada boş durmadım siteye bir sürü paylaşımlar ekledim:D
biricik
13-12-2007, 11:55 AM
slm kimseler yok mu yaa şöylü güzel güzel muhabbet edelim:confused:
biricik
13-12-2007, 05:51 PM
hiç kimse lak lak etmiyor hayırdır
9 ŞUBAT
14-12-2007, 06:02 PM
sitede bu kadar kişi var ama yazan sadece bir iki kişi , olmuyor arkadaşlar
öyle sadece okumak yok hadi bakalım eller klavyeye .
qanki
14-12-2007, 06:34 PM
merhaba arkadaşlar. bugün ayın en güzel günü. çünkü yarın ay başı :D malum devlet memuruyum :D
yaraligonul
14-12-2007, 11:56 PM
selam kimse yokmu:confused:sanırım sitenin sakin zamanında geldim biraz:(
9 ŞUBAT
15-12-2007, 10:10 AM
selam kimse yokmu:confused:sanırım sitenin sakin zamanında geldim biraz:(
evet yaralı ne yazıkki bu gunler bayramın yogunlugu nedeniyle pek kimse yok ama bayramdan sonra gece kuşlarımız yuvaya doner ve ozaman istedigin saatte buralarda mutlaka birilerini bulursun biraz sabır sadece .
biricik
15-12-2007, 10:16 AM
evet bayramda sitede kimse olmayacak sanırım:D
9 ŞUBAT
15-12-2007, 11:55 AM
evet bayramda sitede kimse olmayacak sanırım:D
hiç merak etme bayramdada sitemiz faal olur nede olsa seveni çok .
biricik
15-12-2007, 02:06 PM
eee kimse yokmu güzel güzel lak lak yapalım:confused:
yaraligonul
15-12-2007, 03:11 PM
ben gelmiştim ama:(
biricik
15-12-2007, 04:35 PM
slm yaralı gönül nasılsın:o
yaraligonul
15-12-2007, 06:15 PM
selam biricik teşekkürler iyiyim.umarım sende iyisindir;)
biricik
15-12-2007, 06:38 PM
BEN SÜPERİM valla ee neler yapıyorsun:D
yaraligonul
15-12-2007, 07:00 PM
bugün biraz rahatsızım üşütmüşümde :o evde şuan misafir dolu ayakta zor duruyorum vallahi.normal zamanımda gezmeyi,arkadaş ortamlarını,sohbet etmeyi,yürüyüş yapmayı bu ve buna benzer çok şeyi yapmaya çalışıyorum:)
peki sen neler yaparsın.nelerden hoşlanırsın biricik?
mavigece
16-12-2007, 01:32 AM
selam arkadaşlar..bir süredir gelemiyorum siteye..özledim sizleri..yeni arkadaşlar katılmış aramıza bayramdan sonra tanışırız artık...;)
şimdilik hoşçakalın...sevgiyle kalın...:)
biricik
16-12-2007, 09:27 AM
bugün biraz rahatsızım üşütmüşümde :o evde şuan misafir dolu ayakta zor duruyorum vallahi.normal zamanımda gezmeyi,arkadaş ortamlarını,sohbet etmeyi,yürüyüş yapmayı bu ve buna benzer çok şeyi yapmaya çalışıyorum:)
peki sen neler yaparsın.nelerden hoşlanırsın biricik?
bugün pazar ve ben işteyim bugün de çalışıyorum işlerin yoğunluğundan sebeb :confused:
yaralı gönül ben düğün hazırlıklarıyla uğraşıp durmaktayım
ee sen ne yapıyorsun:D
yaraligonul
16-12-2007, 11:45 AM
hayırlı olsun biricik:)ne zaman kısmet olursa düğünün?
biricik
16-12-2007, 12:13 PM
9 mart 2008 :D öğleden sonra yokum gelinlik provam var:D
yaraligonul
16-12-2007, 12:35 PM
ya heyecanlandım şimdi:D.nasıl bir model diktiriyorsun?
biricik
16-12-2007, 12:36 PM
kabarık olacak model beğendik ama nasıl tarif edeyim fransız tülü kullanılacak hep:o
yaraligonul
16-12-2007, 12:41 PM
neyse düğünün olduktan sonra resimleri profiline yerleştirirsen görürüz.Allah utandırmasın hayırlı ve uğrlu olsun biricik;)
_tubi_
16-12-2007, 04:49 PM
herkese iyi akşamlar....
nasılsınız görüşmeyeli?
kusura bakmayın uğrayamadım bu aralar...hem okul hem dersane yüklendikçe yükleniyolar...hangi sınava çalışacağımı,ödevlerden hangi birini yapacağımı şaşırdım valla...
biricik
17-12-2007, 10:10 AM
aramıza hoşgeldin tubi ee kimse yokmu:eek:
9 ŞUBAT
17-12-2007, 11:12 AM
herkese iyi akşamlar....
nasılsınız görüşmeyeli?
kusura bakmayın uğrayamadım bu aralar...hem okul hem dersane yüklendikçe yükleniyolar...hangi sınava çalışacağımı,ödevlerden hangi birini yapacağımı şaşırdım valla...
tubi kolay gelsin , başta ne demiştik önce dersler nasıl olsa bugunlerde geçeçek boş vaktın olacak bol bol o zaman acısını fazlasıyla çıkarırsın yeterki önce derslerinde başarılı ol ,
e artık donem tatili yaklaşıyor , karneleri gorucez ona eger dersler kotu olursa karışmayız .
biricik
17-12-2007, 11:45 AM
slm arkadaşlar bugün yorgunum dün kayınvalidemle perdelere baktık o benim eğendiklerimi beğenmedi ne olacak bilmiyorum hep onun beğendiğini beğeneyim istiyor:o:confused:
Nefertiti
17-12-2007, 11:53 AM
slm arkadaşlar bugün yorgunum dün kayınvalidemle perdelere baktık o benim eğendiklerimi beğenmedi ne olacak bilmiyorum hep onun beğendiğini beğeneyim istiyor:o:confused:
Sevgili Biricik.Başlangıçta bu tür problemler fazlasıyla yaşanır.Ama ilk etapta benim tavsiyem çok zorlayıcı olma.Perde dediğin nedirki bugün saygını gösterir
onun dediğini alırsın, daha sonnrada kendi zevkine göre değiştirirsin.
daha başından bu tür teferruatlar yüzünden kırgınlıklar yaşanmasın.
biricik
17-12-2007, 01:07 PM
Sevgili Biricik.Başlangıçta bu tür problemler fazlasıyla yaşanır.Ama ilk etapta benim tavsiyem çok zorlayıcı olma.Perde dediğin nedirki bugün saygını gösterir
onun dediğini alırsın, daha sonnrada kendi zevkine göre değiştirirsin.
daha başından bu tür teferruatlar yüzünden kırgınlıklar yaşanmasın.
baştan beri öyle yaptım bu sefer herşey istediği gibi olsun istiyor her şeyde anlayış göstererem sonuçta ben evleniyorum ben yaşayacağım
biricik
18-12-2007, 11:50 AM
slm herkese merhaba
Gümüş
18-12-2007, 03:19 PM
selam arkadaşlar..bir süredir gelemiyorum siteye..özledim sizleri..yeni arkadaşlar katılmış aramıza bayramdan sonra tanışırız artık...;)
şimdilik hoşçakalın...sevgiyle kalın...:)
mavigece nerelerdesin seni çok özledim:(şimal abla,ateş,beyaz kelebek,babyrose,tatlı kardeşim elohir,nerelerdesiniz:confused:
şimal
18-12-2007, 04:35 PM
mavigece nerelerdesin seni çok özledim:(şimal abla,ateş,beyaz kelebek,babyrose,tatlı kardeşim elohir,nerelerdesiniz:confused:
sevdecim bende seni çok özlemiştim,hoşgeldinn;)
Gümüş
18-12-2007, 04:40 PM
sevdecim bende seni çok özlemiştim,hoşgeldinn;)
:)hoşbulduk şimal ablacım.nasılsın?site çok sakin öncekine bakarak şaşırdım:(
şimal
18-12-2007, 04:45 PM
:)hoşbulduk şimal ablacım.nasılsın?site çok sakin öncekine bakarak şaşırdım:(
iyiyim canım tşk.ler, iyi olalım artık hep iyi olalım inş.
aslına bakarsan bende fazla kalamıyorum sitede şöyle bi bakıp çıkıyorum.
Gümüş
18-12-2007, 04:57 PM
bir süre malum sorundan dolayı bende kısa durmak zorunda olucam sanırım.ara sıra kaçak olarak:o demek istediğimi anlıyorsun dimi?
şimal
18-12-2007, 05:04 PM
bir süre malum sorundan dolayı bende kısa durmak zorunda olucam sanırım.ara sıra kaçak olarak:o demek istediğimi anlıyorsun dimi?
;) evet anlıyorum
9 ŞUBAT
18-12-2007, 05:13 PM
iyi akşamlar nasılsınız .
Gümüş
18-12-2007, 05:18 PM
sağol megan biraz önce çok iyiydim.şuan tam tersiyim.siz iyisinizdir umarım.
Selam herkese ben geldim beni kabul edebilecek misiniz aranıza? :)
Nefertiti
18-12-2007, 05:26 PM
iyi akşamlar nasılsınız .
Teşekkür ederiz Megan:)
Ben kendi adıma iyiyim
Umarım herkes iyidir.Hayırlı akşamlar.
night
19-12-2007, 12:57 AM
kimsecikler yok mu? :)
9 ŞUBAT
19-12-2007, 10:50 AM
Arkadaşlar hepinize guzel bir bayram dilerim , her şey gonlunuzce olsun sevdiklerinizle bir arada olmanızı doya doya bayramı yaşamak nasip olur inşallah .
9 ŞUBAT
19-12-2007, 11:08 AM
merhaba sevgili olvido , en kısa zamanda yanımızda olmanı dilerim .
Nefertiti
19-12-2007, 12:05 PM
kimsecikler yok mu? :)
Ben burdayım..:)
ama şimdi çıkmam lazım,malum bayram telaşı..
olvido
19-12-2007, 12:20 PM
teşekkür ederim megan artık yanınızdayım ama kimseler yok galiba
ben geldim bu güzel arife günün de
herkese iyi bayramlar :)
Gümüş
19-12-2007, 01:07 PM
ateş hoşgeldin canım:)nasılsın görmeyeli?
hoşbuldum sevdecim
iyiyim sen nasılsın :)
Gümüş
19-12-2007, 01:33 PM
teşekkür ederim canım bende iyiyim:)
ne güzel :)
uzun zamandır görüşemiyorduk :confused:
qanki
19-12-2007, 05:56 PM
ya geçen gün bi başlık görmüştüm forumda -bunda yada diğerinde.- 2008den ne bekliyorsunuz gibi bişeydi. bi dilek hakkı gibi yeni yıldan. 2 gündür düşünüyorum, 2008den hiçbişey beklemiyorum ya. keşke şu olsa dediğim hiçbişey yok. umudum yok daha doğrusu. acaba ne istesem bana bi fikir verin. sanki lambamdan cin çıkmışta ben dilek haklarımı kullanamıyormuşum gibi hissettim. ama öyle bişey olsunki umutsuz olmadığım bişey olsun. yapabileyim başarabileyim. önerisi olan?
inci tanesi
19-12-2007, 07:04 PM
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.:);)
Nefertiti
19-12-2007, 07:06 PM
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.:);)
Merhabalar..hoşgeldin
Sizinde bayramınız kutlu olsun..
qanki
19-12-2007, 07:09 PM
hoşgeldin inci tanesi. burayı çok seveceksin emin ol. tecrube konuşuyo ;)
Nefertiti
19-12-2007, 07:16 PM
Sevde ciğim,nasılsın canım.
Senin elinden geliyo, o güzel ellerinle .bir tepsi baklava yapıp koysana akşam çayına bayramda gider gelir yeriz.:)
Gümüş
19-12-2007, 07:18 PM
hoşgeldin inci tanesi :)
9 ŞUBAT
19-12-2007, 07:40 PM
aramıza hoş geldin inci , seninde bayramın kutlu olsun .
9 ŞUBAT
19-12-2007, 07:43 PM
iyi akşamlar nasılsın sevde ozlemişiz seni .
Gümüş
19-12-2007, 07:49 PM
Sevde ciğim,nasılsın canım.
Senin elinden geliyo, o güzel ellerinle .bir tepsi baklava yapıp koysana akşam çayına bayramda gider gelir yeriz.:)
teşekküğrler ablacım.tabi memnuniyetle yaparım.ama şimdi yemek hazır beni çağırıyorlar.biraz sonra söz;)
mavigece
20-12-2007, 12:36 AM
sevdecim ben de seni özledim..görünce sevindim..nasılsın..ben bayram sonuna kadar çok yoğun çalışıyorum.sonra sabah akşam buradayım..:)
9 ŞUBAT
20-12-2007, 01:05 PM
sevdecim ben de seni özledim..görünce sevindim..nasılsın..ben bayram sonuna kadar çok yoğun çalışıyorum.sonra sabah akşam buradayım..:)
kolay gelsin , desene yandık acaba bayramı biraz dahamı uzatsak ?
9 ŞUBAT
20-12-2007, 02:15 PM
site bundan daha boş olamazdı , oh be eski gunleri ozlemişim valla
ne guzel o gunlerde bomboş sitenin odalarında kendi kendime dolaşırdım kendim yazar kendim okurdum ,
aynı şimdiki gibi bomboştu site ,
a haksızlık etmeyeyim şu anda hiç olmassa ruhlar gezmekte etrafımda .
Ben geldim herkesin bayramı kutlu olsun :)
drsnylmaz
20-12-2007, 02:57 PM
Bugün bayram fakat ben daha henüz hissedemedim, zaten ailemizden de uzaktayız, gurbet ne yana düşer be usta?????:confused:
o konu da şanslıyım işte...
daha yaşım küçük olduğu için hala ailemin yanındayım ve iyi ki de yanlarındayım... :)
gurbetlik zordur ama yaşamasam bile anlayabilirim... :(:confused:
Gümüş
20-12-2007, 03:18 PM
herkese iyi bayramlar:)ben geldim kimse yokmu?
9 ŞUBAT
20-12-2007, 03:32 PM
herkese iyi bayramlar:)ben geldim kimse yokmu?
geldim
ben varım .
olvido
20-12-2007, 03:38 PM
bende geldim
ben et grmeye dayanamıyorum ne yapıcam yaa
BeYaZ_KeLeBeK
20-12-2007, 03:45 PM
selam herkese...sonunda kavuştum siteye...arkadaşlar internetten araştırdım ve sorunu buldum...
diğer sitede açtığım başlığa bilgilendirme yaptım....ordan okuyun derim...önemli bir sorunmuş bu...reyhann ablada ulaşamıyormuş siteye...umarım onada faydası olur...
herkesin bayramın kutlu olsun.....:)
tekrar hoşgeldimmm;)
olvido
20-12-2007, 03:48 PM
hoşgeldin seni burda görmek ne güzel
Gümüş
20-12-2007, 03:51 PM
hoşgeldin beyaz kelebek:)sevindim sorununun çözüme kavuşmasına.nasılsın?
esin_29
20-12-2007, 03:51 PM
Merhabalar.. Samimi ve içten duygularımla,hayatlarınızın bayram güzelliği olması dileğiyle..Bende burdayım unutmayın benide..Görüşmek Üzere..
BeYaZ_KeLeBeK
20-12-2007, 03:53 PM
hoşgeldin beyaz kelebek:)sevindim sorununun çözüme kavuşmasına.nasılsın?
canım teşekkür ederm..olvido sanada teşekkürler...
iyi olmaya çalışıyorum sevdecim...zor oluyor ama olacak inşallah...umudumu kaybetmemeye çalışıyorum....sen nasılsın canım?
Gümüş
20-12-2007, 03:53 PM
geldim
ben varım .
merhaba megan:)olvido bende şuan aynı sorundan dolayı sigaram bitti onu bile almak için dışarı çıkamıyorum.çünkü bizim binanın kurbanları hemen evin karşısında kesiliyor:(kokuda öldürecek beni.
Gümüş
20-12-2007, 03:54 PM
[QUOTE=BeYaZ_KeLeBeK;6287]canım teşekkür ederm..olvido sanada teşekkürler...
iyi olmaya çalışıyorum sevdecim...zor oluyor ama olacak inşallah...umudumu kaybetmemeye çalışıyorum....sen nasılsın canım?[/QUOTE
sevindim iyi olmana.bende ugün iyiyim şükür.sadece birasz sonra sigara krizine girebilirim.sigaram bitti dışarı çıkamıyorum.niye dün akşamdan almadımki sanki:confused:
9 ŞUBAT
20-12-2007, 03:54 PM
merhaba megan:)olvido bende şuan aynı sorundan dolayı sigaram bitti onu bile almak için dışarı çıkamıyorum.çünkü bizim binanın kurbanları hemen evin karşısında kesiliyor:(kokuda öldürecek beni.
bak buda guzel bir yontem ,
sigara içirmemek için her sigara satış magazasının yanına bu posterlerden koymalı .
9 ŞUBAT
20-12-2007, 03:55 PM
ne guzel herkes burada sevindim ya .
olvido
20-12-2007, 03:56 PM
canım benim bende kendimi kapattım odaya
hem biraz olsun sigara içmemiş olursun hemde kokuyu çekmemiş
Gümüş
20-12-2007, 03:58 PM
Merhabalar.. Samimi ve içten duygularımla,hayatlarınızın bayram güzelliği olması dileğiyle..Bende burdayım unutmayın benide..Görüşmek Üzere..
sağol esin seninde bayraın kutlu olsun.güzel bir bayram geçirmen dileği ile.
olvido
20-12-2007, 04:00 PM
çok üzgünüm arkadaşlar hala misafir gelmedi evde sabahtan beri hazır bekliyorum hiç bir bayram böle olmazdı
Nefertiti
20-12-2007, 04:02 PM
Bende burdayım:p
Umarım herkesin günü çok güzel geçiyordur..
Gümüş
20-12-2007, 04:05 PM
hoşgeldin bronz abla:)inşallah.
Gümüş
20-12-2007, 04:09 PM
benim tatlı kardeşim elohir hoşgeldin canım.bak hepimiz burdayız.senide bekliyoruz:)
olvido
20-12-2007, 04:09 PM
ne güzel herkes burada
iyiki burası var yoksa sıkıntıdan patlardım
BeYaZ_KeLeBeK
20-12-2007, 04:10 PM
ne guzel herkes burada sevindim ya .
hee bende burdayım yineee....:)
babyrose
21-12-2007, 12:18 AM
herkese merhaba
sizleri çok ama çok özledim
uzun zaman oldu biliyorum :(hep aklımdasınız ama
bir türlü fırsat bulup siteye uğrayamıyorum.
inşallah beni birgün siteden atmazlar:D
herkese iyi bayramlar
9 ŞUBAT
21-12-2007, 02:56 PM
herkese merhaba
sizleri çok ama çok özledim
uzun zaman oldu biliyorum :(hep aklımdasınız ama
bir türlü fırsat bulup siteye uğrayamıyorum.
inşallah beni birgün siteden atmazlar:D
herkese iyi bayramlar
merak etme sen izinli oldugundan sorun yok , ama arada merhaba demessen o zaman duşunmek lazım .
mavigece
22-12-2007, 02:11 AM
kolay gelsin , desene yandık acaba bayramı biraz dahamı uzatsak ?
geldimmmmm..:pbaktım bayramı uzatmamışsın bende koştum geldim...:D:D
Gümüş
22-12-2007, 12:36 PM
geldimmmmm..:pbaktım bayramı uzatmamışsın bende koştum geldim...:D
hoşgeldin mavigece seni gördüğüme sevindim:)ancak yetişemedim malesef:(
9 ŞUBAT
22-12-2007, 12:42 PM
hoşgeldin mavigece seni gördüğüme sevindim:)ancak yetişemedim malesef:(
hiç merak etme sevde mavigeceyi yakalarsın , nasıl olsa biz bayramı uzatırız daha .
Ben geldim kimse yok mu...????? :)
Gümüş
22-12-2007, 05:09 PM
aslında ben sabhtan beri onlineydim ama pcnin başında değildim canım.şimdi geldim sen gitmişsin ateş:(
Gümüş
22-12-2007, 05:09 PM
hiç merak etme sevde mavigeceyi yakalarsın , nasıl olsa biz bayramı uzatırız daha .
inşallah megan bu sıralarda bir türlü vakitlerimiz çakışmadı kısmet ne diyim:rolleyes:
Gümüş
22-12-2007, 05:17 PM
mavigeceee hoşgeldin:):p
mavigece
22-12-2007, 05:41 PM
hoşbulduk sevdecim nasılsın...özledim sizleri...
Gümüş
22-12-2007, 05:42 PM
bizlerde seni çok özledik mavigece.bir daha bu kadar ara verme:)
mavigece
22-12-2007, 05:47 PM
tamam canım vermem...:)şimdi benim çıkmam gerekiyor...malum ufaklık özlemiş beni paşimden ayrılmıyor...gece sohbetinde görüşmek üzere...;)
Gümüş
22-12-2007, 05:48 PM
görüşürüz mavigece :)ufaklığı benim için öp:)
biricik
24-12-2007, 09:58 AM
merhaba arkadaşlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramınızı kutlarım:)
BeYaZ_KeLeBeK
24-12-2007, 04:50 PM
mavigece seni çok özledim...:(
Gümüş
24-12-2007, 04:52 PM
hoşgeldin beyaz kelebek:)mavigece biraz önce çıktı canım.
BeYaZ_KeLeBeK
24-12-2007, 04:55 PM
hoşbuldum canım...bir türlü görüşemedik onunla yaa uzun zamandır...
sen nasılsın canım :confused:
Gümüş
24-12-2007, 04:58 PM
ben iyiyim şükürler olsun.asıl sen nasılsın kendini biraz daha toplamışsındır umarım.
9 ŞUBAT
24-12-2007, 05:42 PM
herkese iyi akşamlar
Gümüş
24-12-2007, 07:23 PM
niye kimse konuşmuyor arkadaşlar:confused:
BeYaZ_KeLeBeK
24-12-2007, 11:57 PM
sevdecim senden benden başka kimse yok galiba..:confused:
Gümüş
24-12-2007, 11:58 PM
evet canım bu saatlerde böyle oluyor.yarım saate kadar mavigece gelir:)onunla genelde bu saatlerde görüşüyoruz:)
BeYaZ_KeLeBeK
25-12-2007, 12:01 AM
aa öylemi...inşallah gelir...çok uzun zaman oldu onunla konuşamayalı...
naptın canım sen en son konuştuğumuzdan beri:)
Gümüş
25-12-2007, 12:04 AM
mutfak işleriyle ilgilendim.misafir geldi.onlarla ilgilendim.sen iyisin dimi?
BeYaZ_KeLeBeK
25-12-2007, 12:07 AM
eh işte canım iyi desem benim iyiliğimden ne olur buaralar..idare ediyorum işte..
Gümüş
25-12-2007, 12:11 AM
yakında cıvıl cıvıl olacaksın eminim;)
BeYaZ_KeLeBeK
25-12-2007, 12:12 AM
inşallah o günleride görürürz....burdan paylaşırım sizle yine...ama şu an çooook uzak geliyor...:o
bir umutlanıyorum gelecek için bir dibe vuruyorum...bakalım sonum nereye varacak
Gümüş
25-12-2007, 12:15 AM
bir kaç ay ağır olur.sonra bir gelir aklına,bir gider,sonraki zamanlardada iyice hayal olur,ve en sonunda tamemn unutulur emin ol canım;)
BeYaZ_KeLeBeK
25-12-2007, 12:17 AM
evet canım bakalım zaman ilacı olsun yaramın:(
keşiş
25-12-2007, 03:36 AM
Evet, kesinlikle bi chat odası lazım bu foruma da. Neden derseniz, bence hızlı cevaplar yetişemiyor birbirleriyle iyi arkadaş olan üyelerin paylaşımlarına.
9 ŞUBAT
25-12-2007, 12:26 PM
[QUOTE=keşiş;6991]Evet, kesinlikle bi chat odası lazım bu foruma da. Neden derseniz, bence hızlı cevaplar yetişemiyor birbirleriyle iyi arkadaş olan üyelerin paylaşımlarına.[/QUOTE
haklısın keşiş , ama diger sitedeki sorunları biliyorsun o yuzdende admin uygun bir chat sistemi buluncaya kadar ne yazıkki bu şekilde idare edicez .
Nefertiti
25-12-2007, 02:11 PM
aa kızlar ne güzel,gündüzde buluştuk sizi gördüğüme sevindim
nasılsınız ??
Gümüş
25-12-2007, 02:52 PM
ben iyiyim şükürler olsun ablacım.sen nasılsın?
Nefertiti
25-12-2007, 02:55 PM
İyi ki geldin canım yaa,patlıyodum sıkıntıdan eh iyiyim işte malum iş problemleri
biraz canımı sıkıyor,çok yoruluyorum
Nefertiti
25-12-2007, 02:58 PM
Sitede de bir sürü kişi var,olanda konuşmuyo herkes hep birilerinden bekliyo
n olur önce sen konuşsan
Gümüş
25-12-2007, 03:30 PM
ablacım dalmışım vallahi:oben geldim sohbete sende çıkmışsın:(
biricik
25-12-2007, 05:42 PM
slm ben geldimm ee kim varmış bakayım burda
Gümüş
25-12-2007, 06:23 PM
şimal abla hoşgeldin canım:)
şimal
25-12-2007, 06:39 PM
hoşbuldum sevdecim,seni görmek çok güzel ;)
biricik
25-12-2007, 06:42 PM
slm şimal hoşgeldin nasılsın
şimal
25-12-2007, 06:50 PM
tşk.ederim biricik,hoşbuldum sen nasılsın ?
babyrose
25-12-2007, 07:24 PM
site sakinleri merhaba
inşallah görüşmeyeli herkes iyidir.
kirazmevsiminin çok iyi olduğunu biliyorum
onun adına çok sevindim.
diğer arkadaşlarda iyidir umarım.
kalmak sohbet etmek isterdim.
benim afacanlar durmuyor:( ne yazık ki
fırsat bulursam tekrar uğrarım
kendinize çok iyi bakın.
yüzünüzden gülücükler eksik olmasın:D
9 ŞUBAT
25-12-2007, 10:22 PM
iyi akşamlar herkese , geçiyordum ugradım umarım iyisinizdir .
Nefertiti
25-12-2007, 10:33 PM
İyi akşamlar ,Megan...teşekkür ederiz..Umarım sende iyisindir.
Bende kızları bekliyorum gelen giden yok henüz.
Gümüş
25-12-2007, 10:37 PM
iyi geceler arkadaşlar:)
Nefertiti
25-12-2007, 10:40 PM
iyi geceler arkadaşlar:)
İyi geceler,canım,nasılsın gerçi sormama gerek yok iyi olduğunu görüyorum.
mesajlarına yansıyor;)
keşiş
25-12-2007, 10:43 PM
İyi geceler herkese. Görünen o ki sabaha kadar gene buradayım :)
Gümüş
25-12-2007, 10:43 PM
bugün gerçekten uzun süredir olmadığım kadar iyiydim ablacım ama son bir saattir benimkiler yine gelmeye başladı sanırım.içime hüzün girdi sebepsiz yere.içeride kalabalık misafir var.sigara içmek için kaçtım odama.
Gümüş
25-12-2007, 10:45 PM
hoşgeldin kesiş.bizlere bir arkadaş daha katıldı bronz abla.gece bekçileri çoğalıyor:)
Nefertiti
25-12-2007, 10:45 PM
İyi geceler herkese. Görünen o ki sabaha kadar gene buradayım :)
İyi geceler Keşiş,istikrarlı olmana sevindim.ama benim çıkmam lazım umarım beni mazur görürsünüz,yarın görüşmek üzere...Muhabbetiniz bol olsun..
iyi geceler..
Gümüş
25-12-2007, 10:47 PM
görüşürüz canım iyi geceler;)
biricik
26-12-2007, 01:16 PM
slmm kim var kim yok
Gümüş
26-12-2007, 01:21 PM
selam biricik ben burdayım:)nasılsın bugün?
biricik
26-12-2007, 01:22 PM
evett 500 msj oluyor cahil mi oluyorum nee
iyiyim sevdcim sen nasılsın
biricik
26-12-2007, 01:24 PM
ben yemeğe kaçıyorum yazın ama ben cv p yazarım
Gümüş
26-12-2007, 01:30 PM
afiyet olsun biricik:)
biricik
26-12-2007, 01:45 PM
bana yemek kalmadı geç gidinceee :( bakkaldan idare edeceğim:o
9 ŞUBAT
26-12-2007, 02:16 PM
birgunde ogle yemegi yemeyiver kotumu ince kalırsın .
biricik
26-12-2007, 02:44 PM
ama gebereceğim zayıflıktan :eek:
_tubi_
26-12-2007, 04:45 PM
iyi akşamlar herkesee...
nasılsınız bakalım_?
kimse yok galiba:(şansıma küseyim ben de bari:(
drsnylmaz
26-12-2007, 05:09 PM
iyi akşamlar herkesee...
nasılsınız bakalım_?
kimse yok galiba:(şansıma küseyim ben de bari:(
selam tubi
tşkkürler sen nasılsın?:)
_tubi_
26-12-2007, 05:16 PM
ben de iyiyim teşekkürler:)
drsnylmaz
26-12-2007, 05:17 PM
nasıl geçti günün?
_tubi_
26-12-2007, 05:21 PM
iyiydi:)
ama bugün pek soru çözemedim:(hocalar izin vermedi...
seninki nasıldı?
biricik
26-12-2007, 05:22 PM
slm naber arkadaşlar
_tubi_
26-12-2007, 05:24 PM
hoşgeldin....iyidir saol sen?
9 ŞUBAT
26-12-2007, 05:25 PM
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız .
drsnylmaz
26-12-2007, 05:27 PM
ben öğrencilerime her zaman test çözmeleri için fırsat vermeye çalışıyorum, tabii onlarda işlemeleri gereken yerleri ders saatlarine sığdıramayınca bunlar olabiliyor,,,,
benim günüm yorucuydu, erken uyuyacağım galiba,,,
drsnylmaz
26-12-2007, 05:27 PM
teşekkürler biricik siz nasılsınız
drsnylmaz
26-12-2007, 05:28 PM
megan sana da iyi akşamlar, nasılsınız
9 ŞUBAT
26-12-2007, 05:30 PM
teşekkur ederim iyiyim sizler nasılsınız ,
herkese guzel bir akşam dilerim .
biricik
26-12-2007, 06:16 PM
nerdesiiinnn megaaaannnn
bende geldim
hoşgeldin biricik :D
biricik
26-12-2007, 06:29 PM
aaa esinde burda esiinn duyy sesimi
canım arkadaşım naberrrr:)
biricik
26-12-2007, 06:29 PM
bende geldim
hoşgeldin biricik :D
hoşgeldin ateşşş nasılsın;)
İyiyim biricik sen nasılsın :)
biricik
26-12-2007, 06:42 PM
aslında iyiyim mutluyum özcan beni mutlu etti:D
keşiş
26-12-2007, 06:56 PM
Selam buradan herkeslere. Chat odalı günlere inşallah hep beraber :)
Gümüş
26-12-2007, 06:59 PM
selam kesiş hoşgeldin..şimdilik böyle idare ediyoruz ama inşallah diyelim:)
9 ŞUBAT
26-12-2007, 08:28 PM
beterin beteri var bunada şukur .
Gümüş
26-12-2007, 11:02 PM
Selam buradan herkeslere. Chat odalı günlere inşallah hep beraber :)
kesiş bence böyle daha iyi.biraz önce diğer sitede chat odasında sinir oldu herkes:mad:.saygısız bir insan yüzünden:mad:.en azından burada daha sonradanda görebilme şansları var modlarınki olaya el atabilirler.
9 ŞUBAT
26-12-2007, 11:10 PM
kesiş bence böyle daha iyi.biraz önce diğer sitede chat odasında sinir oldu herkes:mad:.saygısız bir insan yüzünden:mad:.en azından burada daha sonradanda görebilme şansları var modlarınki olaya el atabilirler.
bu konuda sevde çok haklı , o yuzden admin daha iyi bir chat odası oluşturmaya çalışıyor ondan biraz zaman alabilir .
mavigece
27-12-2007, 01:27 AM
bu konuda sevde çok haklı , o yuzden admin daha iyi bir chat odası oluşturmaya çalışıyor ondan biraz zaman alabilir .
acelesi yok zaten odanın...böyle de güzel...hatta odadan daha iyi diyebilirim...;)
biricik
27-12-2007, 11:13 AM
ne demek geçersiz hayat lak lak yapmaya ooo başlamadınmı sen:eek:
Nefertiti
27-12-2007, 12:23 PM
Lak lak a ben de gelsem nasıl olur :)
Her zaman bekleriz arkadaşım....
biricik
28-12-2007, 12:36 PM
slmmm herkese kimswe yok muuuu:confused:
9 ŞUBAT
28-12-2007, 12:39 PM
ben varımmmmmmmmm.
biricik
28-12-2007, 12:39 PM
nasılsın megan:o benim canım sıkkın:(
YAĞMURR
28-12-2007, 01:24 PM
selam biricik..
YAĞMURR
28-12-2007, 01:25 PM
ben geldim sen gitmişin biricikk başkada kimse yok sanırım..