PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çirkinlik

tuhan
11-02-2015, 05:50 PM
Arkadaşlar çok uzun zamandan beri depresyondayım. 5 yıldan fazladır. Aslında bütün sorunlar üniversitede başladı. Daha doğrusu lise 3de başladı. Daha öncesinde sosyal, sevilen biriyken bir anda kimse tarafından umursanmayan, sosyal fobisi yüksek, toplumdan soyutlanan biri haline geldim. Sonrasında üni başlamsıyla hazırlık sınıfında hiçbir organizasyona çağrılmayan, kaale alınmayan ve sevilmeyen biri haline dönüştüm. Üstelik sosyal olmak için çok çabaladım.Kimseyi kırmayan, hakkında kötü düşünmeyen biriyim. Ama sonuç alamadım. Bu arada hiç kız arkadaşım olmadı. ünide 6 sene geçirdim ve düzgün bir arkadaşım bile olmadı. Şimdi ise dışarı çıktığımda insanlar bir garip bakıyor.Çoğu zaman gülüyorlar. İnsanlar uzaylıymışım gibi davranıyorlar. Biryerlerde bir sorun olduğunu farkedebiliyorum. Girdiğim ortamlarda kimse benle konuşmak muhabbet etmek istemiyor, çoğunlukla dışlanıyorum. Mesala kafileyle bir geziye gittik kimse benim yanıma oturmak bile istemiyor.
Tip konusuna gelirsek aynaya bakınca kendimi çok çirkin görmüyorum. Ama bütün bunların nedeni olmalı değilmi? Mesala sınıfta bir yere oturıyım, herkes tip tip bana bakıyor. Gerçekten bıktım bu durumdan...

antepli
11-02-2015, 06:39 PM
şimdi bence sende sosyal fobi ve beden disformik hastalığı var.
doktora başvur ilaçla düzelirsin.
sende depresyon da var.
sosyal fobide kullanılan ilaçlar antidepresandır ve depresyon da geçer.