Adighe
11-02-2015, 10:00 AM
Herkese merhaba iş arkadaşlarımla anlaşamıyorum nedeni şu ben işe başladım başlayalı her işe kosturuyorum kendileri bi zahmet edipde kalkmıyorlar yerlerinden daha sonra biri gelip birşey söyleyince bana atarlanıyorlar yaptığım işi seviyorum boş oturabilen biriside değilim.Ancak anlayamıyorum bu kafayı mutlu değilim ben müdürlerimle iş paylaşımının adaletli olması icin konustum ama kötü ben oldum diğerleri gitti senin oğlun ne iş yapıyo kızın kaç yasında vs vs vs muhabbetler. Benim açımdan çekememezlik varmı derseniz yok zaten işini mevcut personel arasında en iyi yapan birisiyim yetkili müdürden sonra ne olursa olsun iş için gelinir bana danısılır ama anlayamıyorum bu arada muhasebeciyim.Son iki yılım böyle hep baskı gördüm iş arkadaslarımdan iki yıl olmus benle işe başlayan arkadaslar hergün yaptıgı işi bugun bile soruyolar nasıl oluyo diye ama bilemiyorum kafaya cok takan birisiyim.Son zamanlarda maddi durumumda iyi değil kredi borcum var üstüne dolandırıldım ve aylık maaşımdan giderim cıkınca 250 300 tl param kalıyor bunada şükür ama anlayamıyorum isyan etmek değil de kafama takmadan yaşamak istiyorum.İş yeri cok etkiliyo beni sabah girip aksama kadar bir kişiyle konusmaz oldum o kadar yoruldum.sosyal hayatım iyi dans kursuna gidiyorum arkadaslarım var ama haftasonu dışarı cıkmak istiyorum ama haftaiçi iş zaten yoruluyorum diyorum cıksamda cok fazla kalmıyorum 3 5 saat.Hep düşünceliyim kimse muhabbet etmiyor işin garibi ne söyleyecegimide bilmiyorum insanlara karsı ben napmalıyım bilmiyorum sevilen biriyim ama adalet istiyorum içinde fesatlık olan insanlar yanımda ve ben mecburum emek verdim 2 yıl gece 1 2lere kadar haftasonu mesai derken cok emek verdim başka yere gidip emeğmi çöpe atmak istemiyorum ama galiba yapmam gereken bu yardımlarınız için teşekkür ederim :confused: