PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Allah rizasi icin yardim edin .

umutsuzhayat
22-01-2015, 02:07 AM
Siteye yeni uye oldum . Ben 2 senedir disari cikamiyrum . Zihnimi baskasi yonlendiriyor gibi . Konusulanlari anlamiyorum . Yada yanlis fikirler cikartiyorum . Cinsel takintilarim var . Dini takintilarim var . 22 yasindayim . En verimli yaslarimi evde heba ediyorum . Askere gidemedim . Kafamda insanlarla konusuyorum . Evrenden msjlar aliyorum . Hislerimi duygularimi kaybettim .

dreamer8
22-01-2015, 09:22 AM
Evden çıkmayan insanları askere almazlar zaten. Asker gerçekten zorlu bir görev. Cinsel ve dinsel takıntıların hakkında somut örnekler verir misin? Bu arada eğer beynin takıntı üretmeye odaklanmışsa ki öyle görünüyor, sürekli adı sanı konmamış yeni takıntılar bulabilirsin. Eğer hedefin "tedavi olup, düzelip birşeyler yapıyım" demekse bundan vazgeç, insan içine karış ve toplumda tedavi ol, meşgul ol, iyi kötü bir işe gir. Yoksa daha uzun senelerin 4 duvar arasında durumunu ağırlaştırarak heba olur. Geçmişler ola.

umutsuzhayat
22-01-2015, 03:23 PM
İnsan sesleri şarkı sesleri duyunca beynim hipnoz oluyor sankı . iki kişi karşılıklı konuşurken yanlarında olmama rağmen ne knştuklarını anlamıyorum onlar bnm zihnimden geçenleri okuyor ve bnm aklımı yönlendiriyor . bi şarkı sesi duysam şarkı normal olarak dinleyemiyorum şarkıyı soyleyen kişi o sözleri bnmle knuşuyormuş gibi algılıyor tripten tribe giriyor kafamı yerinden söküp atmak istiyoum . zihnim hep uykuda gibi bu kısa süreli dalma değil insan sesi duydugumda beynim hipnotize oluyor özgürce düşünüp anlayamıyorum hp başkasının kontrolünde beynim . Gözlerim hep kocaman kitlenmiş bakıyorum etrafa bitkisel hayatta gibiyim . televizyon izleyemiyorum herşey oyun gibi . televizyondakiler bi program degılde aralarında konuşurken tv dekiler yine bnm hakkımda konuşuyor aklımdan gecenlere yorum yapıyor sankı . soyledıklerı hersey aklımdan gecenlere isabet ediyor . insanların knşması shbet etmesı cok sacma gelıyor .zhnım anlamlarla degıl sozcuklere kıtlenerek calısıyor . bnmle knşmak knşmak isteyen hrkes bnm zihnimi okumak için konuşuyor oyun yapıyor bana . herşeyden şüphe duyuyorum neyin belirtisi bnlar hp problem gerçekten ne anlamıyorum ......

illegal
22-01-2015, 05:32 PM
doktora gittin mi? mutlaka iyi doktora görünmelisin. bu şekilde yaşamak çok zor. daha da ilerlemeden hemen tedaviye başlanmalı.

Yigit
22-01-2015, 06:48 PM
Evrenden ne tür mesajlar alıyorsun