PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aileme Hasta Olduğumu İnandıramıyorum

mexi43
15-01-2015, 07:05 PM
Merhabalar ben Mehmet Can .Ailem hastalıklarımı görmezden geliyor herşeye bundan birşey olmaz ne ki bu sıyrık gibisinden yaklaşıyorlar olaylara 2 gündür ölücek derecede öksürüyorum okulda evde bilgisayar oynarken dua ederken bile :D .neyse bu öksürük beni deli ediyor öksürük çıldırtıcak beni okadar çok öksürüyorumki kardeşim yeter diye bağırmaya başladı :D sanırım numara yaptığımı falan zannediyor :/ herneyse anneme hasta olduğumu nasıl kanıtlayabilirim ayrıca yarın sınav falanda yok :D kaytarmak değil amacaım gerçekten umarım yardım edersiniz :)

Ruzulhuzun
15-01-2015, 08:01 PM
Hasta olduğunu kanıtlamak yerine bi doktora görünebilirsin gerçi doktorun yapacak bi şeyi yok bi antibiyotik verip gönderecek.iyileşmeye bak o halde bol bol bitki çayları ve ekşi şeyler iyi gelecektir.yalnız öksürüğün sebebi de önemli neden öksürüyosyn mesela benim öksürük krizlerine girdiğim olurdu öksürmeden duramazdım boğuluyor gibi oluyordum.ozamanlar ağzıma karanfil atıyordum biraz faydası oluyordu.bu tür bi öksürükte karanfil ve nane de faydalı oluyor.havalar soğuk olduğu için aynı zamanda c vitamini almayada özen göstermelisin.bal zencefil bunlarında faydası var.umarım çabuk iyileşirsin iyi forumlar...

Yigit
15-01-2015, 08:19 PM
Bende Cuma Matematik kurtarma sınavı olmasına rağmen eve döndüm rapor aldım yatıyorum.Ailem çok kızdı.

dreamer8
16-01-2015, 03:37 PM
Annen ayıp ediyor dostum. Sağlıktan önemli şey var mı ya. Tükürüyüm sınavına. Kabalığımı bağışla ama sana hak verdiğim için söyledim bunları. Geçmiş olsun. sınavlarında başarılar dilerim.