PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardim, okb mi ??

Ankarali
25-12-2014, 11:49 PM
meraba ben 20 yasinda universite ogrencisiyim belli bir suredir cesitli antidepresan kullaniyorum yaklasik 2 senedir son 5-6 ayda obsesyonla ugrasmaktayim. Daha once rahatsizliklar oldu ancak pek zorlamadi beni ve caresini bi sekilde buldum. Fakat son olarak 2-3 haftadir sacma sapan biseyle ugrasiyorum. Olmayan biseyi kafamda olmus gibi canlandiriyorum ya da aklima kotu bisey geliyo bunu olmus gibi dusunuyorum mesela internette gezerken birine kufur ettim mi diye dusunuyorum en basit ornegi. Etmedigimi biliyorum ama yine de kafamdan atamiyorum. Internette arastirdim bi kac kisiye rastladim ayni sorunla ugrasan. Bekliyorum sadece acaba gecicek mi diye. Olmazsa yardim alicam. Sizden istegim dusunceniz ?

dreamer8
26-12-2014, 09:31 AM
Beynin ya fazla boş kalıyor ya da fazla çalışıyor. Takıntıların çoğu sırf düşünmek istemediğin için başına gelir. Ondan kurtulmaya çalışma. Kendini meşgul etmelisin. Hayat pamuk ipliğine bağlı değil, bunlar ufak takıntılar, kök salmalarına ve ilerlemelerine izin verme. Kendini çok dinleme. 15-25 yaş arası beyin inanılmaz bir güce erişiyor ve insanlar bazen bu gücün altında eziliyor. Hasarsız atlatmak için fazla çabalama. Mükemmeliyetçiliği bırak. Biraz dağınık, kirli ve tertipsiz ol.

Ankarali
26-12-2014, 01:23 PM
Tesekkur ederim. Burda yeniyim yanlis bi yere mi yazdim onu da bilmiyorum ama tekrar sagolun

dreamer8
26-12-2014, 04:42 PM
Rica ederim. Doğru yere yazdın. Zihnini ve bedenini meşgul etmeni öneririm. Boş kalma, fazla enerjini at, günde en az bir saatini gökyüzünün altında geçir, fazla yalnız kalma. Zihnin doğruyu bulacaktır.