Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buraya Dikkat..!

qokhann
23-12-2014, 08:11 PM
Yaklasık ıkı sene once cok agır bır okb yasadım hayatım cehenneme dönmüştü 24 saat aklıma sacma sapan dusunceler gelıyordu doktora gıttım ve ıkı senedır ılaclarımı duzenlı kullandım kontrollere gıttım aksatmadım cok sukur eskısıne gore daha ıyıyım ılaclarıda azalttırdı doktor bu ay ıcerısınde bıraktıracagını soyledı bende hazırım bırakabılırım dedım aklıma gelmıyormu gelıyor ama eskısı gıbı uzun surmuyor ve korku yasamıyorum beynım tepkısızlestı sukredıyorum halıme yınede hastalık tamamen gecmıyor ama eskısı gıbıde acı vermıyor alıstım artık tek sorunum ılacı bıraktıktan sonra tamamen eskısı gıbı tekrarlarmı dıye korkuyorum yoksa kendıme guvenıyorum tecrubelı arkadaslar cevap.beklıyorum tekrar kotulesırmıyım yoksa artık ıyılık halım devam edermı azalttım ıkı aydır sıkıntı yok aklıma gelıp gıdıor korku rahatsız etmıyor cevap yazarsanız sevınırım

Yigit
23-12-2014, 08:24 PM
Düzenli olarak doktor kontrolünde tedavi görmen çok iyi. Eskisi gibi olmaz ancak yoğun stres ve depresyon halinde biraz artış gözlenebilir. İlaç me verdi dotor ve dozu ne kadar?

qokhann
23-12-2014, 10:45 PM
paxıl 60 mg ye kadar cıktım gunde 3 tane paxıl 20 mg ıcıodum bıde aksamları abılıfıy 5 mg ıctım abılıfıyı kestık sonra paxıl suan sadece bıtane 20 mg ıcıyorum cok sukur azalttım kendıme geldım dıyebılırım bu ay sonuda bıtırcek yavas yavas

Yigit
23-12-2014, 11:08 PM
Paxil kullaniyor herkes bana doktor paxil vermedi hiç
Abilify ,selectra ve risperdal kullanmistim.
Umarim daha iyi olursun. Olmasa da canini sıkma o kadar, eskisinden daha iyi olacagin kesin.

güneş1
24-12-2014, 03:56 AM
Bende uzun süre ilaç kullandım ve artık sizin gibi kendimi çok iyi hissetmeye başlamıştım ve doktor kontrolünde ilacımı azaltarak bırakmıştım.. zaman ve sürelerini hatırlamıyorum ama bi süre sonra yine aynı düşünceler geri geldi ve kötü oldum gerçekten sonra tekrar başladım ve 10 aydır falan kullanıyorum..Bırakır mıyım tekrar? çok iyi olsamda bırakmam nasıl bi hastlıksa bırakmıyor insanın yakasını içten içe yiyip bitiriyor.

qokhann
24-12-2014, 11:56 AM
sen erken bırakmısındır ondan tekrar etmıstır kotu olsamda ılacsız mucadele edıcem ılac ıcmek acizlik gıbı bısey

Yigit
24-12-2014, 12:31 PM
Birakmasaniz da olur. En dusuk dozda ilaca devam edin ben selectra 50mg aliyorum günde
Kendime göre cok bunaldigimda 100 aliyorum bu sekilde kullaniyorum. Bir yarari olmasa da psikolojik olarak rahat hissettiriyor.

dreamer8
24-12-2014, 02:27 PM
İki sene, ilaç kullanımı için hiç de kısa bir süre değil. İyi hissediyorsan bırakma zamanın gelmiş zaten. Tekrarlamayacaktır. Doktor kontrolünde, kademeli olarak bırakmalısın.

qokhann
24-12-2014, 06:22 PM
Bende oyle dusundum aklıma yıne gelıo ama kontrol edebılıorum korku olmuyor uzunda surmuyor demekkı tekrar etmez ıns 2 sene kullandım yuksek dozda tekrar etmemesı gerek