Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayatımı cehenneme çeviren hastalık; okb...
hüzünn
23-12-2014, 02:41 AM
Ben hüzün; 25 yaşındayım. En son yazdığımda 23'ümdeydim. Aradan yıllar geçti bu hastalık geçmedi, daha da kötüleşti üstelik. Bu arada evlendim, bir buçuk sene katlanabildi eşim bana, bosanıyorum. Ve ben artık ölmek için can atıyorum...
beste
23-12-2014, 09:47 AM
Tedavi olmuyormusun ? kötü günde sana destek olmayan eşin için mi ölmek istiyorsun ??
yorum
23-12-2014, 10:34 AM
Kesinlikle o nasıl eş hani sağlıkta hastalıkta sözü?sizde yıpratmayin kendinizi okb umutsuzlukla daha çok beslenir. Okb yi yenmek mümkün.
hüzünn
25-12-2014, 12:15 AM
Kendim için ölmek istiyorum...
hüzünn
25-12-2014, 12:16 AM
Sözde kaldı işte...
yorum
25-12-2014, 12:30 AM
Hüzün ölmek yerine çözüm arasak. Hayatını biraz anlat istersen. Seni sıkan bunaltan. Okb değil seni ölümü isteyecek noktaya getiren büyük ihtimal. Belki biraz olsun teselli verebilecek sözcükler türetebiliriz.buraya üye olan her üyenin emin ol acı Bir hikayesi var.
dreamer8
25-12-2014, 04:27 PM
Hayatında yaptığın en doğru hamle 23 yaşında evlenmek olmuş ama tren raydan bir kere çıkınca demek ki bir daha yola girmiyor. Maalesef psikolojik sorunlar böyle, insana bir kere yapışınca ömürlük gidiyor. Erken bir boşanma, kusurlarının ve rahatsızlığının farkındasın ama hayat bitmedi, isyan yok, herşey Allahın takdiridir. Derdi de dermanı da veren O'dur. Sebat et. Günümüzde 3 evlilikten biri boşanma ile sonuçlanıyor ve etraf boşanmış insandan geçilmiyor. Yalnız değilsin, sayınız çok fazla. Zor bir süreçten geçiyorsun ama düzelecek herşey.
Ben hüzün; 25 yaşındayım. En son yazdığımda 23'ümdeydim. Aradan yıllar geçti bu hastalık geçmedi, daha da kötüleşti üstelik. Bu arada evlendim, bir buçuk sene katlanabildi eşim bana, bosanıyorum. Ve ben artık ölmek için can atıyorum...
9 ŞUBAT
25-12-2014, 05:44 PM
OKB aslında pek baş edilemeyecek bir rahatsızlık değil ama oldukça çaba ve sabır gerektiriyor .Oncelikle okb nizi fazla gozunuzde buyutmemeye çalışın ve beyninizin yapmak istediğinin tersini yapmaya odaklanın .
İlk başlarda bu çok çok zor gelicek ama bunu kontrol altına alabilmek mumkun ,yeter ki once kendinize inanın ve çaba gösterin ,gerisi çok daha kolay olacaktır .
hüzünn
26-12-2014, 09:55 PM
Facen varsa burdan zor oluyo telden giriyorum da ?
Bülent
20-05-2015, 08:19 PM
yine hortlamış bir başlık :)