PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : okb mi ne

ankara789
09-12-2014, 05:53 PM
merhaba ben bu yaz su sekilde bir sorun yasadım bir seyle ugrasırken birden aklıma babam ve bıcak geldi aynı sey ikinci kez oldu ilk ikisinde kafamı dagıttım bir sekilde fakat 3. defa aynı sey oldugunda tüm gece uyuyamadım ve kötü seyler aklımı doldurdu bıcagı alıp onlara zarar vermek gibi neredeyse 4 aydır zarar verme gibi düşünceler aklıma geliyor aynı tip seylerr yasayanlar oldu mu cipralex 10 mg basladım ayrıca. cevaplarınızı bekliyorum

Bülent
09-12-2014, 05:58 PM
merhaba ben bu yaz su sekilde bir sorun yasadım bir seyle ugrasırken birden aklıma babam ve bıcak geldi aynı sey ikinci kez oldu ilk ikisinde kafamı dagıttım bir sekilde fakat 3. defa aynı sey oldugunda tüm gece uyuyamadım ve kötü seyler aklımı doldurdu bıcagı alıp onlara zarar vermek gibi neredeyse 4 aydır zarar verme gibi düşünceler aklıma geliyor aynı tip seylerr yasayanlar oldu mu cipralex 10 mg basladım ayrıca. cevaplarınızı bekliyorum

bence bir psikyatra görünmeniz yerinde olur.
duygularınızı düşüncelerinizi anlatmanız gerekli..

ankara789
09-12-2014, 06:04 PM
merhaba zaten gittim okb teşhisi kondu benim merak ettiğim bu sekilde zarar verme okb si başlayan bir kişi olup olmadığı.Ayrıca tavsiye verecekler olursa mutlu olurum

Yigit
09-12-2014, 06:10 PM
merhaba zaten gittim okb teşhisi kondu benim merak ettiğim bu sekilde zarar verme okb si başlayan bir kişi olup olmadığı.Ayrıca tavsiye verecekler olursa mutlu olurum

Sana tek tavsiyem , varsa , başka bir doktora görün. Okb olabilir ama ya senin eksik/çekingen anlatmandan ya da doktorun dikkatsizliğinden yanlislik olabilir. Beraberinde benzer takintilarin yoksa ve öldürme,zarar verme gibi dürtülerin devam ediyorsa mutlaka farkli bir doktkra görünmeni tavsiye ediyorum.

ankara789
09-12-2014, 06:25 PM
baska var zamanında el yıkama oldu, şimdi şimdi fark ediyorum ocak kaparken sayma,elektrik düğmesi,para verirken tekrar tekrar sayma, cocukken bir yaz uyusturucu kullanıyorum diye süphe duyuyordum şimdi bu cıktı herhangi birsey yapacagım yok ailem cok iyidir , nefret yok birsey yok sadece aklıma geliyor bu yazinki olaydan önce hiçbir sey yoktu bu tarz olayı yasadıktan sonra bıcaga bakamama oldu kaldırttım vs

ankara789
09-12-2014, 06:26 PM
bir cok kez tik başladı ve sonlandı

ankara789
13-12-2014, 05:42 PM
Ilacla devam ediyorum faydali oldu yavas yavas

Yigit
13-12-2014, 05:58 PM
Ilacla devam ediyorum faydali oldu yavas yavas

Peki. Çok iyi , doktor gözetiminde ilaç kullanımına devam etmenizi tavsiye ediyorum. Sabırsız olmayın, ilaç tedavisi uzun vadede etkisini gösterecektir hemen bir iyileşme beklemeyin.

ankara789
13-12-2014, 06:02 PM
Tesekkurler herkes sifasini bulur umarim

ankara789
13-12-2014, 07:10 PM
Bir anlamadigim 2 defa yok ettigim dusunceyi(anksiyete) 3. Defa basaramadkm neden boyle oldu bunu dusunuyorum bazen neden oneleyemedim