Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalışan kadınlara çirkin yaklaşim

gülfem
05-12-2014, 08:10 PM
Akit'in internet sitesinde yayınlanan vaaz videosunda çalışan kadınlar için fuhuş suçlamasında bulunuldu.

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır.
Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor.”
Sosyal Doku Vakfı kurucusu Nureddin Yıldız’ın çalışan kadınlara yönelttiği fuhuş suçlaması Akit gazetesinin manşetine çıktı.
Yıldız, “Kadın çalışınca ‘Ümmet’ neler kaybeder?” başlığı ile yayınlanan videoda çalışan kadınlar için inanılmaz hakaretlerde bulundu…

Akit’in internet sitesinde yayınlanan videoda vaaz veren Nurettin Yıldız, çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini
ve “ümmete zarar” verdiğini söyledi. Çalışan kadınlar için “erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır” diyen Yıldız bir kadının çalışmayı tecih ederek fuhuşa hazırlık yapmış oldığunu iddia etti.

“HER ÇALIŞAN KADIN GÖZÜ DOYMAMIŞ ERKEK DEMEKTİR!”

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır.
O evinde erkeğini eksik bırkaıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir.

.................

montevo
05-12-2014, 08:14 PM
dinci takılanların hepsi çok ağır sapık bence.itibar etmeyin.

gülfem
05-12-2014, 08:18 PM

aynen katilyorum

Yigit
05-12-2014, 08:46 PM
Onlar karanlık çağını yaşasın , ben kadınların her türlü hakkını destekliyorum.

9 ŞUBAT
06-12-2014, 05:10 PM
Bu şekilde duşunen bir adama laf söylemeye dahi gerek yok .

Ancak konuya gelirsek böyle bir duşunce tamamen saçmalık .Dinimizde "bugun ölecekmiş gibi ibadet et,yarın ölecekmiş gibi çalış "der ,bunu derken de kadın erkek ayrımında bulunmaz .

İster kadın olsun ,ister erkek iş yerindeki arkadaşına eger farklı gözle bakıyor aykırı duşuncelere sahip oluyorsa ,o kişi ister çalışsın ister çalışmasın değişen bir şey olmayacaktır .

Ayrıca karı -kocanın cinsel hayatlarının durumunu düşünmek ,kimsenin ustune vazife değildir ,sadece kendilerini ilgilendirir .

GizliGozlemci
07-12-2014, 05:28 AM
Merhabalar, dün o malum videoya bende denk geldim.

Video ile ilgili o kadar çok söylemek istediğim cümlecikler var ki.
Kısa olarak; bir bayanın sadece kocasını cinsel olarak doyurmak gibi bir amacı olamaz. Günümüz de konuşulan "Cinsel obje" tam olarak bu konu hakkındadır.
Doğurganlığa sahip olan dişi insanlar serbest irade ile çevrelenmiş ise, gebe kalmamak için de bir hakka sahip olduğunu düşünüyorum.
Soy devamının niye bu kadar dayatıldığını da anlamış değilim maalesef.

Üzülerek söylüyorum, Yiğit'in de dediği gibi karanlık bir çağ var. Gelecek jenerasyon için endişeleniyorum.

Saygılar
GizliGözlemci

montevo
07-12-2014, 07:04 AM
gizli dikkat et filmlerde dizilerde vb her yerde kadın cinsel obje oalrak kullanılıyor.yeni yeni vücut yapmış erkeklerde ömyle.resmen hayvan duyguları ile işler yapılıyor.evet karanlık çağ geliyor.millet gide raya biz hala etek giydi pantolon giydideyiz

Yigit
07-12-2014, 01:23 PM
Ben kendimi bildim bileli şu muhabbet var zaten
"Amerika aya gidiyor biz hala başörtüsüyle uğraşıyoruz"

"Amerika Mars'a gidiyor biz yok paralel yok simetrik..."

"Bak adamlar kuyruklu yıldıza 10 senelik proje yapıp uydu firlatiyor biz 2 senelik plan yapamiyoruz."

"Bak İsrail 100 senelik planlar yapıyor bizim partiden partiye politika değişiyor."

"Bak Amerika politikası bellidir ne demokratlar ne cumruyitetçiler gelse zerre şaşmaz, bizim politika asena gibi kıvırıyor bir oraya bir buraya."

"Almanya'da 40 yıldır maden faciasi olmuyor ? Bu iş Almanlarin fitratinda yok mu?"

Daha neler neler...Ve bakıyorumda herkes her şeyi farkında ama düzelen bir şey yok. Neden?

Kötü bir toplumu kötü yapan , kötülerin varlığı değil; iyilerin tembelliğidir. Her daim kötüler olabilir ama iyiler uyumadıkça yapacakları hep boşa gider.

Sokrates'in(?) Bir sözü vardı : Dünyada tek kötü vardır , oda cehalettir; Tek iyi vardır , oda bilgeliktir.

NOT : Siyasi bir gönderme yapmadım, söylesem açık açık belirtirim. Kimse savunma amaçlı sacma sapan şeyler yazmasın rica ediyorum. Bu tür aptallıklar ne bir siyasi partiyle ne dinle nede baska bir ideolojiyle alakalıdır. Biz burada ağlayarak dert yanacağımıza eyleme geçseydik bir sorun kalmazdı. Sonsuzluk uykumuzda rahatlık diliyorum tüm ümmetime,milletime.

gülfem
07-12-2014, 10:10 PM
Malesef türkiye ilerlemek yerine geriliyor zaten
Osmanlıca ve dini dersler desem yeterli galiba..

Yigit
07-12-2014, 10:22 PM
Malesef türkiye ilerlemek yerine geriliyor zaten
Osmanlıca ve dini dersler desem yeterli galiba..

Konuyu hiç oraya taşıma bence :)

gülfem
07-12-2014, 10:29 PM
Konuyu bi yere tasıdığım yok.
Örnek verdim

GizliGozlemci
08-12-2014, 03:36 AM
Tartışma ortamı yaratmayacağım. Tüm bu söylenenlere katılmaktayım.
Amaç bir toplumu kötülemek için değildir; ama şuan Amerika'da son 2 yıldır devam eden bir konu var. Thigh Gap.
Gerçekten yeni nesil dediğimiz kesim çok ciddi psikolojik sorunlarla geliyor. Çoğu kızımız televizyonlar da gördükleri ünlülere dönüşebilmek için 'ki benim için tamamiyle objeleştiriliyoruz.
İster cinsel obje olsun ya da mazur göründe süs eşyasına döndürülüyor olalım, bu çok acı bir gerçek.

Bizde de siyasi boyuta değinmek istemiyorum; lakin biyoloji dersinden çıkarılan insanlarda üreme konularından tutun evet osmanlıca dersleri ve bir sürü uygulanması saçma gelen prosedürler yerine, adam akıllı bilime/felsefeye/insan aklını doğru kullanmaya dair atılan "tam" bir adım hala göremiyorum.

Hele ki hukukta bu istismarlar kısmına dair çok acı olaylarımız da bulunuyor.

Bu bir duyarsızlaştırma/alıştırma çalışmasıdır.
Olaylar yeni yeni başladığında herkes ayaklanır/çözüme dair girişimler yapılırdı (derneklerin kurulması, yardımlaşma..) şimdilerde sosyal medya harici kimse tiye almıyor.

Saygılar
Gizli Gözlemci

gülfem
08-12-2014, 11:22 AM
Gizligözlemci katılıyorum size..
Örnek vermek gerekirse "Gezi parkı" vardı.
Yardımlaşma ve protesto vardı.
Yani vardı ama degişen bişey olmadı malesef..
İnsanlar ölmesine yaralanmasına ragmen olmadı..

GizliGozlemci
09-12-2014, 12:29 AM
Gülfem, sayısız o kadar çok örnek var ki. Hangisini verelim değil mi?

Bayanların kesinlikle ergenlik çağından itibaren kendini koruma programlarına katılmalarını, en azından bir spor dalında ustalaşmalarını öneriyorum.
İş hayatında bile darp,taciz olayları sıkça başlarına gelecek. Şu bir gerçek, erkek doğası fiziksel olarak bayan fiziğinden biraz daha önde olabiliyor.
Şu devirde birbirine baktı diye öyle feci olaylar meydana geliyor ki.
Profesyonel bir eğitim almak, illa kullanacağız diye bir şey yok. Yine de hazırlıklı olmamız da fayda var.

Saygılar
Gizli Gözlemci

Bülent
09-12-2014, 06:01 PM

boşuna dememişler hacı ile hocadan korkacaksın diye :) katılıyorum sana montevo..