Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakarmısınız artık lütfen?
Emrekoca14
04-12-2014, 11:30 PM
Ben 15 yaşındayım liseye yeni başladım. Başladığım anda psikolojik sorunlarımda başladı. Kendimi boşlukta hissedip yaşamamın gereksiz olduğunu falan düşünmeye başladım. Rehber hocamlada annemle beraber konusup bunun bir depresyon olduğunu öğrendik. Şimdi ise annemden ve babamdan yani evimden ayrılıp okula gidesim gelmiyor sadece annemle kalasım geliyor evde kendimi güvende hissediyorum yardım edermisiniz?
montevo
05-12-2014, 09:43 AM
kendien bu durumun gereksiz olduğunu ve okula gitmen gerektiği yönünde telkinler ver ara ara.sorun daha büyürse bi psikoloğa giderek hafiif bi antidepresan işini göercektir.
alper_becker
05-12-2014, 10:40 AM
Okuldaki güzel kızları düşün, birinin peşine takıl aşık ol hep onu hayal et, okula gitmen için bir neden olur.:cool:
9 ŞUBAT
06-12-2014, 05:22 PM
Ben 15 yaşındayım liseye yeni başladım. Başladığım anda psikolojik sorunlarımda başladı. Kendimi boşlukta hissedip yaşamamın gereksiz olduğunu falan düşünmeye başladım. Rehber hocamlada annemle beraber konusup bunun bir depresyon olduğunu öğrendik. Şimdi ise annemden ve babamdan yani evimden ayrılıp okula gidesim gelmiyor sadece annemle kalasım geliyor evde kendimi güvende hissediyorum yardım edermisiniz?
Bu durum çoğu ergenin başına geliyor ,pek kafana takma .
Hayatta hiçbir şey boşa yaratılmamıştır .Senin de yaşaman asla gereksiz değil .
Once sorumlulugunu iyice gör ,sen şu anda eğitim çağındasın oncelikle eğitimini elinden geldiğince iyi bir şekilde tamamlamaya bak .Daha sonra da ne gerekiyorsa onu yaparsın .
Depresyondan kurtulmak için sitede depresyon ve ergenlik üzerine çok güzel yazılar var once onları oku ,daha sonra bilhassa güneşli havalarda ister yalnız ister ailenle yürüyüşlere çık ,sık sık topluma karış .
Hiçbir amacın olmasa dahi çık gez dolaş ,asla kendini bırakma ve bugünlerin mutlaka geride kalacağına inan .
Emrekoca14
31-01-2015, 01:34 AM
Bu durum çoğu ergenin başına geliyor ,pek kafana takma .
Hayatta hiçbir şey boşa yaratılmamıştır .Senin de yaşaman asla gereksiz değil .
Once sorumlulugunu iyice gör ,sen şu anda eğitim çağındasın oncelikle eğitimini elinden geldiğince iyi bir şekilde tamamlamaya bak .Daha sonra da ne gerekiyorsa onu yaparsın .
Depresyondan kurtulmak için sitede depresyon ve ergenlik üzerine çok güzel yazılar var once onları oku ,daha sonra bilhassa güneşli havalarda ister yalnız ister ailenle yürüyüşlere çık ,sık sık topluma karış .
Hiçbir amacın olmasa dahi çık gez dolaş ,asla kendini bırakma ve bugünlerin mutlaka geride kalacağına inan .
Sen cok iyi bir insansin bunu yazindan anlayabiliyorum. Diger konumada yorum atmissin tesekkurler. Psikiyatriste gittim ve bana bi antidepresan verdi(depreks) bitince tekrar gittim ise yaramadigini anlayinca yenisini verdi onu kullaniyorum fakat kendimi caresiz ve mutsuz hissetmekten alikoyamiyoru.
saplantı
01-02-2015, 03:55 PM
Obsesif kompulsif bozukluk başlığında okb tedavim bitti adinda yazim vardvardr.yasdiklarimi sizlerle paylatim.okb hastalgna depreyon eslik edebildgi icin faydalanrsnz umarim.iyi gunler.