PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diğer forumla ilgili ufak bi uyarı...

Seçkin
02-12-2014, 08:03 PM
Hiç zahmet etmeyin;benden sölemesi..

Burada bi kaç üye tarafından bununla ilgili sorular geldiği için paylaşıorum..kesinlikle harcadığınız zamana değmez..bi avuç kendini bi halt sanan züppeden oluşan beş para etmez bi ortam..

Buradaki en sessiz,hareketsiz,cansız gün bile aslında cennetmiş bunu öğrendim...sevdiğim insanlar da burda gerisinin canı cehenneme...

Herkese iyi forumlar...

Bülent
03-12-2014, 12:32 AM
aslında ordakilerle burdakiler hep aynı kişiler sadece nickleri ve tarzları değişik..

ilk 2006da üye olmuştum o foruma daha sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile buraya geldim.

geçen günlerde "seçkin" dante davet etti oraya üzüldüm o forumda ki duruma insanlara davranış anlamında eskisinden çok şey yitirilmiş açıkcası çok iyi modlar vardı eskiden., belki hala oradadırlar.

ilk aklıma gelenler;

ilksen
iyimser :) (hala orada)
fragile
omen
herifin1i
maviyeşil
satanstoytore

Seçkin
03-12-2014, 12:41 AM
Abi onların hiçbirine denk gelmedim bilmiorum ama şu an bulunan tipler insanı katil eder..az önce daha eskişehirliler durağı die bi konu açtım;iki tane hıyar ortada hiçbişi yokken resmen saldırdı yani burada olacaklar yemin ediorum yamulturum o derece kafam attı..

Bi blog açtık kendi adımıza..orda da hareket olmazsa direk silip atıcam üyeliği...

Bülent
03-12-2014, 12:49 AM
Abi onların hiçbirine denk gelmedim bilmiorum ama şu an bulunan tipler insanı katil eder..az önce daha eskişehirliler durağı die bi konu açtım;iki tane hıyar ortada hiçbişi yokken resmen saldırdı yani burada olacaklar yemin ediorum yamulturum o derece kafam attı..

Bi blog açtık kendi adımıza..orda da hareket olmazsa direk silip atıcam üyeliği...

ben sildirdim üyeliğimi;
bitek" iyimser" aktif olarak orda diğerleri de ordadırlar ama değişik nicklerle :) bence
diğer konularda sana katılıyorum.

antepli
03-12-2014, 06:21 AM
ama diğer forum daha aktif.

Seçkin
03-12-2014, 06:55 PM
Aktif te...nası aktif ama..?

Kendi çaplarında,birbirlerini tanıyan edenlerin karşılıklı yağcılık yarışına girdiği ve yeni katılan üyelere saygısızca ve görgüsüzce yaklaştıkları bi aktiflik anlayışı o dostum..

Yani cidden orada fikirlerini buradaki gibi tartışıp diyalog kurabildiğin insanlar var mı söle bana?...bilmiş bilmiş cvp yazmaktan başka bi halta yaramayan tipler dışında adam gibi kime rastladın cok samimi soruorum...

gülfem
03-12-2014, 07:02 PM
Bi bakayım dedim. Konuna verdikleri cevapları görünce şaşırdım.
Haklısın var öyle tipler ama hepsi mi öyle tartışılır..

montevo
03-12-2014, 07:05 PM
verin diğer forumun adresini özelden.

Seçkin
03-12-2014, 07:42 PM
Özele gerek yok yaw..sağ üst taraftaki sekmede "psikoloji portalı" yazan linke tıkla bu kadar...

Yalnız ben şu an kötü hissediorum kendimi çünkü ters etki yaratmaya başladı..yaw sanki sitenin reklamını yapıoruz da milleti oraya yönlendirioruz işe bak..

Amacım bunun tam tersiydi be!!!

Şu insan psikolojisi ne garip bişidir arkadaş..."yapma" dersin,gider yapar yapacağı yoksa bile...

Bu arada insan gibi mesaj atan bi iki kişi çıktı orada..yiğidi öldür hakkını yeme tmm ama yine de bişi değişeceğini sanmıorum ben..genel olarak çürük bi ortam...

montevo
03-12-2014, 07:44 PM
ben yarın bi üye olur bakarım :)

Seçkin
03-12-2014, 08:04 PM
Len ne adamsın...:)

Yalnız öle şak die üye olmayı bekleme benden sölemesi..önce bi farkedip onaylıcaklar ki;bende bi kaç hafta sürdü bu süreç :)

9 ŞUBAT
06-12-2014, 05:30 PM

Burada bi kaç üye tarafından bununla ilgili sorular geldiği için paylaşıorum..kesinlikle harcadığınız zamana değmez..bi avuç kendini bi halt sanan züppeden oluşan beş para etmez bi ortam..

Buradaki en sessiz,hareketsiz,cansız gün bile aslında cennetmiş bunu öğrendim...sevdiğim insanlar da burda gerisinin canı cehenneme...

Herkese iyi forumlar...

aslında ordakilerle burdakiler hep aynı kişiler sadece nickleri ve tarzları değişik..

ilk 2006da üye olmuştum o foruma daha sonra bir arkadaşın tavsiyesi ile buraya geldim.

geçen günlerde "seçkin" dante davet etti oraya üzüldüm o forumda ki duruma insanlara davranış anlamında eskisinden çok şey yitirilmiş açıkcası çok iyi modlar vardı eskiden., belki hala oradadırlar.

ilk aklıma gelenler;

ilksen
iyimser :) (hala orada)
fragile
omen
herifin1i
maviyeşil
satanstoytore

Yıllar once psikoloji sitelerine ilk adım attığım günlerde uye olmuştum oraya ,orada çok çok güzel anılarım oldu .Birbirinden değerli çok iyi arkadaşlar tanıdım orda fragile ve
omen onlardan bir kaçı .

Orada çok şeyler paylaştık umutsuz durumda olan bir çok arkadaşımızın dertlerine derman olduk hatta hatta bir kaçını gerek intiharın eşiğinden kurtardık gerekse ,intihar edip son anda aklı başına gelip hastaneye yetiştirilen arkadaşımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık .

Hatta hatta bu destek o kadar ileri boyuta taşındıki sitedeki bir kaç arkadaşımız hastaneye gidip baş ucunda bile beklediler .

Ama ne yazık ki zamanla o aile ortamı o sıcaklık çok bozuldu ,yıllar oldu oraya uğramıyorum ,ancak aklıma gelirse kırk yılda bir girip iki satır yazıp çıkıyorum .

Orasını bir gazetenin magazin dünyasına benzetiyorum ,oysa burada seçkin in de dediği gibi huzur buluyorum ,mutlu oluyorum .

Sizleri tanıdığım içinde çok şanslıyım ,inşallah daha uzun zaman bir arada oluruz .

montevo
06-12-2014, 06:21 PM
üye oldum. bi kaç gün sonra aktif oldu.hemen soru yazdım iki cevap geldi.bi kaç konuyada mesaj ayzdım.çokda uğraşamam didim burası yetiyo diyerek.galiba isimden doalyı orası daha çok tutuluyor

Seçkin
06-12-2014, 07:53 PM
Yıllar once psikoloji sitelerine ilk adım attığım günlerde uye olmuştum oraya ,orada çok çok güzel anılarım oldu .Birbirinden değerli çok iyi arkadaşlar tanıdım orda fragile ve
omen onlardan bir kaçı .

Orada çok şeyler paylaştık umutsuz durumda olan bir çok arkadaşımızın dertlerine derman olduk hatta hatta bir kaçını gerek intiharın eşiğinden kurtardık gerekse ,intihar edip son anda aklı başına gelip hastaneye yetiştirilen arkadaşımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık .

Hatta hatta bu destek o kadar ileri boyuta taşındıki sitedeki bir kaç arkadaşımız hastaneye gidip baş ucunda bile beklediler .

Ama ne yazık ki zamanla o aile ortamı o sıcaklık çok bozuldu ,yıllar oldu oraya uğramıyorum ,ancak aklıma gelirse kırk yılda bir girip iki satır yazıp çıkıyorum .

Orasını bir gazetenin magazin dünyasına benzetiyorum ,oysa burada seçkin in de dediği gibi huzur buluyorum ,mutlu oluyorum .

Sizleri tanıdığım içinde çok şanslıyım ,inşallah daha uzun zaman bir arada oluruz .

Ahh be abi...ne güzel deneyimleriniz olmuş...özellikle hastaneye gidip arkadaşı ziyaret etme kısmını okuyunca "işte bu" dedim içimden..

Ama malesef magazin örneğinde de olduğu gibi;herşey yozlaşmış abi bitmiş tükenmiş,geriye mekanik bi düzenek kalmış sadece..

Konulara bakıorum yok vajinismus oldum,yok sex partneri arıorum nasıl bulcam...ulan psikoloji forumunda mısınız,genel evde mi anasını satıım..!?

Montevo;

Sorulara bi şekilde cvp gelio ama insan gibi birine fikir vermeye,yorumlarını iletmeye çalış bak görüceksin üstüne gelen alakasız,saçma sapan msjları..yani yazarken harcadığı zamana ve efora acıor insan...

9 ŞUBAT
07-12-2014, 12:05 PM
Ahh be abi...ne güzel deneyimleriniz olmuş...özellikle hastaneye gidip arkadaşı ziyaret etme kısmını okuyunca "işte bu" dedim içimden..

Ama malesef magazin örneğinde de olduğu gibi;herşey yozlaşmış abi bitmiş tükenmiş,geriye mekanik bi düzenek kalmış sadece..

Konulara bakıorum yok vajinismus oldum,yok sex partneri arıorum nasıl bulcam...ulan psikoloji forumunda mısınız,genel evde mi anasını satıım..!?

Montevo;

Sorulara bi şekilde cvp gelio ama insan gibi birine fikir vermeye,yorumlarını iletmeye çalış bak görüceksin üstüne gelen alakasız,saçma sapan msjları..yani yazarken harcadığı zamana ve efora acıor insan...

Yazdıklarınızı okuyunca hayretlere kapıldım ,aklım almadı .Böylesine saçma sapan yazı ve mesajlara izin veren yönetim o kadar katı kuralcıydıki hiç unutmam bir gun arkadaşın biri oldukça yararlı bilgiler paylaştığı halde hiç gereği yokken uyeligini silmişti .

Bir çok arkadaşla birlikte bu duruma karşı çıktık diye oldukça uzun sure sitede gerginlik yaşadık ve yavaş yavaş siteden koptuk .Zaten bahsettiginiz eski uye ve modların siteden ayrılmalarının en buyuk sebebi bu gereksiz ve kaprisli tutumlarıydı .

Her iki siteye de giren kişiler aradaki farkı çok çabuk goruyorlar .Sizlerden sitemizle ilgili bu güzel yazıları duymak insana gurur veriyor .

Hepinize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum ,çok sagolun .Her zaman bir arada olabilmek dileğiyle .

antepli
07-12-2014, 09:06 PM
valla ben diğer forumu tercih ediyorum! :)
diğer foruma günde 50 girersem buraya sadece 2-3 defa giriyorum! :)
orası çok aktif ve liberal bir yönetim anlayışı var!
aslında iki forum da psikolog sezai kalafatın!
bence ikisi de aynı tarz olmasın demiştir! :)

gülfem
07-12-2014, 10:24 PM
Oo o zaman bende diğer foruma geçeyim :p

Seçkin
07-12-2014, 11:35 PM
Yazdıklarınızı okuyunca hayretlere kapıldım ,aklım almadı .Böylesine saçma sapan yazı ve mesajlara izin veren yönetim o kadar katı kuralcıydıki hiç unutmam bir gun arkadaşın biri oldukça yararlı bilgiler paylaştığı halde hiç gereği yokken uyeligini silmişti .

Bir çok arkadaşla birlikte bu duruma karşı çıktık diye oldukça uzun sure sitede gerginlik yaşadık ve yavaş yavaş siteden koptuk .Zaten bahsettiginiz eski uye ve modların siteden ayrılmalarının en buyuk sebebi bu gereksiz ve kaprisli tutumlarıydı .

Her iki siteye de giren kişiler aradaki farkı çok çabuk goruyorlar .Sizlerden sitemizle ilgili bu güzel yazıları duymak insana gurur veriyor .

Hepinize bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum ,çok sagolun .Her zaman bir arada olabilmek dileğiyle .

Abim burada olanlar da sana müteşekkirlerdir,hiç şüphem yok buna...

Ama ben burada edilen dostlukların,ilişkilerin böle sanalda unutulup gitmesine müsade etmicem onu da ekliim..

Mesela seni en olmadı;düğünümde davetli olarak görücem ben abi kaçarı yok :)

Oo o zaman bende diğer foruma geçeyim

Gülfem çıldırtama beni akşam akşam :)

gülfem
08-12-2014, 12:01 AM

Ama çok eğlenceli orası :p

(Tamam tamam şaka :) )

Seçkin
08-12-2014, 02:40 AM
Bak yeni bi konu açmış herifin teki (sözde profesyonel üye bi de bu) direk başlığı paylaşıorum;

Ablayı düdükleyen adama enişte deyip samimi olmak

Yani ben daha ne diim dicem ama uğraş vermek de cocukca olucak galiba bu saatten sora :)..

Ben uyarıyı geri alıorum arkadaş..isteyen istediğini yapsın diip geçiorum artık :p

antepli
08-12-2014, 08:47 AM

işte diğer forumu eğlenceli hale getiren de bu! :)

montevo
08-12-2014, 10:43 AM

işte diğer forumu eğlenceli hale getiren de bu! :)

değişik bi eğlence anlayışı

montevo
08-12-2014, 06:37 PM
bence de forum sohbeti

Bülent
09-12-2014, 06:30 PM
Abim burada olanlar da sana müteşekkirlerdir,hiç şüphem yok buna...

Ama ben burada edilen dostlukların,ilişkilerin böle sanalda unutulup gitmesine müsade etmicem onu da ekliim..

seçkin" kır düğünü" olursa bende gelirim :)

davullu zurnalı :)

9 ŞUBAT
09-12-2014, 07:07 PM
[QUOTE=Seçkin;146895]Abim burada olanlar da sana müteşekkirlerdir,hiç şüphem yok buna...

Bu güzel duşuncelerin için çok teşekkürler .İnşallah bir araya gelmek kısmet olur ,gerçi kurban bayramında seni görmeyi çok istiyordum ancak son anda program değişince ne yazık ki yanına gelmek kısmet olmadı .

Ama gunun birinde mutlaka seni görmeye geleceğim .

9 ŞUBAT
09-12-2014, 07:10 PM
O bu değilde bu forumun geleceği ne olacak onuda düşünmek lazım,sohbet kapandıktan sonra herkes facebook üzerinde birbiriyle iletişim kuruyor. Her durumda forumun kendi sohbetini yeğlerim ve kesinlikle yeniden açılması gerektiğini düşünüyorum. Açık ve dürüst olmak gerekirse 3 ay sonra bugün ilk defa giriş yapıyorum ve bu başlığı görünce merak edip okudum. Keşke 1 değil 1000 kişiye yardımcı olabilsem ama bunun için azmettirici ve şevk veren bişeyler olması lazım,hah işte ben onun adına forum sohbeti diyorum :)

zivri aylar sonra sesini duyabilmek çok güzel .

Sohbet konusunda bizlerin pek bir şey yapabilme imkanı yok ne yazik ki .Bende düşüncene aynen katılıyorum orası çok daha farklı ve çok daha yararlıydı ama sende biliyorsun ki bir kaç kendini bilmezin yüzünden kapandı .

Oranın açılması taleplerinizi admine iletirseniz ,belki yeniden orayı aktif hale getirir ,ancak dediğim gibi sizlerin desteği şart .

9 ŞUBAT
09-12-2014, 07:14 PM
Ilk bu foruma geldim bir kac ay sonra diger foruma uye oldum. her iki forumuda takip ediyorum daha cok burdayim ama bugun diger forumdaki okuduklarim karsisinda sasrdim.orda insanlar yasadigi bir takim seyleri paylasmakicin bulunuyorlar ama yardimci olmak yerine dalga gecenleri gordum ve o kisilere mudehale edilmiyor.

Yıllar once oldukça yararlı bilgiler olmasına karşın sırf psikoloji içerikli değil diye uyeyi siteden uzaklaştıran yönetim anlayışı anormal değişmiş .Anladıgım kadarıyla sırf site popüler olsun diye saçma sapan konulara bile gözlerini kapatıyorlar .

Oysa çok önceleri o kadar nezih ,aklı başında samimi bir ortamdı ki orası anlatılmaz yaşanır derler ya o cinsten bir siteydi .Ama ne yazık ki yerle bir etmişler o güzelim ortamı .

Seçkin
09-12-2014, 09:29 PM
seçkin" kır düğünü" olursa bende gelirim

davullu zurnalı

Abi ayıp ediosun...herşekilde ayar çekeriz için rahat olsun :cool:

Bu güzel duşuncelerin için çok teşekkürler .İnşallah bir araya gelmek kısmet olur ,gerçi kurban bayramında seni görmeyi çok istiyordum ancak son anda program değişince ne yazık ki yanına gelmek kısmet olmadı .

Ama gunun birinde mutlaka seni görmeye geleceğim .

Evet abi,nasip deilmiş ama canın saolsun senin gerisi her zaman olur bi şekilde..

Abi düğün örneği özel bi durum...ama onun dışında bi sebeple görüşülecek olursa da,ben senin ayağına gelirim..tartışmaya açık deil bu konu ona göre :)

Seçkin
09-12-2014, 09:31 PM
Bu arada yeni üyeler mi görüorum forumda,yoksa bana mı öle gelio?..

Burası canlanmış sanki birden :)

montevo
10-12-2014, 04:58 PM
Anlaşılan forum beni özlemiş bende forumu sık sık gelmek gerekiyor demek ki ;)

e bi zahmet :)

9 ŞUBAT
10-12-2014, 06:33 PM
Anlaşılan forum beni özlemiş bende forumu sık sık gelmek gerekiyor demek ki ;)

Söylememize gerek var mı ? Hem seni hem diğer arkadaşları çok özledik .

Seçkin
24-12-2014, 10:51 PM
Hahahaha nie diğer forumdan buraya sığınmaya başladıklarını çaktım şimdi ..:)

V-Bulletin stiline geçmiş orası (ki berbat ötesi bi dizayn) ve kullanımda da teknik sorunlar oluşmuş...

Noldu;güya çok aktifti orası..?

Balon söndü dimi ..;)

gülfem
24-12-2014, 10:57 PM
Hahahaha nie diğer forumdan buraya sığınmaya başladıklarını çaktım şimdi ..:)

V-Bulletin stiline geçmiş orası (ki berbat ötesi bi dizayn) ve kullanımda da teknik sorunlar oluşmuş...

Balon söndü dimi ..;)

:) ........

dreamer8
25-12-2014, 04:35 PM
Buradaki ortamı diğer forumlarda bulamamanın bir sebebi de, psikoloji forumlarının daha dert ortağı, daha sırdaş, acıların paylaşıldığı, yardım duygusunun daha belirgin hissedildiği, kaderdaş bir ortam olmasıdır. Riyası azdır. Damdan düşen çok insan vardır ve halden anlarlar. İyi forumlar....

Herkese iyi forumlar...

9 ŞUBAT
25-12-2014, 05:13 PM
Buradaki ortamı diğer forumlarda bulamamanın bir sebebi de, psikoloji forumlarının daha dert ortağı, daha sırdaş, acıların paylaşıldığı, yardım duygusunun daha belirgin hissedildiği, kaderdaş bir ortam olmasıdır. Riyası azdır. Damdan düşen çok insan vardır ve halden anlarlar. İyi forumlar....

Bunda çok çok haklısın artık burada bir aile gibi olduk ,her şey içten candan inşallah hep böyle devam eder gideriz .

9 ŞUBAT
25-12-2014, 06:02 PM

Balon söndü dimi ..;)

Sevgili seçkin ,aslında her iki sitede V bulletin i kullanıyor ,ancak o sitede admin en son sürümlerden olan Version 5.1.4 kullanılmaktadır ,oysa bizde ise halen Version 4.2.2 kullanılmaktadır.

Aradaki fark buradan kaynaklanıyor ,inşallah admin burayı da değiştirmez yoksa her şey allak bullak olucak gibi .

Seçkin
25-12-2014, 06:59 PM
Sevgili seçkin ,aslında her iki sitede V bulletin i kullanıyor ,ancak o sitede admin en son sürümlerden olan Version 5.1.4 kullanılmaktadır ,oysa bizde ise halen Version 4.2.2 kullanılmaktadır.

Doğru abi,haklısın..sürüm güncellemesi olmuş sadece...

"Diğer forum" olarak gösterdiğim yer de bir psikoloji forumu;onun farkındasındır umarım...

Ama beş para etmez...

İnsanına bakar usta o iş..ortam kategorilendirilmesine deil...ben burada ne zibidilerle uğraştım..yüzyüze olsam,düşünmeden hastanelik edeceğim zibidiler...

Yeri gelir;satanist tiplilerin cirit attığı kıytırık bi platformda adam gibi bi adama rastlarsın..senin reel anlamda arkadaşın bile olur...

Burada isterse kimse rahatsızlığımı dinlemesin..yardım etmesin...onlarla içten sohbet etmek yetior bana (ve asıl samimi ve gerçek olan şey de budur)..