Orijinalini görmek için tıklayınız : fikirlerinize ihtiyacım var
Kızıl Kurt
16-11-2014, 10:58 AM
slm arkadaşlar benim anlamadıgım garip bir durumum var nedenini bir türlü bulamıyorum. kendi yaşıtlarım arasında kendimi küçük ve ezilmiş hissediyorum ve rahat edemiyorum.iş de de sorunlarım oluyor bunun nedenini nedir yada nasıl çözülebilir yardım ederseniz çok sevinirim.konuşma konusunda zorluk çekiyorum açıkcası
ikiçiftlaf
16-11-2014, 12:35 PM
Cevabını da vermişsin zaten. Senin de dediğin gibi mesele özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.
MSTF89
16-11-2014, 01:43 PM
slm arkadaşlar benim anlamadıgım garip bir durumum var nedenini bir türlü bulamıyorum. kendi yaşıtlarım arasında kendimi küçük ve ezilmiş hissediyorum ve rahat edemiyorum.iş de de sorunlarım oluyor bunun nedenini nedir yada nasıl çözülebilir yardım ederseniz çok sevinirim.konuşma konusunda zorluk çekiyorum açıkcası
bende de aynı sorun var..
Yigit
16-11-2014, 06:48 PM
Bende kısmen aynı sorunlardan şikayetçiyim. Konuşma zorluğu çekmenin ve kendini küçük görmenin sebepleri neler,bunları bulup kendi kurduğun duvarları yıkman lazım.
se54798d
16-11-2014, 06:56 PM
bende de tanıdığım arkadaşlarımla konuşurken olmuyor
yeni tanıştığım kişilerde oluyor bazen konuşurken tıkanıyorum ama kafama takmıyorum sorun haline getirmiyorum veya getirmemeye çalışıyorum
Yigit
16-11-2014, 07:14 PM
bende de tanıdığım arkadaşlarımla konuşurken olmuyor
yeni tanıştığım kişilerde oluyor bazen konuşurken tıkanıyorum ama kafama takmıyorum sorun haline getirmiyorum veya getirmemeye çalışıyorum
Yeni tanıştıklarımızla hepimiz problem yaşarız bu normal ama bazılarımızda ciddi problem olabiliyor.
Kızıl Kurt
17-11-2014, 01:20 PM
Byvkonuda uzman bir arkadaş varsa nütfen yardım edebilir mi çok önemli şu an
Kızıl Kurt
18-11-2014, 06:38 PM
Küstüm ben Size hiç bilen yok mu ama kınıyorum.kınama cezası aldi