Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : psikoloji-pdr???

turkuaz
20-01-2008, 12:36 PM
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

ates
20-01-2008, 12:40 PM
bende tm 11. sınıf öğrencisiyim..
ve ben pdr istiyorum :D

ama sen hangisinde daha mutlu olacağını düşünüyorsan ona yönelmesilisin bence...
ve sen psikoloji okuyunca daha mutlu olacağını düşündüğünü söylemişsin :)

9 ŞUBAT
20-01-2008, 12:49 PM
ben tm alanı 10. sınıf öğrencisiyim
ve psikoloji ya da pdr istiyorum ama ikisinin arasında kararsızım iş imkanları bakımında pdr daha ii sanırım ama psikoloji okuyunca daha mutlu olurum gibi geliyo
sizce hangisini okumalıyım

insan geniş duşundukten ve azmettikten sonra iş imkanı yaratmak çok kolay , ama sevmedigin bir işi yaptıgında mutsuzluga katlanmak o kadar kolay olacakmı ?

turkuaz
20-01-2008, 05:40 PM
megan ve ateş teşekkür ederim ben de mutsuz bi hayat geçirmek istemem ama çevremden duyduklarım beni arada bırakıyo belki de hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için
:D

9 ŞUBAT
20-01-2008, 05:45 PM
megan ve ateş teşekkür ederim ben de mutsuz bi hayat geçirmek istemem ama çevremden duyduklarım beni arada bırakıyo belki de hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığım için
:D

hani bir laf var içi beni dışı seni yakar diye

sana tavsiyem her iki meslek gurubu uyeleriyle birebir goruşmeler yap , iyi kotu yanlarını ogren ve ona gore otur kararını ver .

BeYaZ_KeLeBeK
21-01-2008, 12:32 AM
kendini nerde mutlu hissedeceksen tercihini o yönde yap...benden sana abla tavsiyesi...;)

ama ön araştırmalarınıda yap tabiki....

mavigece
21-01-2008, 02:11 AM
her ikisinide araştırdıktan sonra çevrenden etkilenmeden kendi istediğini seç...;):)

butterfly
21-01-2008, 06:27 AM
mutlu olcaın bölümü tercih etmen seni hercaman mutlu edicektir bence;)
ayrıca psikoloji bölümü okuyup pdr alanındaki bircok iş de calısabilinio;) ama tabi son karar senn;)

alkyone
25-07-2008, 11:44 AM
slm bende şuanda tercih sürecindeyim ve psikoloji ile pdr arasında seçim yapmakta zorluk çektim fakat bu iş ile ilgili olan kişilerden edindiğim bilgilere göre pdr bir çok açıdan psikolojiden avantajlıymış fakat tabi insan her zaman sevdiği işi yapmalı