PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Değersizim. Kendimden nefret ediyorum.

Kadir6185
02-11-2014, 10:29 AM
xxxxxxxxxxxx

yorum
02-11-2014, 10:56 AM
Taktiginiz şeye bak. Ona hediye aldılar o daha girişken daha konuşkan daha çalışkan mi

montevo
02-11-2014, 01:55 PM
yorum ,her nekadar gereksiz bi kuruntuı gibi göstermeye çalışsan da bu duurm kişiye çok zarar verir.lafla yürüyebvilecek bi peynir gemisi değil durum.ben kadiri anlayabiliyorum.önerebilecğeim tek çözüm okulu değiştirmesi ama bu kolay bişey değil.ancak şöylede bişey yapabilir.sürekli oalrka iğneli cümleelrle hem öğretmenlere hem diğer çocuklara laf atabilir.ben mesela iphone kullananlara sarıyoreum direkt.zira telefonu sadece arkadaki logoyu göstermek dışında kullanamıyorlar.bende kadir gibi kedimden nefret ederdim/halad aediyorum gibi bişey.atnada kendime bakıp çirkin diye kızardım sürekli.ergenler hakkında sana verebileceğim tek çözüm onları i,nsan yerine koymaman.ben şuanki aklım o yaşlardayken olsa idi şiddet uygulardım.ama önermem.yapabileceklerin arasında şunalrda var.doğum günü olayını vb salla gitsin.bana selam vermiyoralrdı üstelik hiç kötülük yapmadığım halde.ister rehber öğretmenine ister psikolog/psikiyatriste git kendimi beğenmiyorum bana yol gösteirnden gir durumunu anlat.kendsini çok zorladığın i,çin düşünceleirn patlama noktasına geliyor ve sağlıklı düşünemiyorsun.senin yüzüm yuvarlak ee bende yüzü dikdörtgen olan kişiler de gördüm.bi insan ergen ise dedikleirne hiçbir şekilde aldırış etmeyeceksin.zira o dönemde kim ne kdar uzağa işerse en ulu/yüce odur.hayatını kanıtlamak için sınıfındaki 3-5 gerizekalıya muhtaç değilsin.ben emsela hiçbir zaman okulda doğum günü vb kutlamadım.kutlayan oldu isede hiç aklımda kalmadı,yer etmedi.şöyle diyebilirsin yeir geldiğidne "hocam doğum günü vb benim varlığımı unutuyorsunuz ama notlarımı yazmayı unutmayın"

Kadir6185
02-11-2014, 02:16 PM
yorum ,her nekadar gereksiz bi kuruntuı gibi göstermeye çalışsan da bu duurm kişiye çok zarar verir.lafla yürüyebvilecek bi peynir gemisi değil durum.ben kadiri anlayabiliyorum.önerebilecğeim tek çözüm okulu değiştirmesi ama bu kolay bişey değil.ancak şöylede bişey yapabilir.sürekli oalrka iğneli cümleelrle hem öğretmenlere hem diğer çocuklara laf atabilir.ben mesela iphone kullananlara sarıyoreum direkt.zira telefonu sadece arkadaki logoyu göstermek dışında kullanamıyorlar.bende kadir gibi kedimden nefret ederdim/halad aediyorum gibi bişey.atnada kendime bakıp çirkin diye kızardım sürekli.ergenler hakkında sana verebileceğim tek çözüm onları i,nsan yerine koymaman.ben şuanki aklım o yaşlardayken olsa idi şiddet uygulardım.ama önermem.yapabileceklerin arasında şunalrda var.doğum günü olayını vb salla gitsin.bana selam vermiyoralrdı üstelik hiç kötülük yapmadığım halde.ister rehber öğretmenine ister psikolog/psikiyatriste git kendimi beğenmiyorum bana yol gösteirnden gir durumunu anlat.kendsini çok zorladığın i,çin düşünceleirn patlama noktasına geliyor ve sağlıklı düşünemiyorsun.senin yüzüm yuvarlak ee bende yüzü dikdörtgen olan kişiler de gördüm.bi insan ergen ise dedikleirne hiçbir şekilde aldırış etmeyeceksin.zira o dönemde kim ne kdar uzağa işerse en ulu/yüce odur.hayatını kanıtlamak için sınıfındaki 3-5 gerizekalıya muhtaç değilsin.ben emsela hiçbir zaman okulda doğum günü vb kutlamadım.kutlayan oldu isede hiç aklımda kalmadı,yer etmedi.şöyle diyebilirsin yeir geldiğidne "hocam doğum günü vb benim varlığımı unutuyorsunuz ama notlarımı yazmayı unutmayın"

okul olarak kolejdeyim.
ve çevremdeki yaşıtlarım sigara içerken bana bu garip geliyor.
Yaptıkları bana göre ters hareket davranışları ama o zamanda yalnız kalıyorum.
Sorun şurada onlar gibimi olmak kendim gibimi olmak

ikiçiftlaf
02-11-2014, 02:25 PM
Montevo dediklerinin geneline katılıyorum ama okul değiştirmek için yeterli sebep değil gibime geliyor. Aynı zihniyettekiler öbür okulda da olacak. Baş etme yolunu öğrenmesi gerekir. Öncelikle derslerinin iyi olmasıyla birlikte dövüş sporları olabilir, futbol , basket, müzik, resim ya da yetenekli olduğun bir dal olabilir, bunlardan birkaçıyla kendini ifade edebilirsen hem o sidikli ergenlerin gözünde bir yer edinirsin hem de kendini değerli hissedersin. O zaman yüzünün özelliği diğer etiketlerinin yanında hoş bir ayrıntı olarak kalır.

Şunu unutma yalnız, derslerin iyi olur ve güzel bir üniversite kazanırsan hepsinden iyi bir şekilde intikam alma fırsatın eline geçebilir. Onun için öncelikle derslerin ve sonra da yanına ekleyebileceğin birkaç özelliğini sivrilterek sorunlarını aşabilirsin.

Kadir6185
02-11-2014, 02:27 PM
Montevo dediklerinin geneline katılıyorum ama okul değiştirmek için yeterli sebep değil gibime geliyor. Aynı zihniyettekiler öbür okulda da olacak. Baş etme yolunu öğrenmesi gerekir. Öncelikle derslerinin iyi olmasıyla birlikte dövüş sporları olabilir, futbol , basket, müzik, resim ya da yetenekli olduğun bir dal olabilir, bunlardan birkaçıyla kendini ifade edebilirsen hem o sidikli ergenlerin gözünde bir yer edinirsin hem de kendini değerli hissedersin. O zaman yüzünün özelliği diğer etiketlerinin yanında hoş bir ayrıntı olarak kalır.

Şunu unutma yalnız, derslerin iyi olur ve güzel bir üniversite kazanırsan hepsinden iyi bir şekilde intikam alma fırsatın eline geçebilir. Onun için öncelikle derslerin ve sonra da yanına ekleyebileceğin birkaç özelliğini sivrilterek sorunlarını aşabilirsin.

Boks başlamayı düşünüyorum 2 haftaya sınavlarım bitiyor.
Umarım işe yarar.

Yigit
02-11-2014, 02:34 PM
Bak koçum bu olanların sebebi senin yüzünün yuvarlak kare yada dikdörtgen olması değil senin bunu bir kusur olarak algılaman.O dalga geçenler geçsin dalgasını koca koca adamlar bile terbiyesizce insanların kusurlarıyla,eksikleriyle alay ediyorlar bu onların zaafıdır,ahlaksızlığıdır.Sen kendinden nefret edersen başkalarının seni sevmesini beklemen mantıksız bir davranış.O insanlarla iletişim bile kurma,okula gidip kafanı sıraya yaslayıp okulun sonuda kafan aşağıda çıkıp gidersen bu dediklerin olur adam yanına gelip konuşmaz bile.Bak en azından seni görünce gülümseyip kafasını eğen selam veren biri olsa bile git yanına iki laf et ne insanlar gördüm ben ne tip ne zeka var ama çevresine tüm okulu topluyor.Biraz ağızın laf yapacak biri dalga geçerse hasiktir la bebe diyecen kendini ezdirme yoksa öyle bir ezerler ki bir daha doğrulamazsın.Bu gençliğe elini veren kolunu kaptırır dikkat et! İnsanları aşağılamadan espiri bile yapamayan insanlar var bu kadar boş konuşup böyle popiler olanların çağı artık 1.5 kilo beyin var ama beyin işte içi boş naparsın.

Kadir6185
02-11-2014, 02:42 PM
Bak koçum bu olanların sebebi senin yüzünün yuvarlak kare yada dikdörtgen olması değil senin bunu bir kusur olarak algılaman.O dalga geçenler geçsin dalgasını koca koca adamlar bile terbiyesizce insanların kusurlarıyla,eksikleriyle alay ediyorlar bu onların zaafıdır,ahlaksızlığıdır.Sen kendinden nefret edersen başkalarının seni sevmesini beklemen mantıksız bir davranış.O insanlarla iletişim bile kurma,okula gidip kafanı sıraya yaslayıp okulun sonuda kafan aşağıda çıkıp gidersen bu dediklerin olur adam yanına gelip konuşmaz bile.Bak en azından seni görünce gülümseyip kafasını eğen selam veren biri olsa bile git yanına iki laf et ne insanlar gördüm ben ne tip ne zeka var ama çevresine tüm okulu topluyor.Biraz ağızın laf yapacak biri dalga geçerse hasiktir la bebe diyecen kendini ezdirme yoksa öyle bir ezerler ki bir daha doğrulamazsın.Bu gençliğe elini veren kolunu kaptırır dikkat et! İnsanları aşağılamadan espiri bile yapamayan insanlar var bu kadar boş konuşup böyle popiler olanların çağı artık 1.5 kilo beyin var ama beyin işte içi boş naparsın.

Kendimi ezdirmem ama kavgada etmek istemiyorum.
En basitinden topluca cs oynamaya gittik.
4 kişi.
benim yan masamdaki karşı takımdan yerimi bağırarak söylüyor.
sonra yendik diye laf yapıyorlar dalga geçiyorlar.
Sinirleniyorum ama içime atıyorum kavga etmek istemiyorum

ikiçiftlaf
02-11-2014, 02:44 PM
Boks başlamayı düşünüyorum 2 haftaya sınavlarım bitiyor.
Umarım işe yarar.

Umarım sadece neyle uğraştığını duymaları yeterli olur :) Ama en zorlu ve tehlikeli yolu seçtiğini de bilmelisin. Kendini savunmak için öğreneceksen sorun yok ama öbür türlü kantarın topuzu kaçabilir ve herkesin birlikte devirmek isteyeceği bir hedef haline gelebilirsin. Kolay gelsin.

Kadir6185
02-11-2014, 02:46 PM
Umarım sadece neyle uğraştığını duymaları yeterli olur :) Ama en zorlu ve tehlikeli yolu seçtiğini de bilmelisin. Kendini savunmak için öğreneceksen sorun yok ama öbür türlü kantarın topuzu kaçabilir ve herkesin birlikte devirmek isteyeceği bir hedef haline gelebilirsin. Kolay gelsin.

Zaten yapıyordum yaz tatilinde elimden olmayan bir sebepten bıraktım.
Eskiden yaptığımıda biliyorlar.Ve şuanda bile takılanlara haddini veriyorum ama vurmadan mesela üstüme gelirken tutuyorum elini hayırdır diyorum.

1.78 boyum var.
75 Kg yim

Yigit
02-11-2014, 02:50 PM
Kendimi ezdirmem ama kavgada etmek istemiyorum.
En basitinden topluca cs oynamaya gittik.
4 kişi.
benim yan masamdaki karşı takımdan yerimi bağırarak söylüyor.
sonra yendik diye laf yapıyorlar dalga geçiyorlar.
Sinirleniyorum ama içime atıyorum kavga etmek istemiyorum

Git sende wall aç bunları benzet sonra de ki bir daha yerimi söylerseniz hepinizi bellerim :D ya bir daha senle oynamazlar yada dövüş edersiniz olmadı başka birilerini bulur onlarla oynarsın(Benim tavsiyelere fazla uyma yanız ara sıra dinle)

Dzltm:Ben hiç kavga etmedim hayatımda çok memnunum,kimsenin canını yakmadım kimsede benim canımı yakmadı he ama elim serttir yakama yapışana vururum ama cüssemden cesaret eden olmadı daha.Boks öğrenmene gerek yok bence en azından vücut çalış ve kavganın başlayacağını hissettiğin an vur unutma ki ilk vuran %90 daha fazla hasar verir(yener,kazanırsın demiyorum ikinizinda ağız burun dağılır kavganın kazananı olmaz hiçbir zaman) Okulda yaparsan atılırsın ama böyle bir durum gerekeceğini de sanmam şahsen ben ne kadar hakarete maruz kalsamda onların seviyesine inmiyorum ilkokulda bana gerizekalı,sakal diyenler şimdi berberde saçımı yıkıyorlar gücünü farkına var(bilek gücünü değil)Seninle dalga geçen insanlar 10 sene sonra senden borç almaya gelecekler -eğer o 1.5 kilo beynini boş şeylerle doldurmazsan- Akademik başarı Türkiye'de olmazsa olmaz ama kesinlikle bol bol kitap oku seni müthiş değiştirecektir.Ben yalnız büyüdüm okul,sınıflar değiştirdim değişmeyen tek şey,tek dostum kitaplarım oldu onlar beni hiç yalnız bırakmadı şimdi yurttayım annem babamdan da ayrıyım ama kitap hala yanımda.Lisenin 1.si değilim matematiğim zayıf taktir alamadım tabii.Ama okulun en olgunu,bilgilisi benim.Sende insanları aklınla yen bileğinle değil unutmaki dilini kullanmayı bilen insanlar bugün milyonlarca insanı tek sözüyle yöneten kimselerdir.İleride bu kafana taktıklarının ne kadar boş olduğunu anlayacaksın ve keşke üzülmeseydim keşke onlara gününü gösterseydim diye kendine kızacaksın.Ben sana söylüyorum işte.

Kadir6185
02-11-2014, 02:52 PM
Git sende wall aç bunları benzet sonra de ki bir daha yerimi söylerseniz hepinizi bellerim :D ya bir daha senle oynamazlar yada dövüş edersiniz olmadı başka birilerini bulur onlarla oynarsın(Benim tavsiyelere fazla uyma yanız ara sıra dinle)

Ya sadece bana karşı bunu yapıyorlar.
Ben gitmedim sordum birisine yer söyledimi diye yok diyor.
1 gün sonra gittik tekrar benim yerimi söylüyor.
bana karşı bir sorunları var

ikiçiftlaf
02-11-2014, 02:58 PM
Zaten yapıyordum yaz tatilinde elimden olmayan bir sebepten bıraktım.
Eskiden yaptığımıda biliyorlar.Ve şuanda bile takılanlara haddini veriyorum ama vurmadan mesela üstüme gelirken tutuyorum elini hayırdır diyorum.

1.78 boyum var.
75 Kg yim

Yaptığın gibi doz ayarı önemli. Başarılar.

Yigit
02-11-2014, 03:00 PM
Ya sadece bana karşı bunu yapıyorlar.
Ben gitmedim sordum birisine yer söyledimi diye yok diyor.
1 gün sonra gittik tekrar benim yerimi söylüyor.
bana karşı bir sorunları var
Peki sana karşı ne gibi bir sorunları var yaz buraya.Kıskanıyorlar mı çekemiyorlar mı ezik mi görüyorlar,fakir misin annen mi yok ondan mıdır derslerin mi bok gibi.Hepsini yaz buraya onlardan daha iyisin biliyorum yoksa uğraşmazlar seninle.En azından uğraşacak kadar umursuyorlar seni yoksa gerizekalı boşver deyip geçerler

montevo
02-11-2014, 03:31 PM
kadir bir daha onlarla gmrrüşme bence.seni eğlence için kullanıyorlar.iş yeirnde, yaş 30 ama ergenizm hala var,benimle dalga geçiyorlar.hep bel altı muhabbeti.ben demir sopa ile dövecektim akfaya koydum.sonra düşündüm bu bgneim için daha kötü oalcak.çalıştığım masayı başka odaya aldım.şidmide bizi bıraktın gittin diyorlar.insan yeirne koymuyorum artık.hayvan bile değiller bnei için.bir daha onalrla sosyalleşme.cs oynamaya gitme.sarmıyo oyunnuz çok acemisiniz gibi nendeler ileri sür.oyun bozansınız de.kafandna da onalrı sil.yokmuş gibi davran.

Kadir6185
02-11-2014, 04:08 PM
Peki sana karşı ne gibi bir sorunları var yaz buraya.Kıskanıyorlar mı çekemiyorlar mı ezik mi görüyorlar,fakir misin annen mi yok ondan mıdır derslerin mi bok gibi.Hepsini yaz buraya onlardan daha iyisin biliyorum yoksa uğraşmazlar seninle.En azından uğraşacak kadar umursuyorlar seni yoksa gerizekalı boşver deyip geçerler

Sorunlarını bilmiyorum sürekli bir laf atma halindeler.

En basitinden tarih dersindeyiz.
Hoca mısır uygarlığını anlatıyordu.
Bende bildiklerimi söyledim.
hemen laf atıyorlar ''herşeyide biliyorsun biraz sus''

montevo
02-11-2014, 04:50 PM
kadir onlar karşı çok duyarlı olma.onlarda takıntı halindeler.mümkünse ileişimi kes."herşeyide biliyorsun biraz sus" dedikleirnde sende kulağını tıka ozman diyebilirsin.gerekirse sınıf öğretmenine müdüre çık durumu anlat.

yorum
02-11-2014, 05:00 PM

Montevo sen sorunu nu atlattın mı? sanırım hayır.Neden bilyormsunuz? insan kendine acıdığı sürece bir ilerleme kaydetmez...Kendini sevmiyorsan sevemiyorsan bir başkasının sevgisini nasıl beklersin? sen dahi sevmiyormuşsun kendini...Ben olayı basit alıyorum ele çünkü basit düşünmek gerek.Bir hoca doğum gününü kutlamadıysa bu ölüm mü? değil, ama kadir için bu travmatik bir hal almış. ne güzel kolej de okuyorsun.Kaç insan bu imkana sahip olabilir.Lise dönemi inan bana dalga da geçiliyorsun adam yerine de sokulmazsın ama bunları istersen aşabilirsin.Sadece yeteneklerine kendine yönel, biri seni sevmese de kadir sen kendini sevmelisin... Montevo psikolojik sorunların en büyük etkisi lafla yürüyor:) benim burada söylediklerim belki onda bir kıvılcım yaratacak...Kimse pek farkında değil ama söylediklerim tamamen sistemli bir şekilde söylüyorum.Bu yüzden nickime yorum yaptım...Çünkü yorumlarıma dikkat ediyorum:)

Yigit
02-11-2014, 05:25 PM
kadir onlar karşı çok duyarlı olma.onlarda takıntı halindeler.mümkünse ileişimi kes."herşeyide biliyorsun biraz sus" dedikleirnde sende kulağını tıka ozman diyebilirsin.gerekirse sınıf öğretmenine müdüre çık durumu anlat.

Katılıyorum cevap vermez susarsan dilediğinc ezwrler sende laf at olmadi ögr
bahset.

Kadir6185
02-11-2014, 05:29 PM
Uzun uzun düşündüm yazdıklarınızı onları hiç takmayayım diye düşünüyorum.
Ama bu zamanda yalnız kalacağım en azından beni kıran arkadaşlarım var diyemi düşüneyim ?

montevo
02-11-2014, 05:30 PM
Montevo sen sorunu nu atlattın mı? sanırım hayır.Neden bilyormsunuz? insan kendine acıdığı sürece bir ilerleme kaydetmez...Kendini sevmiyorsan sevemiyorsan bir başkasının sevgisini nasıl beklersin? sen dahi sevmiyormuşsun kendini...Ben olayı basit alıyorum ele çünkü basit düşünmek gerek.Bir hoca doğum gününü kutlamadıysa bu ölüm mü? değil, ama kadir için bu travmatik bir hal almış. ne güzel kolej de okuyorsun.Kaç insan bu imkana sahip olabilir.Lise dönemi inan bana dalga da geçiliyorsun adam yerine de sokulmazsın ama bunları istersen aşabilirsin.Sadece yeteneklerine kendine yönel, biri seni sevmese de kadir sen kendini sevmelisin... Montevo psikolojik sorunların en büyük etkisi lafla yürüyor:) benim burada söylediklerim belki onda bir kıvılcım yaratacak...Kimse pek farkında değil ama söylediklerim tamamen sistemli bir şekilde söylüyorum.Bu yüzden nickime yorum yaptım...Çünkü yorumlarıma dikkat ediyorum:)

görünüşte ölüm değil tabiki yaşadıkalrı ancak çevresindekiler onu değersiz olarak ele alıyor ve öyle hatırlıyor.ben bu durumu biliyorum çünkü bende yaşadım ve yaşıyorum.ozamanlar hem fiziksel hemde manevi oalrak güçsüzdüm ancak şuan ikisini de başardım.okadar doluyum ki bu konuda şuan sinirden yazacakalrımı unuttum.

yorum
02-11-2014, 05:44 PM
görünüşte ölüm değil tabiki yaşadıkalrı ancak çevresindekiler onu değersiz olarak ele alıyor ve öyle hatırlıyor.ben bu durumu biliyorum çünkü bende yaşadım ve yaşıyorum.ozamanlar hem fiziksel hemde manevi oalrak güçsüzdüm ancak şuan ikisini de başardım.okadar doluyum ki bu konuda şuan sinirden yazacakalrımı unuttum.

Sinirden yazacaklarını unutturacak düzeyde ise sence bundan kurtuldun mu? yoksa kurtuldum diye kandırıyor musun? halen kinin ve öfken var.GEçmiş seninle yolculuk yapıyor...

Kadire demek istediğim şey şu, kendinden nefret ediyorsan bir başkasının seni sevmesi değerli bulmasını beklemek saçma olmaz mı? önce kendini sev değerli bul ki başkalarıda bulsun.

Kadir6185
02-11-2014, 05:47 PM
Sinirden yazacaklarını unutturacak düzeyde ise sence bundan kurtuldun mu? yoksa kurtuldum diye kandırıyor musun? halen kinin ve öfken var.GEçmiş seninle yolculuk yapıyor...

Kadire demek istediğim şey şu, kendinden nefret ediyorsan bir başkasının seni sevmesi değerli bulmasını beklemek saçma olmaz mı? önce kendini sev değerli bul ki başkalarıda bulsun.

Yangınım sönse (kendimi sevsem ) abi külleri(geçmişim) ne olacak ?

yorum
02-11-2014, 05:51 PM
Yangınım sönse (kendimi sevsem ) abi külleri(geçmişim) ne olacak ?

Sen geçmişe takılı kalırsan yeni gelecekler geçmiş gibi olacaklar ve ozamanda sen yeni oluşan geçmişlere üzüleceksin.Geçmişi geçmişte bırakmayı öğrenmessen hayatın boyunca hep geçmişe üzülerek geleceği de geçmişe gömeceksin.Bunun farkında ol ve bir an önce önünü kes.Ne yaşadığın ne kadr ağır yaşadın bilmiyorum.Ama burada bulunan nice insan yaşıyor...Hikayemi anlatsam sadece aa dersin..güllük gülüstan deil kimsenin hayatı ama arkada da bırakmayı biliyor insan zamanı gelince...

Kadir6185
02-11-2014, 06:02 PM
Önünü nasıl kesebilirim ?

Yigit
02-11-2014, 06:35 PM
Önünü nasıl kesebilirim ?
Zaman çözüme yardım edebilir
Ama her şey sende bitiyor koçum.

montevo
02-11-2014, 06:40 PM

rol çalma yapmayayayımda kadiirn konusu dağılmasın.kendi konumda yazarım

Kadir6185
02-11-2014, 06:47 PM
Zaman çözüme yardım edebilir
Ama her şey sende bitiyor koçum.

Yarın şimdi nasıl davranayım sınıfta ilk girişimde vb ?

Yigit
02-11-2014, 07:02 PM
Risk alıp mücadele edeceksin(risk=daha fazla üzülme,ezilme riski) Sana laf atana karşılık ver ya da ayrıca teneffüste bir kenara çek yapma! de.Eğer sana laf atan birine karsılık verirde gülerse sinif falan o cocuk bulasmaz sana bida ben basardim bunu.Çünkü o çocuk sinifta kizlar falan gülünce daha fazla espiri yapip laf atmaya baslar(ego tatmini,iyi-kötü dusunmez gülseler yeter) Ayrıca herkese günaydın de bakalim samimi buldugun 1-2 kisiye nasilsin de ödev var miydi diye sor sonra tesekkur et.Çok zor degil yarin aksam olanlari yaz bekliyorum

Kadir6185
02-11-2014, 09:32 PM
Risk alıp mücadele edeceksin(risk=daha fazla üzülme,ezilme riski) Sana laf atana karşılık ver ya da ayrıca teneffüste bir kenara çek yapma! de.Eğer sana laf atan birine karsılık verirde gülerse sinif falan o cocuk bulasmaz sana bida ben basardim bunu.Çünkü o çocuk sinifta kizlar falan gülünce daha fazla espiri yapip laf atmaya baslar(ego tatmini,iyi-kötü dusunmez gülseler yeter) Ayrıca herkese günaydın de bakalim samimi buldugun 1-2 kisiye nasilsin de ödev var miydi diye sor sonra tesekkur et.Çok zor degil yarin aksam olanlari yaz bekliyorum

Her girişte günaydın derim ama takan olmaz

montevo
02-11-2014, 10:00 PM

dayı boşver günadın demeyi.hiç selamsız sabahsız git yeirne otur.dersini aç hocayı bekle.varsa telefonuna bi iki kitap yükle onlara göz at boş zamanında.

Yigit
02-11-2014, 10:03 PM

Bir kere takmaz iki kere takmaz üçüncüde oda günaydın der aksini görmedim eğer kan davalın değilse.

Kadir6185
03-11-2014, 05:56 PM
Bugün sınıfa girdim.
Notlarımla uğraştım.
Öğle arası sipariş verdik mayonez sevmiyorum ben siparişe mayonez koymuşlar.
Bende çöpe attım mecburen.
Sınıfa girdik işte hemen herkese anlatıyorlar çöpe attı filan.
Laf atan oldu kapat çeneni dedim.
Böyle bir gün geçti

Yigit
03-11-2014, 06:00 PM
Bugün sınıfa girdim.
Notlarımla uğraştım.
Öğle arası sipariş verdik mayonez sevmiyorum ben siparişe mayonez koymuşlar.
Bende çöpe attım mecburen.
Sınıfa girdik işte hemen herkese anlatıyorlar çöpe attı filan.
Laf atan oldu kapat çeneni dedim.
Böyle bir gün geçti
Sen öyle deyince o ne dedi? Ah kardeşim mayonez yesen ne olur yazik günah :) neyse selam vermedin mi kimseye?

Kadir6185
04-11-2014, 05:36 PM
Sen öyle deyince o ne dedi? Ah kardeşim mayonez yesen ne olur yazik günah :) neyse selam vermedin mi kimseye?

Günaydın dedim o kadar.
Oda güldü o kadar.

Çok kötü durumdayım.Bu sefer cidden kötü durumdayım.

Yigit
04-11-2014, 05:50 PM
Yarın yine günaydın de sonra gül onun gibi böyle sırıt.
Sınıfta 1 kişi mi var herkese selam ver elbet biri ipler seni o kadar mı berbat durum,azcık kendine güven bir şeyin yok senin anlatamadım 2 gündür.

Kadir6185
04-11-2014, 06:01 PM
Olay sağlık meslek liseleri
Şu anda 10-11-12 sınıflarda olanlar att-hemşire-anestezi olarak mezun olacaklar.

Ama yeni başlayan 9 lar hemşire yardımcısı ve sağlık bakım teknisyeni olacaklar.

İkimizde dört yıl okucaz ben ise teknisyen olucam.

Att görevleri
Ambulans içindeki hastaya ilk yardımı yapar.

Sağlık bakım teknisyeni(hasta bakıcı gibi )
Hastanın kıyafetini değiştirmesine yardım eder.
Yemek yedirmesine yardım eder.

Diyorlarki 2 yıl üni okursan Att olabilirsiniz.
E onlarda üni okuyarak att olsun ?
Aynı okuldayız ?

Bu haksızlığa karşı gelemiyorum ben.2 yıl okucam ayrıca ben stajlarda hasta bakıcılık yapacam. Kendime zarar vericem en sonunda

Dersim bu şimdiki :(

Yigit
04-11-2014, 06:10 PM
Türkiye'deki eğitim sisteminde mantık aramaya kalkarsan gözlerini kaybedersin sakın ha,bizde 2 sene öğretmenlik meslek dersleri gördük haftada 4 saat şimdi öğretmen liseleri ek puan kalktı afedesin sik gibi kaldık ortada her gelen hükümet(hatta bakan) bir bok biliyormuş gibi sistemle oynayıp duruyorlar bizlerde kobayız, ya eğitimdeki bu yığılma yıllar öncesinden belliydi.Köyden getirip bürokrat,prof yaparlarsa insanları böyle olur.

Kadir6185
04-11-2014, 06:11 PM
Çözümü ne ?

Şimdi hayallerim geleceğim gelecekteki herşeyim dağıldı.

Yigit
04-11-2014, 06:59 PM
Yok. Askerde gönüllü doğu talep et orada şehit ol,şehit olacak adamda lazım doktoru,mühendisi öleceğine sen öl bence

Kadir6185
04-11-2014, 07:08 PM
Eğer ingiltere gidemeden ölürsem :(

Yigit
04-11-2014, 07:24 PM
Kardeşim kendini şartlamışsın İngiltere'de bir bok yok bu kadar Avrupa hayranı olmayın ya 100 sene önce dedeni öldüren insanlara nasıl bu kadar sempati duyabilirsiniz ya? Londra'yamı gidecen,betondan başka ne var orada her metrekaresi cennet vatanın var bazı yerler var ki bilmiyoruz,yurtdışında olsa deliririz oraya gitmek için.Pamukkale,peri bacaları vb çoğu doğal güzelliğe sahibiz.

Kadir6185
04-11-2014, 08:47 PM
Kendin dedinya abi çözümü yok diye.
Onlar halletmiş o işleri

Yigit
04-11-2014, 10:41 PM
Kadir her derdin bir çaresi vardır hatta birden fazla çaresi vardır ve istediğini seçebilirsin,biliyorum tutarsız konuşuyorum ama bu böyle.Ha biz çözüme gidecek gücü kendimizde bulamazsak kimse bizim için çözümü ayağımıza getirmez.

Kadir6185
05-11-2014, 06:10 AM
O zaman başa gelen çekilir mi ?

Yigit
05-11-2014, 08:01 AM
Çekmek istemiyorsan mücadele edeceksin bunu nasıl yapacağına karar ver önce arkadaşlarının selam vermesini ve saglik teknisyeni mi ne olacaksan artik bu yolda caba sarf et

gülfem
05-11-2014, 05:47 PM
merhaba kadir6185
önceki sayfalari okumadim ama bende ek bir tavsiyede bulunmak isterim
berbere gidip, yuvarlak yüz seklini daha sivri göstermek icin sacina nasil sekil verebilirsin diye sorabilirsin..
veya olmadi internete bakabilirsin..
evet erkek icin pek alternatif yok ama cözüm olabilir..
veya kilon varsa vermeye calis, yüzünde bu sayede incelmis olur.. ; )