Orijinalini görmek için tıklayınız : Çok berbat durumdayım yardım edin
Yigit
28-10-2014, 08:22 AM
Dün uzun zamandır beni uyutmayan ikilemi çözmeye çalistim.Kendini olgun gören 20 yasinda asik oldugum kiza acik acik yazdim.Sinirden kendimden gectim kötü seylerde yazdim beni kardesi olarak görüyormus ergen degilmis ugrasacagi daha önemli isleri varmis
Ama telefonla arayip yüzüme beni sevmedigini söylemesini istedim yapmadi arkadasimda kaliyorum vs. Dedi ben saatlerce tum hislerimi yazdim o bakimdan rahatim 4 kelime yazdi o,benden nefret ettigini bile söyleyemeyen bir korkak..Ne yapacagimi bilmiyorum altust olmus durumdayim.
montevo
28-10-2014, 10:40 AM
20 yaş ve olgun...bende zaten barak obamayım.acilen hayatından o kızı çıkar.sana katacağı hiçbirşey yok.karşısına ismail ykdan bozma bi tipsizi çıakr onun peşinden gider.kafanı yorduğuna deymez
Yigit
28-10-2014, 11:05 AM
Zaten çok ağır konuştum bir daha bir şey yazacağını sanmam.Engelledi ne varsa zaten acı çekmeden mutluluk yok şu dünyada.Daha neler olacak ileride bakalim,basit bir kiz meselesine bile bu kadar kafa yoruyorsam..
antepli
28-10-2014, 11:36 AM
bu çok görülen bir durum: :)
"seni sadece arkadaş olarak görüyorum"
her genç erkeğin başına gelmiştir! :)
bizde aşk.com onlarda dostluk.com
yani aslında "biraz daha uğraşman gerek" demek istiyor! :)
montevo
28-10-2014, 12:03 PM
en uzağa işeyene varırım demek istiyor olabilir
Yigit
28-10-2014, 12:11 PM
Mükemmelsiniz katiliyorum size :) ama ben simdi vicdan azabi cekiyorum kiza cok yuklendim özur dilemelimiyim en son sozu ya yigit yeter! Oldu :(
montevo
28-10-2014, 06:18 PM
Mükemmelsiniz katiliyorum size :) ama ben simdi vicdan azabi cekiyorum kiza cok yuklendim özur dilemelimiyim en son sozu ya yigit yeter! Oldu :(
boş ver.ergenliktendir deyip geç.ne kadar mağra adamı varsa sendne daha beterini yapıyo ama hiç oralı olmuyo.ben hata sevidğim kız nişanlanıp nişanı blozunca dul kalmış demiştim.aileler biraz kapıştı ama sonra aman aman bi durum olmadı.kız beni zaten sallamıyordu hala sallamıyor.kendisi bir şirketler grubunda ceo olarka çalışıyor.ev hanımlığı şirketi adıda.bazı dedikoudlarını duytdum.gerçekliğini bilmiyorum ama çamur at izi kalır hesabı gözümden düştü.kalkdıki mecnunu aşkı gibi bendeki aşk olmasa bi halt değil kendisi.üniversitede isen daha bi çok güzel kız göreceksin.adını bile unutursun hiç kasma kendini.ve sana önerim aile hayatın nasılsa ona göre bi kızla ilişki kur.kliplerdeki filmelrdeki gibi aşk istiyorsan zor bulursun ,bence.örneğimi mazur görün,onlar ana yemek değil sadece tuz biberle geçiştiriyorlar.tek başına tuzu biberi yiyebilir misin?
Yigit
28-10-2014, 06:25 PM
Benim gibi Allah korkusu olan adamada bira içirdin ya aşk.Normal hissediyorum içen varsa ne olacak söylesin 33cl efesi diktin tadı berbattı :(
Hayatım boyunca kızı bekleyecek değilim usta küfreder gibi bıraktı benim gibisini nerde bulacak bilemem.
gülfem
28-10-2014, 07:30 PM
Yiğit bey kac yaşındasınız?
Bugün yaşadıklarimla sizin yaşadıklarınızla kıyaslayinca
Devenin yanında pire gibi..
Yani yanliş anlamayin küçümsemiyorum
Hatta şanslı buluyorum bòyle derdiniz oldugu için.
Ama tabiki çok zor bi durum..
Bence sakın özür falan dilemeyin.
Bi dahada muhattap olmayın..
yorum
28-10-2014, 07:48 PM
Senin yapman gereken en doğru şey, duygularını karşındaki bayana aktarman ve uslubuyla, sana karşı bir duygusu varsa zaten belli eder veya ister...Birde senden bu kadar yaş büyük olması bir bayanın isteyeceği şey değil, bu yüzden büyük ihtimal sende oluşan tek taraflı bir duygu.Bu yüzden senin hiç bir şekilde hakaret içerikli bir şey söyleme hakkın yok.Ve hiç kimseye söyleme hakkın yok. Seni arayıp sevmediğini söylemesi de gerekmez.Zaten sevseydi bunu yapardı.Yani sevseydi ve seni kendinden uzaklaştırmak isteseydi.Demem o ki, bu konuda bir çizgi çek ve onu hayatında tanıdığın güzel anı olarak bırak...Önüne bak...Çok ayrı insanlarla tanışacaksın..Öyle bir zaman gelir kendine bu haline bile güleceğin zamanlar gelecek.Tek kaybetmemen gereken şey, saygı ve anlayış, karekterinden ödün asla verme...Birinden hoşlandığını onu sevdiğini sölemek çok normal...Bu kaç yaş senden büyük olursa olsun...Ama saygı çerçevesini bozmadan...Karşılık bulmadın mı yolunu ayrı tutar ilerlersin...Şimdi senin takacağın tek şey bence derslerin ve okul olmalı..bunlar olmassa ileride çok daha dert takacak zamanın olur inan bana...
Yigit
28-10-2014, 09:20 PM
Haklısın yorum,oldu bir kere bende üzüldüm ama insan duygularını kontrol edemiyor.Dediğin gibi önceliğim derler olmalı tatlı bir anı olarak kalnayacak şeyler yaşadım.Neyse yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Samimi ve gerçek düşüncelerinizi beyan ettiğiniz için de
jackal
29-10-2014, 11:12 AM
Bak yiğit kardeşim zamanında senn yaşadıklarını bende yaşadım. Bi kız seni sevmiyorsa sen o nun için istersen doksan dokuz kemiğini kırsan o kız yinede sana aşık olmaz. Çünkü kızlar kendilerine aşık olan erkeklere değil kendilerinin aşık olduğu erkeklere aşık olurlar. Montevo nun dediği gibi zırtapoz birine aşık olur çocukta onu takmaz. Bu seferde nie bu cocuk beni takmıyor deyip cocuğa daha çok sırnaşmaya başlar. Bu işler üzgünüm ama böyle işliyor...
Yigit
29-10-2014, 11:18 AM
Benim asıl düşüncem,doğru insanı bulana kadar acı mı çekeceğim.Aşık olmayı engelleyen bir ilaç yok mu.Hiç mutlu olana rastlamadım çünkü.Aşık olmak istemiyorum!
pdrsrdm
04-11-2014, 10:03 PM
Bence kızın amacı seni cebinde tutmak yani başka Bi açıklaması olduğuna pek inanmıyorum bi bayan olarak duşuncelerini az çok tahmin edebiliyorum bayan bayandır 10 yaşında da 50 yaşında da aynıdır. Olgun davranmaya çalışsa da ergenden farkı yok. Ergenlikle ne alakası var onuda çözemedim.. Ama bence o kızdan uzak dur veya taktik değiştir çoğu zaman işe yarar bu . İyi akşamlar :)
Yigit
04-11-2014, 10:35 PM
Taktik değiştir? Oyun oynamam ben kızlarla öpüşüp ego tatmini de yapmam ama bok var gibi gittim sevdim o ayrı tabii
Şu an yaptığım şey unutmak,kimse hele de böyle karaktersiz birinin(bunu yazarken bile içim acıyor) benim hayatıma...Yazamıyorum ne kadar saçma bir şey şu aşk ya da her ne boksa.
Yigit
04-11-2014, 10:36 PM
2.mesaj,silin
Bülent
05-11-2014, 01:09 AM
o kıza de ki;
Beyninin bazı yanları örümcek ağı ile kaplanmış onları sen mi temizlersin yoksa ben yardımcı olayım mı?
Yigit
05-11-2014, 08:02 AM
Demedim,artık diyemem de ama görürsem derim tamam.