Sgns12
26-10-2014, 05:08 PM
Merhaba arkadaşlar öncelikle yazım biraz uzun olacak ama lütfen bana yardım edîn.Öncelikle kendimden bahsedeyim 17 yaşındayım 11. Sınıf öğrencisiyim ilerde tıp kazanmak ve iyî bir doktor olmak istiyorum.Şuan özel bir lisede okuyorum problemim şu şimdi benim annem ve babam ayrı ama boşanmadılar annem annesinin babam da annesinin yanında ben arada geziniyorum evimiz vardı orayı sattı babam tek mutluluk kaynağım elimden uçtu annem ile babam ayrışınca annem bir süre sonra döndü ve babam tekrar aynı hatayı yaptı ve şuan ayrılar yaklaşık 1 yıl oldu babam barışmak istiyor Ama babam aynı hatasına devam edîyor ben arada geziyorum genelde annemin yanındayım ama anneannemlerdr olduğumuz için çocuklar vat ders çalışamıyorum notlarda ya da deneme sınavı olup düşük net yapınca moralim aşıro bozuluyor mükemmeliyetçi biriyim diyorum annem moral verir o moralimi dahada beter ediyor artık çıkmazın içindeyim Allah tan tek istediğim iyi bir tıp fakültesi kazanıp cerrah olmak ve mutlu bir aile ama ders dahi çalışamıyorum sürekli aklımda bir intihar fikri ama dini olarak günahtan korktuğum in vazgeçiyorum artık ne yapmalıyım bana yardımcı olun.
Telefondan yazdığım için harfler eksik olabilir kusura bakmayın.
Telefondan yazdığım için harfler eksik olabilir kusura bakmayın.