Orijinalini görmek için tıklayınız : psikoz ve okb tecavüz şüphesi
ozkanozkan
19-10-2014, 02:04 PM
Merhaba Arkadaşlar bundan 2.5 sene önce psikoza girdim telefonum dinleniyor bilgisayarıma giriyorlar benim hakkımda kötü düşünüyorlar gibi paranoid sanrlara bürünmüştüm sonrasında özel bir hastaneye gittik risperdalle başladık 2mg yle 6 mg ye kadar çıktık yinede faydası olmadı sonrasında norodol akineton kulladım iyi geldi psikoza fakat okb çıktı takıntım ise bir gece arkadaşlarımın evine gittik ben önceden alkol almıştım oradada aldım ve yatağa geçtim sızdım sabah kalktığımda yüzümde yapışıklıklar vardı hiçbirşey aklıma gelmedi aylar sonra acaba yüzüme meni sperm mi sürdüler diye bir sanrı ortaya çıktı bu beni çok kötü etkiledi kafamda cinsel tacize uğradım gibi hissettim.Aylar sonra ise acaba bana tecavüz mü ettiler diye düşündüm uyuşturucumu verdiler sonrasında tecavüzmü ettiler diye düşündüm doktorum alkol değil anestezi alsan bilene böyle bir şeyi farkedersin dedi fakat benim aklımda halen şüpheler var suanda anafranil ve solian kullanıyorum psikoz geçti ama takıntım halen sürüyor lütfen bana yardımcı olun Teşekkürler...
montevo
19-10-2014, 08:40 PM
bu takıntın ilaçla vb geçecek gibi görünmedi bana daha çok terapi alman gerekli.ismin ozkan ama ben daha çok bir bayan olduğunu düşündüm yazdıklarından.bu okadar önemli değil.belki yüzüne kola vb döküldü.oda şekerli ve yapış yapış eder.şekerli herhangi bi içecek dökülmüş olabilir.keşke doktordan inceleme istese idin.o zaman anlaşılırdı bişeyler.
ozkanozkan
19-10-2014, 09:23 PM
Ben bir erkeğim ve bu takıntıdan erkekliğime daha çok önem veriyorum psikoterapide alıyorum düzenli bir şekilde ayrıca bu takıntım aylar sonra ortaya çıktı gidipde test yaptıramazdım
montevo
20-10-2014, 08:21 AM
ben de de sanki her kızla i,lişkiye girmemg erektiği gibi bi takıntı çıkmıştı.zira çevremde arkadaş dediğim herkes sadece ve sadece cinsellikten bahsediyorlar.ancak bunu kendim aştım.ütelik çok çaba sarfetmeden.örneğin sana bieşy yapıldığına dair düşücneler gelip hayalini mi görüyorsun,ozaman bi satırla o hayali kestiğini düşün.
death13
26-10-2014, 07:19 PM
bu takıntı geçmişe dönülüpte çözülecek bir şey değil. sonuç olarak o ortamda çok yakın bir arkadaşın dahi olsa sana gerçeği söylemez. ama eğer varsa çok yakın bir arkadasın derinlemesine sohbet edip ağzını yokla. eğer yoksa ise o ortamdan biriyle tekrar arkadaşlık kur. bu biraz zaman alabilir ama bu okb maalesef böyle çözülebiliyor. ya da şöyle diyim ben hep böyle çözüyorum. o arkadaş olduğun kişiyle 1-2 ay takıl. ağzını yokla arada sırada fakat fark etmesin. aranız çok iyi olduğunda zaten samimi konuşacaksınız. elbet gerçeği öğreneceksindir. ya da psikolojik durumundan bahset. eğer olduysa oldu deyin hiçbir şey yapmacayağım gibisinden tepkiler verebilirsin. ama daha basit bir yol var. geçmiş, geçmişte kaldı. bir daha yaşanmayacak. geçmişini unut hayatı kendine zehir etme. gözünü kapatıp açıyorsun ve hayat bitiyor. şüpheyi yenmenin tek yolu korkmamak ve bir şeylere inanmaktır. yaptığın şeylere güven, hiçbir şeyden korkma. kendinden emin ol. kimse telefonunu dinleyemez. eğer dinleniyor sanılıyorsan bunun üzerine git araştır. bilgisayarını yokla. bu işin uzmanlarına danış, kontrol ettir. her sorun çözülür, ölüm dışında.