Orijinalini görmek için tıklayınız : Depresyon mu ?
yavassol1907
27-08-2014, 08:01 PM
Ben 14 yaşında kalabalıkta neredeyse hiç konuşmayan yeni insanlarla tanışmayı beceremeyen içine kapanık biriyim bu depresyon mu oluyor ? geçen yaz majör depresyon atlattım psikoloğum sayesinde bide
rulokat
02-09-2014, 04:30 PM
Bence değildir. Senden bir iki yaş büyüğüm ve ben de bunu atlattım. Genelde şımarık ve popüler insanlar kalabalık içinde oluyor ama unutma ki onlar zaman ilerledikçe ellerinde bir şey kalmadığını görecekler. Oysa senin zar zor edindiğin bir iki arkadaşın sürekliliğini devam ettirebilir, devam etmese dahi sizin yaşadığınızın daha gerçek bir dostluk olacağına eminim. Bunları hiç önemseme. Karşına çıkacak insanları bekle...
montevo
02-09-2014, 04:37 PM
Ben 14 yaşında kalabalıkta neredeyse hiç konuşmayan yeni insanlarla tanışmayı beceremeyen içine kapanık biriyim bu depresyon mu oluyor ? geçen yaz majör depresyon atlattım psikoloğum sayesinde bide
14 yaşındasın.bence doktora gidip destek al.kendini sıkma sakın.galiba korkuyorsun çekiniyorsun.ergenlik dnemindeki insanlar salak olurlar.açık konuşalım o dönemde salak salak şeyler yapıyoruz.gidip kendisini tanrı gören insanlarla tanışma.sana katacağı bişey yoktur.