Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : OKB İçin Öneriler

-Said-
22-08-2014, 09:13 PM
Arkadaşlar OKB için önerileriniz varmı ? Şöyle yaparsan rahatlarsın , şunu yaparsın huzurlu olursun felan gibisinden.Ben de bıktım bu okb belasından.Ben geçici çözüm bulabiliyorum.2-3 günde bir kafamı meşgul ediyor lisedeyim ve derslerimide çok azcık da olsa etkileyebiliyor.İlaç da kullandım kademeli olarak bıraktım ilacın da bir faydası olmadı.Lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız.

gunes23
22-08-2014, 10:57 PM
Karar verme becerini geliştirmen lazım. Kararlarını sesli konuşarak alabilirsin.Kararlarını net bir şekilde aldığını sembollerle süsleyebilirsin. Mesela kendine bir cimcik atmak ya da bir kalem kırmak gibi artık burası senin yaratıcılığına ve karekterine kalmış. Dikkat toplama, ana odaklanma çalışmaları yapabilirsin. Dene faydası olur dersen daha da yardımcı olabilirim.

-Said-
23-08-2014, 10:45 AM
Karar verme becerini geliştirmen lazım. Kararlarını sesli konuşarak alabilirsin.Kararlarını net bir şekilde aldığını sembollerle süsleyebilirsin. Mesela kendine bir cimcik atmak ya da bir kalem kırmak gibi artık burası senin yaratıcılığına ve karekterine kalmış. Dikkat toplama, ana odaklanma çalışmaları yapabilirsin. Dene faydası olur dersen daha da yardımcı olabilirim.

Beni en çok rahatlatan irade sende düşüncesi oluyor.Yani irade bende diyorum ve istediğimi yaparım istediğimi yapmam diyorum öyle bir rahatlama geliyor.Senin önerinide dikkate alacağım , sağol.

death13
25-08-2014, 03:45 AM
ne tür okblerin olduğuna bağlı. ama okb = korku şüphe ve inançsızlık.
sorunu bul, en derine in. çöz. emin ol. ve inan. ondan sonra bir bakıyorsun ki ortada okb yok.