PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artık Dayanamıyorum..

Comba..
30-06-2014, 12:42 AM
Yaşım 24 , Bundan 5 sene önce 141 kiloydum ve inanılmaz eğlenceli insanları eğlendiren , ortamlarda aranan sevilen sayılan bir insandım..Lise yıllarından sonra kilomla beraber bütüm yaşam enerjimi hayata olan sevgimi heyecanımı yitirdim, tam 56 kilo verdim eline yüzüne bakılır biri oldum kaba tabirle ama bu sandığım gibi bana olumlu yansımadı. Özgüvenimi yitirdim , insanlarla konuşmaya çekiniyorum, kendimden nefret ediyorum, kendimin yaptığı herşey gözüme batıyor, yaptığım konuştuğum yada fiziksel olarak hiç birşeyimi sevmiyorum kendimden nefret ediyorum, insanların etrafımda mutlu olduğunu gördükçe daha çok sinirleniyorum, zoraki yapıyorum herşeyi . bu durum bende sorumsuzluk ta yapıyor hoş zaten sorumlu bir insan olduğumu söyleyemem ama artık hiç bir yere zamannda gitmiyorum, kendi sağlığıma dikkat etmiyorum, telefonum çalınca açmıyorum çopu zaman konuşmak gelmiyor içimden , 7 senedir esrar içiyorum son 1 seneden beride extacy hap kullanıyorum mutluluğu aradım hep ama nafile , Çok şükür inançlı biriyim Allahtan korkmasam bir saniye düşünmez canıma kıyardım. En büyük sıkıntımda kendimi gerizekalı gibi hissediyorum insanların söylediklerine anlık tepki veremiyorum , konuşamıyorum kafam çalışmıyor gibi geliyor buda beni daha çok içine kapatıyor, bunları yazarken bile sizlerdenhiç bi beklentim yok çünkü düzelmiyeceğini biliyorum sadece içimi döküp az da olsa kendimi rahatlatmak istedim. Diyceksiniz ki ne yaşadın bunların sebebi ne olabilir? bilmem.. babam gitti evden 1 sene önce , maddi sıkıntılarım var, ailemle aram berbat ama bana sorarsanız bunların hiç biri sebep değil asıl sebebi bende bilmiyorum , Allah benim gibilerin yardımcısı olsun çok zor bi durum.

death13
30-06-2014, 03:43 AM
kilo verdikten sonra yapacağın planları, hayalleri gerçekleştiremediğin için bu durumda olmuş olabilir misin?