Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bu okb mi sizce?

kyler
23-06-2014, 03:32 PM
2 aydır madde bağımlılığına bağlı anksiyete bozukluğu tedavisi görüyorum cogu sey düzeldi de. bi 15 gündür kafamda cok degisik birseyler var. beynimin icinde istemedigim bir ses gibi. mesela birşey oluyor beynimin icinde bir ses allaha küfür ediyor ama ben etmiyorum tövbe haşa. istemeden oluyor bu. burda okb hastalarinin yazılarını okudum benim temizlik gibi falan bi takıntım yok :D hemde hic yani bi takıntım yok sadece kafamda susturamadıgım bir sey var bu susturamadıgım sey en sevdigim en korktugum seylere karsı cıkıyor. anneme, Allaha falan. mesela ezan oknuuyo kfür ediyorum beynimden ama ben etmiyorum anlatabiliyormuyum..anneme ble beynimde birisi küfür ediyor sanki bu nedir sadece bu 2 sey oluyor bir kelime veya cümle kafamda takılıyor beynimde bir ses hep o cümleyi tekrar ediyor

montevo
23-06-2014, 04:04 PM
küfür olayı bende de vardı biraz kendimi zorlayarak biraz da başka eşylerle uğraşarak geçti.bu konuda yanarak ceza çeekceğini sanma.elinde olmayan bir durum sonuçta.bulunduğun ortamalrda küfür ediliyorsa mümküsne o ortamalrı bırak.askerde iken bol bol küfür ederdik.sivile öçıkınca annemin babamın yanındada ediyordum neredeyse.sonra azaldı ve geçti.

death13
24-06-2014, 04:39 AM
bende de var. fakat küfürden öte ölsünler diyorum. birden beynimden o düşünce geçiyor. neden geçiyor? çünkü ölmelerinden korktuğum için. senin de söylemekten korktuğun için geçiyor. ve beynin sana oyun oynayarak o cümleyi aklına getirtiyor. sen korkunca otomatikman oluşuyor. yenmenin yolu ise ben o an hemen başka şeylere odaklanıyorum ilgileniyorum. ama genelde isteyerek söylemediğimi bildiğim için ve gerçekte böyle bir şey istemediğimi bildiğim için sorun etmiyorum. hatta bazen odadan annem, babam ya da dediğim gibi o düşünceyle söylediğim kişi yakınımdan gittiğinde ya da ben uzaklaştığımda sesli olarak, yüce rab, benim böyle bir şey düşünmeyeceğimi biliyorsun falan diyorum. rahatlıyorum.

kyler
24-06-2014, 01:21 PM
okb mi var yani bende. nedir bu olay anlamadım gitti. tedavisi mümkünmüdür bunun.

montevo
24-06-2014, 01:27 PM
okb mi var yani bende. nedir bu olay anlamadım gitti. tedavisi mümkünmüdür bunun.

tedavisi mümkün de burda sadece öneri alabilirsin.benim sana önerim kuranın mealini okuman yönünde.

bennahhat
24-06-2014, 07:20 PM
okb var sende ama ilerletmemek lazım ve gelen seslerle alay et üzerine düşme değer vermedikçe yoğunlugu kalmayacak üzerinde

kyler
25-06-2014, 11:30 PM
okb var sende ama ilerletmemek lazım ve gelen seslerle alay et üzerine düşme değer vermedikçe yoğunlugu kalmayacak üzerinde

doktor bana okb falan demedi ama. bi de insanlar fln nerden geldi dünyaya fln böle düsünceler olusuyor beynımde kısacası ıstemsız dusunceler var beynimde baska biri konusuyo sanki peki geciyomu bu hastlaık

bennahhat
29-06-2014, 06:14 PM
doktor bana okb falan demedi ama. bi de insanlar fln nerden geldi dünyaya fln böle düsünceler olusuyor beynımde kısacası ıstemsız dusunceler var beynimde baska biri konusuyo sanki peki geciyomu bu hastlaık

tabiki geçiyor dr okb dememiş hangi dr uzmanlık alanı ne sana kesin teşhis de koymak istemeyiz yanlış anlama uzmanın düşüncesi önde gelir sen takma kafana dediğim gib alay et onla dediklerine kulak asma farzatki sevmediğin bir arkadaşının seni eleştirmesi olark düşün sen cevab vermedikçe oda susacaktır