PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bipolar Sevgilim Beni Terk Etti.. Ne Yapabilirim Dönmesi için....

djokan32
16-03-2014, 03:39 PM
Ben gökhan Bipolar sevgilim vardı evlenecektik , gerçekten hayatım onsuz olmuyor onun her hali sevmeye değer her hali ömre değer ben bipolar sevgilimden ayrıldım ben ayrılmadım daha doğrusu o beni bıraktı daha öncede yaşadık ama bu kez farklı gitti Kötü olanı unutmuyor Ne yapabilirim... Hep yanında oldum hep destek oldum ve çokkk sevdim keşke gitmeseydi keşke onun bipolar olduğunu depresif dönemde olduğunu unutup normal biri gibi davranmasaydım... Dönmesi için ne yapabilirim???

9 ŞUBAT
17-03-2014, 06:16 PM
Bana kalsa onu unutsan çok iyi olur ,daha şimdiden yıpratıcı bir beraberliğiniz olmuş .İleride bu sorunlar çok çok daha fazla olucak çok daha yıpranıcaktın .Ama tum bunlara rağmen yine de her şeye razıyım dersen olayları akışına bırak biraz bekle .

Eger oda seni seviyorsa mutlaka seni arayacaktır ,ama o aramadan once yine son defa ara duşuncelerini soyle ve bundan sonrasının ne olacağına sen karar vericeksin deyip zamana bırakman en doğrusu olacaktır .

İyi şanslar dilerim .

yorum
17-03-2014, 07:08 PM
şubat Abi düşüncelerimi aynen yazmış. :-D

umutturask
20-03-2014, 09:33 AM
Hiç bişey yapma. bende 7 senedir defalarca terkedildim. her defasında geri dönen yine kendisi oldu. . . çünki bunu onlara yaptıran hastalıkları.sonradan pişman oluyorlar. bende aptal aşık her defasında kabul ettimmm !

9 ŞUBAT
20-03-2014, 12:38 PM
Hiç bişey yapma. bende 7 senedir defalarca terkedildim. her defasında geri dönen yine kendisi oldu. . . çünki bunu onlara yaptıran hastalıkları.sonradan pişman oluyorlar.

bende aptal aşık her defasında kabul ettimmm !

Ah arkadaşım ,mutluluğu tum kalbinle hak ediyorsun ,inşallah her şey gönlünce olur .

umutturask
20-03-2014, 02:35 PM
Ah arkadaşım ,mutluluğu tum kalbinle hak ediyorsun ,inşallah her şey gönlünce olur .

aminnnn inşallah çok sağol. Allah herşeyi herkesin gönlüne göre versin...

Vilas
21-05-2014, 12:27 PM
Bipolar kişi çabuk sıkılır yada en ufacık hatada terkeder,
Sonradan düşündüğünde kendi dönmek isterse ilk adımı atar.
Karşı taraf üstelediğinde ters etki yarattığı gibi inada bindirir geri dönmez..

bipolarTaha
21-05-2014, 08:18 PM
ben bipolarım diye karım beni terk etti sen ne konuşuyorsun

ATEŞ BÖCEĞİM
22-05-2014, 02:52 AM
ben bipolarım diye karım beni terk etti sen ne konuşuyorsun

siz yeni evlenmemişmiydiniz taha

bipolarTaha
22-05-2014, 10:26 PM
ateş böceğim 3 ay evli kaldık
eşime kötü bir şey yapmadım hakaret dayak gibi şeyler içkim kumarım karı kız ayaklarım yok
tek sorunum vardı geceleri uyumuyordum el bebek gül bebek gibi geçinip gidiyorduk
benim eşim de biraz arızaydı kendini kesiyordu
ateş böceğim sana soruyorum evli çiftlerin evine ilk haftadan misafirliğe gelinirmi benim baldızlarım iki hafta üst üste geldi kaldılar
afedersin daha gerdeğe girdiğimiz yok bunlar geldi çıktı başımıza benim eşimde sen kardeşlerimi istemiyorsun istiyorum ama zamanında
gelmeleri dahada iyi olur sebep bu

ATEŞ BÖCEĞİM
23-05-2014, 12:27 AM
ateş böceğim 3 ay evli kaldık
eşime kötü bir şey yapmadım hakaret dayak gibi şeyler içkim kumarım karı kız ayaklarım yok
tek sorunum vardı geceleri uyumuyordum el bebek gül bebek gibi geçinip gidiyorduk
benim eşim de biraz arızaydı kendini kesiyordu
ateş böceğim sana soruyorum evli çiftlerin evine ilk haftadan misafirliğe gelinirmi benim baldızlarım iki hafta üst üste geldi kaldılar
afedersin daha gerdeğe girdiğimiz yok bunlar geldi çıktı başımıza benim eşimde sen kardeşlerimi istemiyorsun istiyorum ama zamanında
gelmeleri dahada iyi olur sebep bu
SLM taha yeni evli çift olarak eşinle başbaşa kalmak istemen çok doğal...bunu eşinin senin düşünmen değil misafirlğe gelen kişilerin düşünmesi lazım ...hadi ablası özler diyelim ama yatılıya kalması doğru değil ...1 saat 2 saat otur git ..eşindemi rahatsız yoksa ...gece uyumak için ilaç almıyormusun belkide mani dönememi giriyorsun yda havaların etkisiyle uyuyamıyorsundur ...şimdi eşin nerede ...belki sakinleşince konuşup anlaşırsınız...biliyormusun benim eşimde bipolar 10 yıldır ...bende konu açtım geçenlerde biz boşanıyoruz ..eşim ne yaptımsa ilaçları düzenli kullanmıyor ya çöpe atıyor yada mg sini düşürüyor 2 kere hastanede yattı şok tedavisi oldu ...atak zamanlarında yaptığı hareketler beni çok korkutuyor bide kızım var 7 yaşında oda çok etkileniyor ...ilaçları düzenli kullanmadığı için hastalığı ilerledi şimdide bipolara psikoz eşlik ediyormuş ..allahım tüm hastalara şifa versin ...

bipolarTaha
25-05-2014, 06:43 PM
ateş böceğim eşim babasının evine gitti dahada gelmedi beklemedeyiz ne olacak bakalım
evlendiğimde manik atak geçiriyordum yani evliliğim mani döneme rastlamıştı
şu an çok sakinim çok durgunum geceleri uyuyorum davranışlarım düzeldi
kafam duruldu görüşürüz kendine iyi bak