PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nootropil ilacı hakkında bilgi

cankatinho
10-03-2014, 10:00 PM
nootrapil hapı hakkında bilgi almak istiyorum.Dikkat eksikliği baş dönmesi hafıza gibi şeyleri geliştiriyormuş bugün doktor bey verdi ilacı bu ilac ne zaman etkisini gösterir işe yaradığını nasıl anlicam bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

cankatinho
11-03-2014, 03:23 PM
yardım edecek kimse yokmu lütfen bilgi verin ne zaman etkisini görüm bu ilacın nasıl anlaşıyor etkisi olduğu

Kimene
11-03-2014, 03:55 PM
Bu sorulari neden doktorunuza veya eczaciniza yoneltmiyorsunuz? Sonucta, en saglikli bilgiyi onlardan alicaksiniz..

9 ŞUBAT
11-03-2014, 04:10 PM
Bu konuda netten rahatlıkla bilgi bulabilirsin ,ayrıca kimene çok haklı niye dr.un ve eczacıya danışmayıp hazır kolay cevap istiyorsun .

cankatinho
11-03-2014, 04:16 PM
ben birde sizlerden öğrenmek istedim bilgi almak istedim yardım ederseniz sevinirim

cankatinho
14-03-2014, 11:22 AM
yokmu başka yardım edecek arkadaşlar

osmangazi
14-03-2014, 01:11 PM
"NOOTROPİL, nootropik ilaç grubundadır. Nootropikler, öğrenme, hafıza, dikkat ve farkındalık gibi bilişsel süreçleri, yatıştırıcı veya uyarıcı etki ile bağlantılı olmaksızın geliştirir."

Canım çekti doğrusu, doktoruma söylesem mi acaba.

osmangazi
14-03-2014, 01:13 PM
"• Anafilaktoid reaksiyon,

• Aşırı duyarlılık

• Koordine hareket bozukluğu (Ataksi),

• Denge bozukluğu,

• Epilepsinin şiddetlenmesi,

• Varsanı, gerçekte olmayan şeyleri görmek veya duymak (Halüsinasyon),

• Anjiyonörotik ödem (eller, ayaklar, bilekler, yüz, dudakların şişmesi ya da özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmelerinde)

Bunlar hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin NOOTROPİL'e karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdaheleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir.

Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin Acil bölümüne başvurunuz:

• Aşırı hareketlilik (Hiperkinezi),

• Sinirlilik,

• Aşırı huzursuzluk hali (Ajitasyon),

• Kaygı (Anksiyete),

• Zihin karışıklığı (Konfüzyon)

Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahele gerekebilir. Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz doktorunuza söyleyiniz:

• Kilo artışı,

• Uyuklama hali (Somnolans),

• Depresyon,

• Yorgunluk (Asteni),

• Baş dönmesi (Vertigo),

• Karın ağrısı,

• Üst karın ağrısı,

• İshal,

• Mide bulantısı,

• Kusma

• Baş ağrısı,

• Uykusuzluk,

• Cildin üst tabakasının yangısı (Dermatit),

• Kaşıntı,

• Kurdeşen (Ürtiker)

Bunlar NOOTROPİL'in hafif yan etkileridir."

Vazgeçtim!!!!!!!!!

cankatinho
14-03-2014, 02:27 PM
"• Anafilaktoid reaksiyon,

• Aşırı duyarlılık

• Koordine hareket bozukluğu (Ataksi),

• Denge bozukluğu,

• Epilepsinin şiddetlenmesi,

• Varsanı, gerçekte olmayan şeyleri görmek veya duymak (Halüsinasyon),

• Anjiyonörotik ödem (eller, ayaklar, bilekler, yüz, dudakların şişmesi ya da özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmelerinde)

Bunlar hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin NOOTROPİL'e karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdaheleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir.

Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin Acil bölümüne başvurunuz:

• Aşırı hareketlilik (Hiperkinezi),

• Sinirlilik,

• Aşırı huzursuzluk hali (Ajitasyon),

• Kaygı (Anksiyete),

• Zihin karışıklığı (Konfüzyon)

Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahele gerekebilir. Ciddi yan etkiler çok seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz doktorunuza söyleyiniz:

• Kilo artışı,

• Uyuklama hali (Somnolans),

• Depresyon,

• Yorgunluk (Asteni),

• Baş dönmesi (Vertigo),

• Karın ağrısı,

• Üst karın ağrısı,

• İshal,

• Mide bulantısı,

• Kusma

• Baş ağrısı,

• Uykusuzluk,

• Cildin üst tabakasının yangısı (Dermatit),

• Kaşıntı,

• Kurdeşen (Ürtiker)

Bunlar NOOTROPİL'in hafif yan etkileridir."

Vazgeçtim!!!!!!!!!

teşekkürler bilgi için benim asıl öğrenmek istediğim standart etki kaç gün sonra başlar ilaç etksini kaç günde gösterir

cankatinho
16-03-2014, 09:04 PM
yokmu yardım edecek nootropil ilacının etkili olması için kaç gün hafta ay sürer

cankatinho
24-03-2014, 04:33 PM
kaç gün ay hafta yıl sonra bu ilaç etkisini gösteriyor yardım edin lütfen 15 gündür fellan kullanıyorum

Kimene
24-03-2014, 04:50 PM
Bizler size, israrla bu sorularinizin yaniti;doktorunuzda ve eczacinizda diyoruz..siz, israrla ayni soruyu tekrarliyorsunuz.

cankatinho
24-03-2014, 04:52 PM
Bizler size, israrla bu sorularinizin yaniti;doktorunuzda ve eczacinizda diyoruz..siz, israrla ayni soruyu tekrarliyorsunuz.tamam anladım teşekkürler yinede