Orijinalini görmek için tıklayınız : anlamsız şekilde bir türlü mutlu olamıyorum
cglr_
03-03-2014, 11:32 AM
kendimi nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum detaylı anlatsam çok uzun olacak yüz üstü anlatsam belki çoğu şey askıda kalacak ama özetle şuan içimden geçenleri karmaşıkta olsa yazıyorum. ben 27 yaşındayım öyle zor bir yaşantım geçmedi hatta gayet iyi bir hayatım olanaklarım imkanlarım oldu fakat kendimi bildiğimden beri hiçbir şeyde mutlu olamadım. çok istediğim bir şeyi elde etsem dahi içim kıpır kıpır etmiyordu.çok kahkaha atamam çok eğlenemem. biraz fazla güleyim aniden içime bir sıkıntı çöker. hayatta hep kararsız kaldım. elde ettiğim kazandığım kendim elde ettiğim hiçbir şeyden memnun olmadım.sürekli o ortamı değiştirmek için çabaladım. mesela yeni okula başlıyorum ama memnun olmayıp eski okuluma gitmek istiyorum. Çok istediğim üniversiteyi kazanıyorum tayinimide oraya aldırıyorum ev tutuyorum güzel bir şehirde yaşamaya başlıyorum aradan kısa süre sonra orada resmen boğuluyor gibi olup okulumu ve tayinimi eski şehrime aldırmayı düşünmeye başlıyorum resmen kendi aldığım ve çok istediğim karardan pişmanlık duyuyorum. şuan istediğim okuldayım işim orada kız arkadaşım orada ama ben mutlu olamıyorum.sürekli içimde bir baskı ağırlık oluşuyor. yapı olarak sessiz sakin biriyim. sürekli kafamda çevremdekileri insanları eğlendiremiyorum düşüncesi mevcut ve bazen aşırı derecede kafama takmama neden oluyor. geçmişimde hiç sıkıntı çekmedim diyebilirim ama bir türlü mutlu olamadım.gülemiyorum. hayatım sürekli etrafımda gülüp eğlenen insanlara imrenmekle özenmekle geçiyor.bir dönem 1.5 sene kadar efexor 150mg kullandım. birazcık faydası oldu ama sanki yeniden o günlere dönmeye başladım.dikkat eksikliğide var aşırı derecede.her zaman başkalarının düşüncelerini kendi isteklerimden ön planda tutuyorum.aman ne derler aman bende çok şey beklyorlar diye üzerimde baskı kuruyorum.kısacası hayattan zevk almıyorum bom boş hayatım geçiyor. mutlu olmak için o kadar çok sebep varken mutlu olamıyorum.kimseyi özleyemiyorum. insanlarla konuşmak istemiyorum. bazen onları dinlemek bile eziyet oluyor benim için.bir şeyle uğraşamıyorum araştıramıyorum aşırı sıkılıyorum.film bile izleyemiyorum. ne spor ne sinema ne müzik hiçbir şeyle ilgilenmiyorum. programlanmış robot gibi yapmam gerekenleri yapabildiğimin en iyisiyle yapıyorum o kadar.en sevdiğim şeyi yaparken bile mutlu olamıyorum zevk alamıyorum ve herşeyden sıkıldığım gibi bu durumdanda aşırı sıkıldım tahammülüm kalmadı. artık eğlenen insanlara imrenmek istemiyorum. hayatı deli dolu yaşamak istiyorum.
Tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu durumdan kurtulmak istiyorum.
9 ŞUBAT
03-03-2014, 11:48 AM
Aramıza hoş geldin ,geçmiş olsun .
Aslında yaşamın bir çok kişinin imrenebileceği bir yaşam .Arzu ettiğin bir çok şeyi gerçekleştirmişsin yapabilmişsin .Anladıgım kadarıyla hayatta pek bir şeyler kaybetmemişsin yada özlemini çekmemişsin ,bir şeyi elde etmek bile ne yazık ki seni mutlu etmeye yetmemiş.
Oncelikle başkaları ne der ,onları uzmeyeyim kırmayayım demeyi bırakıp hayatı kendin için yaşamaya bak . Gunler gelip geçiyor .
Diger yandan bir psikoloğa gitmeni öneririm çünkü bu sıkıntılarının temelinde yatan nedeni ortaya çıkarak ve ne yapman gerektiği konusunda sana destek olacaktır .
Tek başına uğraşmak seni daha çok mutsuz eder ,daha çok yıpratır .
montevo
03-03-2014, 11:54 AM
sürekli oalrka mutsuzum ayda mutlu olmalıyım,böyle ediyorum nedne mutlu olmuyorum diye düşünme.boş ver bu düşünceleri.eğlenceden akstın nedir?bana 2 saat boyunca cinsel birleşmenin dünyadaki tek amaç olduğu yapılabilecek en önemli şey olduğu pompalandı ve sonunda intiharın ucuna geldim.ama düşündüm ki milyonalrca senedir çiftleşme yapıolıyor buna ben dahil olsam da olmasam da gidicek bu iş.kaldıki hayvandan daha aşağıbi duruma düşmek anlamlı bi davranış değil.en absit tavsiyem müzik ve film izmene oalcak.pop müziği takip edwebilirsin.tabiki kendine kaliteli bi kulaklık al.yoksa çekilmiyor.diskoda barda yada MEKANda eğlenen insaları bende gördükçe ah ulan diyorum ama ben o değilimli.benim orda istediğim cinsel şeyler.trilyon yıl geçse ordaki kızlar bana bakmaz.ee napıyım ölüyüm mü?bak ben naptım.gittim demir dikeni çayı hapı ve zma aldım.bunalr testesteron artımını sağlıyor.istersen öcne doktora danış üroloğa git.bunları kullanmaya başladım birde antidepresanım vardı.şuan keyfim yeirnde.yien aynıyım.evde tek başımayım.işte yine pc başındayım ama keyfim yeirnde.spor yapıyorum.tavsiye ederim.ama öyle lagaluga amaçlı değil vücut geliştirme için yapacaksın.yoksa tırt :)ehr gün nmüsaitsen çıkıp dolan.kulağına müzik tak.klip gibi oluyor.
pdr-ci
03-03-2014, 05:05 PM
Bence mutlu olmamaya şartlıyorsun kendini biraz da olsa, aslında etrafında eğlenebileceğin, iyi vakit geçirebileceğin insanlar mevcutsa bile sen o ortamda geriliyorsun, belki ilgi-yeteneklerini gösteremediğinden, kendini rahat ifade edemediğinden zorluk çekiyorsun.Zaman zaman ''rezil olurum, insanlar söylediklerime gülebilir, sessiz olup hiçbişeye karışmamak en güzeli'' gibi otomatik düşünceler geçiyor olabilir. Hiçbişeyden zevk almadığını söyledin ama hiç çok yapmak isteyip de zaman bulamayıp ertelediğin birşey yok mu? Hayatımızın bir amacı vardı öyle değil mi, kendimizi geçindirebileceğimiz bir yuva, konusup iletişim kuracağımız insanlar ve kendimize ayırdığımız şeyler.. Bunların hepsi bir döngüdür aslında insanlar için. Birini es geçsek diğeri etkilenir bu durumdan.Bence hayattaki amaçlarını şöyle bir tekrardan gözden geçirip kendini mutlu edecek bir şeylerle meşgul olmaya özen göstermelisin.Kendini mutlu hissetmediğin bir şey bulamıyorsan buna diğer insanları mutlu ederek başlayabilirsin. Örneğin bir huzurevinde haftanın bir günü gönüllü çalışma yapma gibi.. Belki onların mutluluğuna sebep olmak seni de mutlu edecektir. Bu sayede hem kendinde var olan öçzgüveni bulup onu geliştirmeye başlamaya fırsat bulacaksın ;) İyi günler
osmangazi
10-03-2014, 08:20 AM
Krizopras taşından bileklik yaptırttım;
Krizopras Taşının Fizyolojik ve Psikolojik Etkileri
* Kişinin kendini ifade etme yeteneğini güçlendirir.
* Tüm çakraları düzenlemek için kullanılabilir.
*İyimserlik,neşe ve iç huzuru verir.
* Nörolojik rahatsızlıklarda dengeleyicidir.
* Depresyon durumunda rahatlatıcıdır.
Nörotik durumlarda, dengeleyici ve iyileştirici özelliklere sahip olduğu gibi depresif, panik atak durumlarında da rahatlatıcı özelliği bulunmaktadır.
Kişinin kendi problemlerini görmesine yardımcı olur ve kendisini daha iyi tanımasına yardımcı olur. İç huzur, rahatlık verir. Tarihte cinsel problemler içinde kullanıldığı bilinmektedir. Taşın bir diğer etkisi de kişinin içinde saklı duran yeteneklerin ortaya çıkmasına yardımcı olmasıdır.
Ne kadar doğrudur bilmiyorum 20dk önce takmaya başladım.