Orijinalini görmek için tıklayınız : sevdiğim adamda okb ve bipolar var.
brnbcr
24-02-2014, 12:45 AM
merhabalar yardımınıza ihtiyacım var..sevdiğim adamda okb ve bipolar var.kendisini 3 yıldır tanıyorum ve 1 yıldır daha yakın görüşüyoruz.sevgilim diyemiyorum çünkü sevgilim gibi de değil.ya da normal sevgililer gibi değiliz.çok az görüşüyoruz ama beni sevdiğini söylüyor.ve onu mutlu etmek istiyorum fakat hala nasıl davranmam gerektiğine varamadım.ona nasıl davranmalıyım ? nasıl davranırsam daha iyi olabiliriz ? nolur yardım edin onu kaybetmek istemiyorum.
9 ŞUBAT
24-02-2014, 12:04 PM
Aramıza hoş geldiniz ,geçmiş olsun .
Sorununuzla alakalı bir çok bilgi var sitemizde onları okumanızı ozellikle tavsiye ederim .Gerek sizin durumunuzda olan gerekse ,evli olan bir çok arkadaşımız var .
Onların da yazısını okumanız çok iyi olur çünkü karşılaşacağınız sorunları en iyi onlar biliyor .
mutsuz.punk
27-02-2014, 06:05 PM
okb hakkında verebileceğim tek tavsiye şu olabilir;
sevgiliniz sizle bir takıntısını paylaştığında asla bunu nasıl düşünürsün çok yanlış gibi tepkiler vermeyin. yanlış olduğunu o da biliyordur zaten ama düşünmek onun elinde olmadığı için okb deniyor. anladığınızı atlatacağını belirten telkin cümleleri kurarsanız daha iyi olabilir.
en azından benim sevgilim bana böyle yaklaştığında kendimi iyi hissediyorum.