PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : depresyon

Olips
09-02-2014, 02:37 PM
arkadaşlar, bu forumu googledan buldum. bir kaç foruma daha yazmıştım ama bilemiyorum, kimseye ciddiye almadı, kimse konuşmadı. sanırım normal forumlaea girenlerin çoğu gırgır şamata için giriyorlar ve ben biriyeriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum. sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. psikoloğa gitmek içinde yeteri kadar param yok.
ne yapabilirim?

montevo
09-02-2014, 03:24 PM
arkadaşlar, bu forumu googledan buldum. bir kaç foruma daha yazmıştım ama bilemiyorum, kimseye ciddiye almadı, kimse konuşmadı. sanırım normal forumlaea girenlerin çoğu gırgır şamata için giriyorlar ve ben biriyeriyle konuşmaya ihtiyaç duyuyorum. sanırım ağır bir depresyon geçiriyorum.kendimi hiç iyi hissetmiyorum. psikoloğa gitmek içinde yeteri kadar param yok.
ne yapabilirim?

para?babanın sağlık sigortası yok mu?hiç olmadı sarı kantoron otu al.bir kaç liradır.çay poşiet şeklinded evar.günde 1-2 badak sakinleşmene yardımcı olur.birde derdini anlatsan iyi olurdu

dnzkrc26
11-02-2014, 08:37 AM
Devlet hastanelerinde de psikologlar , psikiyatrlar var .. Sağlık güvencen varsa oralara gidebilirsin , yoksa da mecbur ücretli görüneceksin..

duygudkn
11-02-2014, 11:33 AM
depresyonda isen cipralex öneririm 10 mg al bi eczaneden ben onu kullanıyorum. Oldukça etkili.

karamsar
11-02-2014, 12:35 PM
arkadaşlar, nedir bu hap önerileri ? kliniğe çevirmişsiniz burayı :) lütfen kimseye ilaç konusunda tavsiye vermeyin.

Sevgili olips, anlatmak istediklerini dinlerim.

Kimene
11-02-2014, 02:49 PM
ne yapabilirim?
Aramiza hosgeldiniz sevgili Olips.Dogru adrestesiniz, sizi tum samimiyetiyle dinleyip, elinden geldigince yardimci olma cabasinda olucak, pek cok dost bulucaginiz bir forumdasiniz.)