PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaldıramıyorum artık yardımcı olun lütfen!!

Sgns12
13-01-2014, 05:46 PM
Merhaba arkadaşlar öncelikle yaşım 15 ve 2 haftadır sınavlar v.s var bir kolejde okuyorum yarı burslu biraz para veriyoruz koleje ve ben her düşük not aldığımda her işte bir arkadaşımdan düşük sınav notu v.s olsun kendimi suçlu hissediyorum diyorum utanmıyor musun ailen para veriyor işte verdikleri paraya yazık v.s gibi bu stress sıkıntı da beni sürekli yemek yemeğe itti şuanda diyetisyenlerle uğraşıyorum.Bazen olur olmadık mesela sınav bitti çok da iyi geçmedi diyelim bana olur olmadık yerde bir gülme bir kahkaha geliyor 2-3 saat devam ediyor bu böyle bir neşe geliyor.Sonra işte sınavlar v.s var tekrar onların yüküde var ödevler var gerçekten aşırı derecede psikolojim bozuldu.Ailevi problemlerde var üstüne.Aşırı sinirliyim bu aralar çevremdeki kimse bana soru sormasın sorsa bile 1 kere sorsun bir konuda ısrar etmesin ederse sinirleniyorum bağırıyorum daha sonra karşımdaki bir kişi bana iyi bir şey demeye çalışsa bile hemen kötü algılıyor ve laf ediyorum.Gerçekten bu aralar iyi değilim ne yapacağımı şaşırdım problemim nedir ???

pinokyoo
13-01-2014, 07:20 PM
Aslinda bunun en guzel cevabinida kndim bulmalisin simdi forumdaki konu bolumlerine bak seni anlatan kismi bul ayrics bu konuda bi uzmanada gitsen kndi hastaligini netlestirmis olursun sonrada bir yol cizersin kndine

cuuci
14-01-2014, 08:43 PM
Bu kadar kasmamalisin kendini ne kadar stres yaparsan bu durum böyle devam eder belki de ailenin odedgi yarı burs için zayıf almak istemiyosun ya da başarılı olmak istiyosun planlı çalışarak bu durumdan kurtulablrsn kendine stres yaptığın zaman agrasif olursun tabi en iyisi bu durmu daha aza indirmeye sakin davranmaya calis