Orijinalini görmek için tıklayınız : Tükeniyorum
pinokyoo
07-01-2014, 12:40 PM
ne anlatmak mümkün bu derdi ne de çare bulmak.Bazen öyle kaybolursun ki içinde ne yeniden doğacak gücü bulursun içinde ne de yeter diyerek terk edip gidecek cesaret.sadece beklersin nedir bu hangi acının girdamı.ben gerçekten bunlarımı hakettim yoksa sonu aydınlık olan bir sınav mı benimkisi sadece .Gücüm yok Allahım direnemiyorum daha fazla.Yeni başlangıç ya da savaşmak bu kadar zor olmamalı ama zor işte.Hangi günahımın ya da kimin günahının bedeli bu .Kendi sesimin içinde kayboluyorum sanki.Çareler var olsa da çaresizlikler o kadar güçlü çekiyor ki içine beni dayanması da alışmak kadar zor.Ben artık bende kayboldum yetmez mi bu kadar sınav .kurtulmak istıyorum bu hastalıktan .sadece yeni bir hayat istiyorum.Bi nebze umut , çokça sabır.Takatim kalmadı savaşmaya
yorum
07-01-2014, 01:44 PM
:( keşke herkesi bu sorunların içinden çekip alabilmek mümkün olsaydı.
eeeee
08-01-2014, 12:16 AM
neler yaşadığını bilmeden yorum yapamıyorum.
cuuci
08-01-2014, 07:00 PM
Umutsuz olmamalı insan neden her şey kötü gittiği zaman dünya başımıza yıkılmış gibi hissederiz sadece biz yasiyomusuz kimse yokmuş gibi hissederiz olanlarda bizim derdimizden anlamazlar diye dusunurz ne yaşadığınızı bilemiyorum ama hayatta her kötü sonun bir baslangaci oluyor bütün yasadigimz olumsuzluklar bizi uzse de çok şey öğretiyor tukeniyoruz belki ya da yorumluyoruz savaşmaktan yaşıyoruz sonuçta bugünde olmedik diyebiliyosak gorecegimz daha çok günler var diye dusunuyosak her şey olumsuz olmayacak guzl zamanlar günler de gelecek diyosak savasabiliriz yenilmiş hissetme kendini daha da batirma dibe hayatını nasıl bu durumdan kurtulablrim diye düşün
pinokyoo
09-01-2014, 10:31 PM
En buyuk sorun surekli yaygin kaygi bozukluguna bagli panik atak gecirmem .sinavlarimi bu yuzden yapamiyorum.hayatimk belirleyecek bi kpss var onumde ve bn tum egitim hayatimin donum niktasi olan bu sinavi bu sinav yuzden yapamayacagim diye cok korkuyorum .bir turlu yakami birakmiyor tum hayatimi cok derinden etkiliyor herseyi
bordows
21-06-2014, 05:30 PM
Sakın korkma bende şuan panik atak hastasym ve lys ye hazrlnyrm ne umutsuzluklara düştm bi bilsen işte sen ben bizler çok şanslyız bu hastalık senin haytnın dönüm nktası herşy düzeldgnde yaşmayı anlcaksın bk sana bi söz yazcm pa hastalarnı anlatan
İnsan yaşarken hep geçmişi ve anıları yaptgı hataları düşünür ancak ölürken sadece şimdiyi düşünür ve düşünsene bunu bilip yaşamayı bu söz bizi anlatyo untma bu söyldgmi
inflames
21-06-2014, 08:37 PM
En buyuk sorun surekli yaygin kaygi bozukluguna bagli panik atak gecirmem .sinavlarimi bu yuzden yapamiyorum.hayatimk belirleyecek bi kpss var onumde ve bn tum egitim hayatimin donum niktasi olan bu sinavi bu sinav yuzden yapamayacagim diye cok korkuyorum .bir turlu yakami birakmiyor tum hayatimi cok derinden etkiliyor herseyi
Keşke seninle paylaşabileceğim umut dolu cümlelerim olsa :( ama umudumun olmaması vazgeçme hakkımın olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki. Seninde böyle bir hakkın yok.. Bunu kabul et lütfen .. Yapabileceğimiz tek şey sabretmek, ne kadar sürerse sürsün. Kendimizi ne kadar yalnız hissedersek hissedelim çok azda olsalar sevenlerimiz var.. Mesela bnm bir tek kız kardeşim var.. Ona acı çektirmeye hakkım yok.. Kendime tek söyleyebildiğim bu.. Yurt dışında yaşıyor, yaşadığım hiç bir şeyi onun üzülmemesi için anlatamıyor, paylaşamıyorum.. Sadece onu düşünerek tutunuyorum.. Yolu yok.. Senin de sevenin elbet vardır.. Onlara açık çektirmeye hakkın yok.. Bugün senın düştüğün duruma onları düşürmeye hakkın yok.. Bunu unutma lütfen... Umudun yoksa da devam etmek için sebeplerin var..