Orijinalini görmek için tıklayınız : Evden kaçmak istiyorum acil yardım edin
IHateMyLife
06-01-2014, 11:33 AM
arkadaşlar ben 12 yaşında 6.sınıf öğrencisiyim öncelikle adımı hiç sevmiyorum . adım toprak ve erkeğim herkes adımın ilk 3 harfini söyliyerek dalga geçiyor ismime çeşitli şeyler uyduruyor . beni 5 senelik okulumdan ayırdılar yeni taşındığımız eve daha yakın bir okula yazdılar şuan gözümden yaşlar geliyor evden kaçmak istiyorum 15 tatil yaklaştı ailem karnemi görünce herşeyi yasaklıycak tek istediğim okulu bırakmak çok bıktım bu hayattan birazdan yine gidicem o okul denen lanet yere annemi ve babamı çok seviyorum derslerim çok kötü evden kaçmak istiyorum bıktım bu hayattan sürekli okul zaten 6. sınıfta kalma varsa yakında kalıcam 9 gün özürsüz devamsızlığım var bilmiyorum belki siz bunları okurken gitmiş olucam
IHateMyLife
06-01-2014, 11:41 AM
nolur çabuk yardım edin birazdan gidicem sırf bunu yazabilmek için hesap aldım
Cagla94
06-01-2014, 12:41 PM
Adına o kadar özenirdim ki küçükken, Toprak, bence çok hoş bir isim, ortaokulda çoğu şeyle dalga geçilir zaten, bunların hiçbir anlamı yoktur, ilerde baktığında hatırlamayacağın şeyler belki. 12 yaşında evden kaçıp ne kadar hayatını sürdürebilirsin? Evine tıpış tıpış döneceksin sonunda. Anneni babanı seviyormuşsun, değer mi peki onları bu kadar üzmeye? Okulu sevmeyebilirsin, zorunda da değilsin, sadece az bir ders dinleyip geçersin, en sonunda da kurtulursun okuldan.
IHateMyLife
06-01-2014, 01:09 PM
Adına o kadar özenirdim ki küçükken, Toprak, bence çok hoş bir isim, ortaokulda çoğu şeyle dalga geçilir zaten, bunların hiçbir anlamı yoktur, ilerde baktığında hatırlamayacağın şeyler belki. 12 yaşında evden kaçıp ne kadar hayatını sürdürebilirsin? Evine tıpış tıpış döneceksin sonunda. Anneni babanı seviyormuşsun, değer mi peki onları bu kadar üzmeye? Okulu sevmeyebilirsin, zorunda da değilsin, sadece az bir ders dinleyip geçersin, en sonunda da kurtulursun okuldan.
şuan annem evde olmadığı için okula gitmedim geldiğinde onla konuşmayı deniycem eski okuluma dönmekle ilgili vb peki okul zorunlumu şuan benim bildiğim değil bi tanıdığım liseyi bıraktı geçen gün bende ortaokulu ve liseyi bırakabilirmiyim şimdi ?
montevo
06-01-2014, 01:35 PM
şuan annem evde olmadığı için okula gitmedim geldiğinde onla konuşmayı deniycem eski okuluma dönmekle ilgili vb peki okul zorunlumu şuan benim bildiğim değil bi tanıdığım liseyi bıraktı geçen gün bende ortaokulu ve liseyi bırakabilirmiyim şimdi ?
mühendislerin bile iş bulmada zorlandığı bi dönemde ortaokulu ile bırakmayı düşünmek ne kadar mantıklı?bende kimi zaman evden kaçmayı,derslerden düşük not alınca eve ne diyeceğimi düşünüp kafayı yedim.ailen dayakçı bi aile deilse sıkıntı olacağını sanmam.kızmak,öğüt vermek daha iyi ancak dövmek bi çözüm değil.benimde soyadımla dalga geçerlerdi.benimki giib komik soyadları olanalrda vardı ancak onlarla dalga geçmiyorlardı.bir nevi gruplaşma,çocuğun leveli yüksek diyelim daha iyi anlarsın.şimdi bile bu durumdayım ancak kendimi izole ettim biraz.hatta küçük bi kavga girşimim de,okulda,millet beni tutmuştu dayak yiyecekkken bir kişi gelip dğaıttı ortalığı ve beni kurtardı.çocuk iri yarıydı biraz o yüzden sıkıntı olmadı.okuldaki çocukalrı ciddiye almamaya çalış.gerekirse bu dalga geçmelerle ilgili müdürüne şikayette bulun.ergenlerden kurtulduğunda isminin güzel olduğunu anlayacaksın.
yorum
06-01-2014, 01:37 PM
kaçtın nereye gideceksin nerde kalacaksin ? bu arada zeki misin çalışsan derslerin iyi olur mu ?