Orijinalini görmek için tıklayınız : kendimi çözemiyorum.
birgarip
31-12-2013, 02:42 PM
arkadaşlar, 3 yıllık bir ilişkim var okuma zahmetinde ve bana yardımcı olmak isteyen herkesten şimdiden Allah, razı olsun. Kız arkadaşımla hiç bir problemim yok çok güzel anlaşıyoruz, Allah birbirimiz için yaratmış sanki. Ben yaklaşık 4-5 ay önce bazı problemler yaşamaya başladım şöyle ki sürekli kendi kendime sorular soruyorum? Ben bu kızı gerçekten mi seviyorum? Bu soruyu sorduğum günden beri kendime içim iyi değil ben bu kız hakkında nasıl böyle bi şey düşünebilirim diye vicdanım hiç rahat değil. ondan başkasıyla olmam, ona bağlıyım 1 gün bile küs duramayız ama bilmiyorum kafam çok karışık. Kendimi çok suçlu hissediyorum beni seven biri ki ikimizde emek vermişiz 2-3 yıl ama ben ona olan duygularımı nasıl sorgularım? Bu bende takıntı oldu, her bir şeyi takar oldum. Şimdi diyeceksiniz ki başka biri var? hayır yok düşünmedim bile. ona en ufak ihanetim bile olmadı olmazda ama bu düşünceden Allah rızası için beni kurtarın ne olur kafayı yiyecem artık
birgarip
31-12-2013, 03:02 PM
yok mu Allah rızası için bi cevap verecek?
ruşen
31-12-2013, 03:22 PM
merhaba yazdıklarında bu kadar önemli bir sorun ben göremedim ,yeterince anlatamadın sanırım. bir ilişkiyi arada bir sorgulamak gayet doğaldır. hemde yapıcıdır, kendi düşüncelerini kendin sorun halinde görüyor gibisin. bakış açını değiştirsen, beraber değişik birşeyler yapın, belki ilşki bir monotonluğa girmiştir, yaratıcı olun , ama en önemlisi ve bence ilişkilerdeki en büyük eksiklik olan iletişimsizliği yaşamayın. düşüncelerini açık sözlülükle onunla paylaşsan nasıl olur ki
birgarip
31-12-2013, 03:49 PM
beni rahatsız eden sürekli bu sorunun kafamda belirmesi ve içinden çıkamam :(
ruşen
31-12-2013, 04:00 PM
seviyormuyum sevmiyormuyum diye sorgulamaktansa anının değerini bilip tadını çıkarsan olmuyormu :) lütfen kızma yanlış anlama ama birşey söylicem, bulupda bunama... düzeyli güzel bir ilişki bulabilmek için insanlar nasıl arıyor sen bulmuşsun sorguluyorsun. kaç yaşındasın
birgarip
31-12-2013, 04:04 PM
23. çok haklısın, ama ben bunu o kıza ihanet gibi sayıyıorum :( bu üzüyo beni ben onun böyle düşüncelere kapılmasını düşünmesini istemezdim ama ben yapıyorum bunu bi türlüde atamıyorum bunu kafamdan
ruşen
31-12-2013, 04:11 PM
evet tahmin ettiğim gibi gençsin hemde çok genç. kaybetmek,yalnızlık vb nedir benim kadar bilmiyorsun (44 yaşındayım) sen abla sözü dinle ve herşeyi oluruna bırakıp gençliğinizin, birlikteliğinizin tadını çıkar.kendine soru soruncada " sevmeseydim yanında olmazdım" diye düşün
birgarip
31-12-2013, 04:12 PM
olmazdım tabi abla
birgarip
31-12-2013, 04:33 PM
abla bu soruyu kesin bitirmem lazım. ama çıkamıyorum içinden vicdanen raahatsız oluyorum.