ruşen
31-12-2013, 11:29 AM
arkadaşlar şu ilaç isimlerini bir yiyecekten veya alelade bir şeyden bahseder gibi yazmıyalım lütfen. bu yazdıklarımızı kaç insan okuyup kaç arkadaşıyla bir sohbet sırasında paylaşıyor olabilir bir düşünmek lazım. ilaçlar her insanın kimyasında daha farklı sonuçlar doğurabilir. hani doktorlar bazen bir ilaca başlar sonra değiştirir ,siz de ne yapıyor bu doktor dersiniz , doktor sadece sizin biyokimyanıza en uygun ilacı ve bu ilacın dozunu arıyor olma ihtimali yüksektir.( bakın ihtimal yüksektir diyorum kesin böyledir demiyorum :)) tiroid kanseri teşhisiyle ameliyatımı yapan doktorum ki kendisi kelimenin tam anlamıyla gerçek bir doktordur, bana öyle bir cümle söyledi ki bu aslında birçok şeyi açıklıyor " HASTALIK YOKTUR HASTA VARDIR"
her hastalığın her insanda ki belirtileri, etkileri farklıdır, o yüzden kullanılması gereken ilaçlarda farklıdır. bu ilaçların herbirimizdeki yan etkileride farklıdır .mesela şu an konuya odaklanma sürecim kullandığım ilaç yüzünden bitti :) kusura bakmayın :) ne yazcağımı şaşırdım hadi iyi yıllar :)
her hastalığın her insanda ki belirtileri, etkileri farklıdır, o yüzden kullanılması gereken ilaçlarda farklıdır. bu ilaçların herbirimizdeki yan etkileride farklıdır .mesela şu an konuya odaklanma sürecim kullandığım ilaç yüzünden bitti :) kusura bakmayın :) ne yazcağımı şaşırdım hadi iyi yıllar :)