Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : montevo adlı uye hakaret icerikli mesaj yazdıgı icin sikayetciyim

hekimdensorma
17-12-2013, 05:48 PM
aynı mesjaı iki kere yazınca ne oluyor?şu ana akdar incelediğime göre türk gençleri belden yukarısı ile uğraşmıyor.ordaki organların görevini görebilecek 2 organ bulmuşlar.sürekli bunları kullanıyorlar.onalrla duuyp düşünüp karar verip görüyorlar.bu mantığın belli çizgisi olmadığı için herkes kendisine göre olayları yorumluyor.bunu hayvan sürülerinin sosyal hayatları ile birleştirisen olayı daha iyi anlayabilrisin.burda kendimden örnek veiryorum çünkü en çok kendimi tanıyorum.geçen haftalarda hayatımın tamamen boş,allahın beni boşa yarattığını öğrendim.bunları ben değil karşımdaki adam söylüyor.eve kız atıp cinsel ilişkiye girmediğim için gereksiz bir insan oldum.işin daha üzücü yanı böyle düşünen insanların çokluğu.duurmu anlatıyorsun,bunlar senin minik dünyandakinden daha karmaşık diyorsun ancak adamın zaten bildğimiz bir beyni yok.anlamıyor.bu durumu açıklamak zaten bir paradoks.çokda önemnli olmayan bir sebep yüüznden dünyan kararıyor ki dünyanın kararması eve kız atman değil seni ezik görmeleri sonucu oluyor.eee balatalar sıyrılıyor.ortada bi sıkıntıo var.ister hastalık de ister başka bişey ancak amerikalıların bi sözü var money talks diye.gerçekten bizim için söylenmiş.hem tedavi hemde tedaviye neden

9 ŞUBAT
17-12-2013, 06:14 PM
Montevonun yazılarında pek hakaret içeren sözler görmedim ,eger sen oyle yorumluyorsan bir şey diyemiyecegim .

Ancak kendi yazdıklarına da bir baksan iyi olacak ,çünkü senin içinde yazdığın mesajlardan dolayı şikayet almaktayız .

Sizlere tavsiyem bir kişiyi suçlamadan once ,donup bir de kendinize bakmanızı öneririm .

Tabiki hatalı olanlar uyarılacaktır ,kimsenin bu sitenin huzurunu bozmaya hakkı yok .

montevo
18-12-2013, 01:59 AM
imla hatası olduğu kesin :)